גם אני מסכמ"ש!
משהו טוב שקרה השבוע: היה לי יום הולדת והיה כיף
החברה השקיעה במתנות, יצאתי גם עם חברים.. קיצר כיף! חח
חוץ מזה, עשיתי צעד משמעותי בעבודה. עקפתי את המנהלים שלי כי הם כבר על הזין שלי ושאלתי מישהו בכיר ממחחלקה אחרת, שמת עליי, שינסה לסדר לי משהו - והבטיח לי שיסדר לי. כל כך מקווה שזה באמת יקרה.
משהו רע שקרה השבוע: כבר איזה 3 ימים שכואב לי הגב ברמות שונות.. זה לא כיף
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: לא זכור לי שיש משהו מיוחד בשבוע הבא חח.. אז כלום
התחדשות השבוע: גם הגיעו 2 דיסקים מאיביי (Purple Rain של פרינס ו-Thriller של מייקל ג'קסון), גם (כחלק מהמתנות של החברה ליום הולדת) קניתי עוד 2 דיסקים (The Suburbs של ארקייד פייר ו-Songs In The Key Of Life של סטיבי וונדר) וגם משקפי שמש חדשות.. קיצר, כיף
סרט השבוע: שום סרט לא ראיתי לצערי השבוע
סדרת השבוע: סיימתי את העונה ה-2 של "בית הקלפים"! סיום מצוין. צפוי, אבל מצוין. חוץ מזה, ראיתי גם עוד פרק של "הבחורה החדשה" והתחלתי לצפות ב"הג'ינקס" המדוברת של HBO, הפרק הראשון לא ממש תפס אותי אבל יש שם הרבה פוטנציאל אז אמשיך בכל מקרה.
ספר השבוע: ):
שיר השבוע: מהרגע הראשון ששמעתי את Purple Rain (האלבום) השיר I Would Die 4 U מתוכו תפס אותי ממש.. מתסבר גם שזה היה להיט בזמנו! הייתי מצרף את השיר/קליפ מיוטיוב אבל זה ידוע שפרינס הוא אנטי יוטיוב ודואג שיורידו באופן קבוע קטעים שלו מהאינטרנט, גם של קטעי לייב וכדומה.
אלבום השבוע: האמת ש-Purple Rain של פרינס.. סוחף מאוד.
מאכל השבוע: החברה ואני אכלנו במסעדה בשם "הארנב הלבן" בבורסה בר"ג והיה שם סטייק אנטריקוט מעולה פלוס! הסינטה שלהם הייתה קצת סתמית אבל בסה"כ מאוד נהנינו
ציטוט השבוע: אוי נו, אני גרוע בדברים האלה, זה ידוע
תמונת השבוע: וגם בזה חח
תכניות לסופ"ש: לסדר קצת את הבית! חח.. אתמול קצת סידרתי, אמשיך שוב עוד מעט. והערב - רובי וויליאמס!
אחר (או: מסר חשוב לאומה): יום הולדת זה כיף, אפשר יותר מפעם בשנה?