מתלבשים ברביעי
R Rosie52 New member 6/7/16 #6 נהדר הצבע הוורדרד אישית הייתי מעדיפה כפתורים קטנים יותר אבל את נראית נהדרת וחתיכית וגם עומדת באתגר. אז בלי כח או עם כח מחר.....יום חמישי!   רוזי
נהדר הצבע הוורדרד אישית הייתי מעדיפה כפתורים קטנים יותר אבל את נראית נהדרת וחתיכית וגם עומדת באתגר. אז בלי כח או עם כח מחר.....יום חמישי!   רוזי
S shmickey New member 6/7/16 #19 גם לי.. אבל אוטוטו סופש! התלבושת יפה ומחמיאה. מה קרה לתאורה שלכם? נהיה חשוך! מייד אני מתקשרת לאיש האחזקה שיבוא להחליף נורה
גם לי.. אבל אוטוטו סופש! התלבושת יפה ומחמיאה. מה קרה לתאורה שלכם? נהיה חשוך! מייד אני מתקשרת לאיש האחזקה שיבוא להחליף נורה
B bell1100101 New member 6/7/16 #4 לא בוהק ובקושי צבעוני... (נו, מודה באשמה, אין לי בגדים צבעונים בארון)  
R Rosie52 New member 6/7/16 #7 אז מה אם זה את לא עומדת באתגר זה נראה נפלא ומחמיא לך ועל עקבים זה בכלל היה מושלם יודעת שעקבים לא בשבילך אז רק מניחה את זה כאן.   צבע המנטה מעולה לך וגזרת החצאית מוי מוי ביין.   רוזי
אז מה אם זה את לא עומדת באתגר זה נראה נפלא ומחמיא לך ועל עקבים זה בכלל היה מושלם יודעת שעקבים לא בשבילך אז רק מניחה את זה כאן.   צבע המנטה מעולה לך וגזרת החצאית מוי מוי ביין.   רוזי
H Happy Goth New member 6/7/16 #12 איזו טלפתיה הייתה לי הבוקר איזה סרט רואים? החיים הסודיים של חיות המחמד?
S shmickey New member 6/7/16 #9 נכשלתי באתגר אלא אם כן הסנדלים מצליחים להציל אותי? מצאתי חולצה באיביי שמתאימה לי לקעקועים
R Rosie52 New member 6/7/16 #10 הצהוב בסנדלים מספיק בוהק לעניות דעתי באמת החולצה בול מתאימה לקעקועים, תתחדשי. קז'ואל משודרג (הסנדלים מוסיפות המון) מעולה.     רוזי
הצהוב בסנדלים מספיק בוהק לעניות דעתי באמת החולצה בול מתאימה לקעקועים, תתחדשי. קז'ואל משודרג (הסנדלים מוסיפות המון) מעולה.     רוזי
H Happy Goth New member 6/7/16 #13 Pop of BRIGHT Color בהחלט. איזו מגניבה החולצה!!! ואני לגמרי וייבינג איתך, אני חשה את הלוק הזה מ-א-ד