מה אתם משחקים השבוע ?

meishar84

New member
השבוע נשחק באמאזון כמה קונסולות PS4 פרו אפשר להזמין

PlayGirl3

New member
legend of heroes trails of cold steel

סיימתי את ההקדמה ואת הפרק הראשון. בינתיים, אחלה משחק.
אני מבינה את ההשוואה לפרסונה, יש הרבה דברים שמתנהלים בצורה דומה. בעיקר השילוב של חיי בית ספר ויצירת קשרים עם חברים יחד עם קרבות וחיזוק הדמויות. פרסונה אבל כמה רמות מעל. בפרסונה יש יותר חופש בחירה ורמת ההפקה גבוהה בהרבה, שלא לדבר על ההבדל בגרפיקה.
מקווה שהסיפור יהיה מעניין בהמשך.

amithas190

New member
התחלתי את DIABLO3 , נחמד לא יותר

מחכה שיצא BF1 .
&nbsp
מישהו מעוניין להחליף את DOOM על משהו מעניין ?

את מי אתה משחק בדיאבלו? הwizard זה הקלאס הכי כייפי :)

פשוט תענוג לשחק את הקלאס הזה כל כך הרבה כוחות מגניבים.
אבל כן, אני יכול להבין אותך חצי מהחוויה זה הכייף שמשחקים את זה עם אנשים.

רוצה dragon age 3 או the evil within תמורת דום? או ספיידרמן 2 חחחח.
אני בקושי זוכר איזה משחקים יש לי על דיסקים פשוט אבדוק אח'כ.

אה יש לי גם את הAC האחרון אם אתה רוצה.

amithas190

New member
CRUSADER , אני כמעט תמיד הולך על הסגנון הזה

לא איפה ... אני מחפש משהו אחר...אולי deus ex

CallMeCavanaugh

New member
היה לי קצת אז המשכתי עם Broken Age

אני מניח שסיימתי בערך רבע מהמערכה השניה. בינתיים לא נתקלתי בחידות קשות או מעצבנות במיוחד. הייתה אחת שהרגישה קצת מעצבנת אבל בסוף דווקא הייתה בסדר.

יאקוזה 5 בקטנה וSF5 מחכה לדרגון קווסט 7.

יאקוזה 5: התחלתי בקטנה, זה משחק לטעמי.ההרגשה היא כמו לשחק בסרט אקשן הונג קונגי עם סיפור מעניין לשם שינוי.

Kiryu הוא הדמות הראשית בסדרה, לא? ביקאוזה 5 אנחנו מגלים לאט לאט שהוא השאיר את העבר שלו מאחור ועשה "הסבה מקצועית" ממאפיונר לנהג מונית.אני מניח שהוא בטח היה במעמד גבוה בעולם הפשע?

התחלתי את המשחק רק אתמול אז אני כמובן עוד לא יודע למה הוא החליט לפרוש אבל זה מעניין ובהחלט נותן לי דרייב להמשיך לשחק.

יש במשחק המון סרטונים והם די ארוכים אבל אני ממש נהנה מ הם כי הדיבוב היפני ממש טוב, ודווקא יש הרבה הומור במשחק הזה בדיאלוגים של Kiryu עם הדמויות.

kiryu מתגלה כבחור עם לב טוב למרות העבר אז אתה ישר מחבב אותו.
הוא לא איזה דושבג כמו שחשבתי שהוא יהיה.

אהבתי מאוד את ההשקעה בפרטים הקטנים, יש המון חנויות, חנויות אוכל, חנויות עם מגזינים ועיתונים וכל העיר מלאה NPCS שאפשר להקשיב להם.
העיר מאוד אותנטית.

המשחק הזה הרעיב אותי, הלכתי עם איזו דמות לאכול משהו, ושאתה בוחר מה להזמין מהתפריט, הם שמו לך צילומים אמיתים של אוכל אמיתי, הזמנתי כדורי בשר ונשארתי לנשוך את השפתיים מרוב תיאבון :(

הקרבות הם די ככה ככה. אתה מרגיש כאילו אתה משחק באיזה משחק מדור הPS2. בעיקר מפריע לי שאתה לא מרגיש הרבה הבדל אם אתה תוקע למישהו שולחן בראש, או סתם שרפרף עלוב, ונראה שאין מד קומבו.

אבל אני מאמין שמתי שאעלה ברמות ואלמד עוד מתקפות יותר מורכבות וקומבואים הקרבות יהיו מעניינים יותר.מקווה לפחות.

הבנתי שיש בהמשך המון גיימפלי שאתה נוהג במונית אני די חושש מזה :(
בגדול אני נהנה ואני לגמרי רואה את עצמי נשאר עם המשחק למשך כל ה40 שעות שהוא יקח לי.

עוד דב ר מעצבן זה שיש יותר פאקינג קרבות במשחק הזה. אני סתם רוצה לטייל לי בעיר, וכל הזמן איזו כנופיה מסריחה מציקה לי וחושבת שיכולה להזיז לי.

מאז פיינל פנטזי 4 אני לא זוכר כמות כזו של קרבות שנכפים עליך נגד רצונך :(

עוד משהו, איך Kiryu נראה כל כך טוב שהוא בן 40? אני יודע שהיפנים
נראים תמיד צעירים תראו את קוג'ימה למשל, אבל פאקינג הלוואי עלי להיראות ככה בגיל הזה :(

מעבר לזה,. התייאשתי והחלטתי לשחק את DQ7 על ה3DS הפיצי שקניתי בהשקה. יש לו פיקסל מת באמצע המסך וזו באסה רצינית לשחק במסך כל כך

קטן אחרי שהתרגלתי שנים לXL (ולויטה!) אבל זה דרגון קווסטו! אני לא יכול לדלג על משחק ראשי, ולא יכול לא לתמוך בסדרה.
מחכה למטען שיגיע לי בדואר.

למעלה