סכמ"ש

DAN1EL

New member
סכמ"ש

משהו טוב שקרה השבוע:
משהו רע שקרה השבוע:
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא:
התחדשות השבוע:
סרט השבוע:
סדרת השבוע:
ספר השבוע:
שיר השבוע:
אלבום השבוע:
מאכל השבוע:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע:
תכניות לסופ"ש:
אחר (או: מסר חשוב לאומה):

RTur

New member
עונה עכשיו כי מחר ממש לא יהיה לי זמן

משהו טוב שקרה השבוע:
אז השבוע היה החצי גמר של התחרות "רוקרימון" שזו תחרות של שירים מקוריים. השתתפתי עם ההרכב שלי שגם שדרגתי אותו עם תוספת של 3 נשפנים ומעבר לזה שהיה כיף בטירוף להופיע והיה מעולה גם... עלינו לגמר! יאי!
חוץ מזה היו לי עוד 3 הופעות השבוע
הקלטתי פרסומת נוספת למותג מוכר, זה היה משעשע. הייתי בדיוק 20 דקות באולפן כולל הזמן שלקח לפתוח את הפרוייקט ולחבר מיקרופון להקלטה חח. אני מקווה שהחברה תאשר והיא תעבור. במידה וכן, אעדכן אתכם חחח אולי תשמעו אותי בטלוויזיה :p
מחר אני הולך להופעה של רובי וויליאמס שאני די בטוח שתהיה מעולה ככה שאני יכול לכתוב את זה ב"משהו טוב שקרה השבוע" עוד לפני שהיא באמת קרתה

משהו רע שקרה השבוע:
שעות השינה שלי מצטמצמות מרגע לדודלי

משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא:
יש לי הופעה ביום ראשון, שלישי ושתי הופעות בשישי. שיהיה לי בהצלחה

התחדשות השבוע: אין
סרט השבוע: אין
סדרת השבוע: אין
ספר השבוע: אין
שיר השבוע:
Madonna - Living For Love
Giorgio Moroder Feat. Britney Spears - Tom's Diner
Mariah Carey - Infinity
Michael Jackson - Break Of Dawn
אלבום השבוע: Madonna - Rebel Heart
מאכל השבוע: חצ'פורי
ציטוט השבוע: זה בטח לא כל כך יצחיק אתכם כי אתם לא "חיים" את זה כמוני. יש לי חבר מהלימודים שאנחנו גם מנגנים ביחד וגם משתפים פעולה ועובדים ביחד על כל מיני פרוייקטים מוסיקליים ומפיקים ביחד כל מיני דברים. יש לו קטע כזה שכל פעם כששואלים אותו מה קורה הוא עונה "החיים קשים". עשינו לילה לבן השבוע כי היינו צריכים לעבוד על איזה פרוייקט ולא הצלחנו למצוא שום אופציה אחרת להיפגש חוץ מזה.. אז באיזה 5 בבוקר, שנינו כבר גמורים מעייפות ובקושי מצליחים להזיז ת'עכבר של המחשב הוא פתאום ממלמל "מעניין אם אחרי שנסיים ללמוד תהיה לנו הקלה או שהחיים יהיו עוד יותר קשים" ושנינו פשוט התחלנו להיקרע מצחוק במשך כמה דקות

תמונת השבוע: מהחצי גמר רוקרימון
תכניות לסופ"ש: עכשיו כבר 2:30 בלילה וטכנית כבר שבת אבל אני אתייחס לזה כשישי כי עוד לא התחלתי לישון חח. הייתה לי הופעה היום ומחר רובי וויליאמס!
אחר (או: מסר חשוב לאומה): לישון..

ערן1987

New member
בהצלחה בגמר!! :)

הציטוט שלך הצחיק אותי חחח, אני לגמרי יכול לדמיין את זה
&nbsp
גם אני הולך לרובי, מקווה שיהיה מדהים!

DAN1EL

New member
השבועות שלך תמיד הכי עמוסים ומעניינים!

מאחל לך שימשיך ככה!
&nbsp
ואיזה קטע, השאפל בדיוק החליט לשים לי עכשיו את Break of Dawn של מייקל ואני שומע אותו ברגעים אלה.

RTur

New member
תודה!

Break Of Dawn זה פשוט שיר מדהים! אני ממש אוהב אותו! זה האהוב עליי מInvincible.
אבל מעבר לזה, חבר ביקש שאשיר לו אותו כשיר סלואו בחתונה שלו אז אני חורש עליו בטירוף עכשיו כדי לזכור את המילים ואת כל הניואנסים הקטנים של מייקל שעושים את השיר.

ערן1987

New member
גם אני מסכמ"ש!

משהו טוב שקרה השבוע: היה לי יום הולדת והיה כיף :) החברה השקיעה במתנות, יצאתי גם עם חברים.. קיצר כיף! חח

חוץ מזה, עשיתי צעד משמעותי בעבודה. עקפתי את המנהלים שלי כי הם כבר על הזין שלי ושאלתי מישהו בכיר ממחחלקה אחרת, שמת עליי, שינסה לסדר לי משהו - והבטיח לי שיסדר לי. כל כך מקווה שזה באמת יקרה.

משהו רע שקרה השבוע: כבר איזה 3 ימים שכואב לי הגב ברמות שונות.. זה לא כיף

משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: לא זכור לי שיש משהו מיוחד בשבוע הבא חח.. אז כלום

התחדשות השבוע: גם הגיעו 2 דיסקים מאיביי (Purple Rain של פרינס ו-Thriller של מייקל ג'קסון), גם (כחלק מהמתנות של החברה ליום הולדת) קניתי עוד 2 דיסקים (The Suburbs של ארקייד פייר ו-Songs In The Key Of Life של סטיבי וונדר) וגם משקפי שמש חדשות.. קיצר, כיף :)

סרט השבוע: שום סרט לא ראיתי לצערי השבוע

סדרת השבוע: סיימתי את העונה ה-2 של "בית הקלפים"! סיום מצוין. צפוי, אבל מצוין. חוץ מזה, ראיתי גם עוד פרק של "הבחורה החדשה" והתחלתי לצפות ב"הג'ינקס" המדוברת של HBO, הפרק הראשון לא ממש תפס אותי אבל יש שם הרבה פוטנציאל אז אמשיך בכל מקרה.

ספר השבוע: ):

שיר השבוע: מהרגע הראשון ששמעתי את Purple Rain (האלבום) השיר I Would Die 4 U מתוכו תפס אותי ממש.. מתסבר גם שזה היה להיט בזמנו! הייתי מצרף את השיר/קליפ מיוטיוב אבל זה ידוע שפרינס הוא אנטי יוטיוב ודואג שיורידו באופן קבוע קטעים שלו מהאינטרנט, גם של קטעי לייב וכדומה.

אלבום השבוע: האמת ש-Purple Rain של פרינס.. סוחף מאוד.

מאכל השבוע: החברה ואני אכלנו במסעדה בשם "הארנב הלבן" בבורסה בר"ג והיה שם סטייק אנטריקוט מעולה פלוס! הסינטה שלהם הייתה קצת סתמית אבל בסה"כ מאוד נהנינו

ציטוט השבוע: אוי נו, אני גרוע בדברים האלה, זה ידוע

תמונת השבוע: וגם בזה חח

תכניות לסופ"ש: לסדר קצת את הבית! חח.. אתמול קצת סידרתי, אמשיך שוב עוד מעט. והערב - רובי וויליאמס! :)

אחר (או: מסר חשוב לאומה): יום הולדת זה כיף, אפשר יותר מפעם בשנה?

Music Man XD

New member
אני זוכר את התאריך שלך!

28/04! חשבתי עליך באמת באותו היום אך לא הספקתי לכתוב (באותו יום קמתי ב-5 וחצי והלכתי לישון במשהו כמו אחת בלילה. בשלב מסוים שכחתי איך קוראים לי
)
מתנצל ויום הולדת שמח! שמח לשמוע שהיה טוב.
&nbsp
PP זה אלבום אדיר. מההתחלה ועד הסוף. רק פרינס מסוגל להקליט פצצה כזו.
תתחדש על הכל ובהצלחה עם ענייני העבודה :)

ערן1987

New member
חחחחחח תודה רבה

אני חושב שלא מעט מהרצון שלי לקנות את PP, שזה אלבום שגם ככה רציתי מלא זמן, היה בגללך כי בזמנו חפרת עליו הרבה ועשית לי עליו חשק.. זה, והעובדה שהוא עלה לי ב-ebay רק איזה 25 ש"ח כולל משלוח עד הבית

DAN1EL

New member
מסכמ"ש

משהו טוב שקרה השבוע: הכל היה כרגיל. סבבה. :)
משהו רע שקרה השבוע: ראה תשובה לסעיף הקודם.
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: מצפה - אולי אצליח לסיים סוף סוף איזה משהו שאני עובד עליו כבר הרבה זמן. לא מצפה - מיד אחר כך אני מתחיל לעבוד על שתי עבודות גדולות ללימודים במקביל.
התחדשות השבוע: ספר של זיקית - "חנות הספרים של הסופרים".
סרט השבוע: ראיתי את:
"המציצן" (Peeping Tom) - הייתה הקרנה מיוחדת שלו בסינמטק בשבת שעברה.
"משאלת מוות 3" - יש בו כמה קטעים ממש מגניבים, בעיקר לקראת הסוף.
"נחש מי בא לסעוד?" - יש בו כמה קטעים יפהפיים מבחינה קולנועית ויזואלית, אבל הוא לא מצליח לשמור על עניין רציף לכל אורכו. קתרין הפבורן פשוט מדהימה.
סדרת השבוע: "גולשי ספות 2" - ממש נחמד! מזמן לא ראיתי סדרה.
ספר השבוע: סיימתי את "אפקט רוזי" (ההמשך ל"פרויקט רוזי") - חמוד. ואת "חנות הספרים של הסופרים" של מיכאיל אוסורגין - לא משהו, אבל מעניין מבחינה היסטורית. התחלתי את "השם של העולם" של דניס ג'ונסון, וקורא עוד כל מיני דברים במקביל.
שיר השבוע: A-WA - Habib Galbi - זה ממכר כל כך!
אלבום השבוע: מארק רונסון שלט השבוע במערכת באוטו שלי, עם האלבומים Version שלו ו-Back to Black של איימי.
מאכל השבוע: ---
ציטוט השבוע: ---
תמונת השבוע: טרי ריצ'ארדסון מצלם את Rae Sremmurd - כל הסט הזה מגניב בטירוף!! ממש קשה לבחור תמונה אחת.
תכניות לסופ"ש: לימודים, בעיקר.
אחר (או: מסר חשוב לאומה): ---

ערן1987

New member
חברה שלי ממש התמכרה ל"גולשי ספות 2" חח

זה קצת מעצבן
&nbsp
ואני חייב להשלים את "נחש מי בא לסעוד?", הקלטתי אותו לפני איזה חודש ועוד לא יצא לי לראות אותו.

Music Man XD

New member
שמעתי דברים טובים על "גולשי ספות".

בהצלחה בפרויקטים השונים! אני עוד צריך לענות לך להודעה, אגב! לא שכחתי לרגע, מצטער על הדיליי

&nbsp
מת על חביב קלבי! שיר אדיר. אוהב לראות איך מוזיקה מזרחית/ערבית אמיתית וטובה מתחילה להתפתח בזירה המקומית. זה יפהפה.

למעלה