אז בסוף
הכנסתי לסיר לחץ שעועית מנומרת, אדומה ולבנה קטנה ,שני בצלים גדולים חתוכים, חצי כוס קינואה לבנה, ראש שום מפורד מקולף ופרוס, גבעולים ועלים שהיו מחוברים לראש סלרי מהקציצות של אתמול.
כיסיתי במים ותיבלתי במלח, פלפל חריף טרי פרוס, שתי כפות זרעי כמון ,כף זרעי כוסברה, פפריקה אדומה מלוא חופניים, כורכום רבע כוס סילאן.
בישלתי שעתיים, . הוספתי מיץ מלימון סחוטרי. יצא סוף.
במרחשת שלי הנחתי פרבות קצוצות, מעליהם הרבה גזרים פרוסים והשעועית השטוחה והענקית שקיבלתי בארגז, מלח ,פלפל שחור גרוס , ריככתי על האדים של עצמם והוספתי חבילת טופו בקוביות ששריתי ברוטב סויה וסירופ מייפל אורגני .
איכותי.
אחרי שהירקות התרככו הוספתי את הקוביות ונתתי מכוסה על האדים. טעים....
סלט אורז בר ואורז שחור עגול שבושלו עם מעט מלח.פלפל שחור. צימוקים קטנטנים. חופן מכובד של עלי פטרוזיליה וכוסברה קצוצים דק. בצל לבן קצוץ קטן. כמון באבקה. זילופי סילאן, שליש כוס רכז דובדבנים. מעט שמן זית. מיץ מחצי לימון.
פירה מבטטות ותפוחי אדמה בחסות הארגז האורגני. מלח. שמן קוקוס אורגני כמו לאפיה.
סלט גזר ותפוחי עץ מגוררים גס, מיץ תפוזים, מלח, זסט לימון.
פרחי כרובית רוככו מעט במיקרו, ניתנו בתבנית עם הרבה פקנים, אגוזי מלך, שקדים מלוחים שנטחנו במעבד מזון לשברים קטנים ונאפו יחד בתנור מלוהט לפציחות.
בצק לשמרים צמחוני ולא טבעוני תופח לו בנחת לקבל אל חיקו קינמון וסוכר.
מחר פודינג תפוזים, בלי נדר.
שבת שלום