לינקים וכתבות

u999

New member
הידיעה הכי עצובה של היום

איך אשר בכלל לתאר שהעסקן הקטן הזה, זה שהביא את נבחרת ישראל בכדורגל למקום 80 ומשהו, יוביל את הועד האולימפי? מישהו פה נפל על השכל.

מכל השמות שהוזכרו הכתבה, אני בעד אופיר פינס.

אריאל5

New member
לא ברורה לי ההתאבדות הזו

אחד שידרדר את הכדורגל רוצים שידרדר את המעט שיש בספורט הישראלי. אדם כזה צריך להיענש על מה שעשה בשנים האחרונות לא לקבל פרס. גם אופיר פינס זו בחירה לא טובה לא צריך פוליטיקאי במשהו מקצועי. לעומת הפועל ת"א שמזוהה עם השמאל ולכן אין בעיה שחיים רמון יהיה בראשיה או בית"ר שבן ארי רצה לקנות אותה אבל גם היא מזוהה עם הימין ההתאחדות צריכה להיות גוף מקצועי אפוליטי ולא שיעמוד איש שמאל קיצוני בראשה.

תודה על הקישורף מזכירה את שרי גבעתי, למה בכתה

בגלל הכתבים ? או בגלל שלא עלתה לפודיום?

חסרה לה עשירית שניה זה אכזרי

אריאל5

New member
מתוך השמות יעל ארד באה בחשבון.

אריה זייף לא. יהודה מעיין היה אחראי על השיוט באלומיפיאדה ואפשר להגיד ששם הכישלון הכי גדול כי שם היה הפוטנציאל הכי גדול. על כרמי לא משעתי ולכן אין לי דיעה.

uma cuica

New member
אם הסרטן הלוזוני יתפשט אל הספורט ההשגי

אפשר להגיד שלום, לסגור את הפורום כי באמת זה יהיה חסר טעם אפשר להכין את הקבר ולקבור יחד איתו את כל ספורטאי ישראל

herouth

New member
כל עוד לא מפרקים פה את מרכזי הספורט

הטמטום הזה ישפיל. כל העסקונה נמצאת זה באחוריו של זה, מחלקים כיבודים זה לזה, והספורט משני לכל העניין. בעולם מתוקן, למישהו כמו לוזון, או למישהו כמו שאול אייזנברג, לא היתה שום אפשרות לעסוק בניהול ספורט, בטח לא התאחדות. אז מה? כל עוד אנשים מצביעים למועמד של המרכז המתחרה בספורט א' כדי שההוא יצביע למועמד של המרכז שלהם בספורט ב' (וזו עוד סיבה ששמעון מזרחי פסול מעניין הספורט ההישגי) אנחנו נמשיך לרוץ אחורה.

uma cuica

New member
הגישה פה היא שעסקנות היא גזרה מהשמיים

ואי אפשר להתגבר על המחלה ששמה משפחת לוזון שהיא פשוט רעה חולה בספורט הישראלי שאף אחד לא עוצר

herouth

New member
העסקנות היא הקשר הגורדי.

בשביל להתגבר עליה צריך, לדעתי, חקיקה ראשית, בקטע של החרב של אלכסנדר מוקדון. ומאיימים עלינו כל הזמן שאם נעשה את זה, יגרשו אותנו מהועד האולימפי.

natyh

New member
גלישה מקצוענית גאווה ישראלית

שימו לב מי מצוטט באתר של אחת מחברות המפרשים המובילות בעולם .

גולש הניסוי וסגן אלוף העולם בגלשני פורמולה , מי שלא יודע מה זה לא חשוב ....

גלשן רוח זה גלשן.... רוח

ארנון הוא מארגן תחרויות גלישת הסערות בבת גלים , מי שאחראי על התחזיץ
לתחרות הזו הוא עבדכם הנאמן .

בינתיים היה בסדר .

http://wind.co.il/pages/EEF9E5EEF9E9ED/EEF4F8F9E9ED.php

למעלה