שאלות, חדשות, בקשות

elall

Member
מנהל
שאלות, חדשות, בקשות

כל מה שקשור לטלנובלות ושחקני טלנובלות לכאן
המשך שבוע נעים

elall

Member
מנהל
La Doña 2 התחילה השבוע בטלמונדו

הנה משהו שויוה כנראה יוכלו לרכוש, אבל מצד שני העונה החדשה לפי הטריילר נראת כמו עוד נרקונובלה/סדרת פשע (לא ראיתי את העונה הראשונה, אבל היה לי רושם שהיא הייתה יחסית "טלנובלית").

YO5I

New member
בהחלט לא נרקונובלה בתור אחד שצופה בה

הסיפור בעונה הזו מתמקד על היתעללות/ רצח של נשים שניחטפו ובעקבות כך הדמויות של סאול ומוניקה תופסות חלק מהעלילה אך לא משתתפים בה.
סאול נירצח ומוניקה נחטפת ע"י האויבים של אלטגרסיה שהם קרובי המשפחה של הקופים, בנוסף מתברר שבראוליו לא מת.
ישנו סיפור של נקמה בהחלט, יש הרבה אקשן וזה רק התחיל ואם זה ימשך כך יש למה לצפות לפחות מבחינתי אני ממש נהנה ממנה...

Hadar169

New member
Essas Mulheres(תקופתית מ2005)מגיעה לערוץ רקורד הברזילאי!

היא תתחיל ב28 לחודש בשבוע הבא
העלילה מתרחשת במאה התשע עשרה

ולפי הסט זה נראה כמו העיירות הקולוניאליות של מינאס ז'ראיס
איפה שמראה של החיים צולמה

באסההה שאני לא אוכל לראות אותה לצערי אין לי זמן לעוד טלנובלה
מה שכן אנסה להקליט פה ושם אני חייבת לפחות להציץ כשיזדמן לי, נראה שווה

יעלקר

Well-known member
מנהל
צהריים טובים

&nbsp
סליחה על הבורות לא הבנתי היכן אני יכולה לצפות בטלנובלה החדשה הברזילאית המתחילה ב-28 לפברואר. לא מכירה את הערוץ.
&nbsp
מודה מראש
&nbsp
&nbsp

lili1992

Active member
הסדרה תשודר ללא כתוביות בעברית

שימי לב שמדובר במשבצת שידור שבה אין לסדרה תרגום בעברית.
הסדרה המתורגמת היחידה בערוץ היא עשרת הדיברות.
אם את מבינה פורטוגזית ללא תרגום, אז כן תוכלי ליהנות ממנה

Rene Zeitune

New member
פרננדו קולונגה חוזר לטלוויזיה

הבשורה הרעה היא שמדובר בנרקונובלה, הוא יככב בסדרה מקורית של טלמונדו הנקראית "Malverde" לשנת 2021

Hadar169

New member
חבל שלא לטלנובלות

אבל עד שטלויסה לא חוזרים לעצמם אי אפשר להאשים אותו
בכל מקרה שמחה שהוא לפחות חוזר למסך

Rene Zeitune

New member
הדר יש לי בשורה שאולי תשמחי לשמוע

ויוה ענו לאחת המגיבות בפייסבוק שיש סיכוי גדול לטרה נוסטרה שוב.

Hadar169

New member
וואו חלוםם!
אם זה קורה ויוה אלופים!!

אני רואה שהם כתבו שהם "על זה" ו"סיכוי גדול" שזה אומר שהם במגעים ושזה ממשי!
אני כבר מזמן הפסקתי לבקש אותה מהם כי בעבר הם שללו ולא נתנו לזה סיכוי, כבר לא האמנתי שהם יחזירו אותה
רק בשביל זה טוב שיש את הוינטג'
אומנם ראיתי אותה פעמיים בפורטוגזית ואיטלקית אבל מצדי לראות אותה כל פעם שרק אפשר טרה נוסטרה זה לא משהו רגיל. ממש מקווה שהיא אכן תירכש
ואם הפעם זו תהיה הגרסה המלאה בלי הקיצוצים זה בכלל יהיה אדיר.
&nbsp
ראיתי שגם אדמה פראית עומדת לחזור
ויוה ממש מתעלים על עצמם
גם פה ממש לא ציפיתי כי לאחרונה הם לא מחזירים מקסיקניות ששודרו לא מזמן. זה מעולה כי בדיוק נתקעתי איתה! נשארו לי 20 פרקים אבל מאז שהתחיל עשרת הדיברות לא היה לי זמן להמשיך אותה. ככה אני אצטרף מהנקודה שהפסקתי או בסמוך, מה גם שהאתר שהשלמתי דרכו לא האיכות הכי גבוהה ככה שזה מעולה שאני אוכל להשלים את מה שנשאר לי דרך הטלוויזיה

&nbsp
אגב אני קוראת שאנשים מתלוננים על השידור החוזר, שיגידו תודה כי זו המקסיקנית המושקעת האחרונה שיצאה או תצא מטלויסה.

evglev1

Well-known member
מנהל
גם אני הופתעתי כי לאחרונה שוברים שיאים בהחזרת טלמונדו

ועם משבצת חוזרת רגילה אחת חשבתי שאין תקווה לטלוויסה, אבל מתלוננים באופן כללי על השידורים החוזרים כרגיל, גם על החזרת על כנפי האהבה הטורקית בשבת בינג' התלוננו כאילו מישהו באמת רוצה סדרה חדשה במתכונת של חמש פרקים ברצף פעם בשבוע בשבת.

אין סיכוי לגרסה מלאה ללא הקיצוצים, אפילו בהמתחזה ותשוקת הנצים שיחזרו גם את שגיאות הכתיב מהשידורים הישנים וגם את המידע המקוצר שאז שורות התרגום היו באותיות גדולות יותר ויצא להעלים יותר מילים שנאמרו בספרדית. בקפה בניחוח אישה אני לא יודע מצד אחד כללי הדקדוק הם כללי הדקדוק החדשים של ויוה של צוהריים ולא צהריים וכתיבה בשני י כשרק אפשר, אך מצד שני התוכן של התרגום נהיה מיושן וגם עם העלמת מילים (איזה כיף להבין ספרדית).

וגם בפורטוגליות מתלוננים על הקיצוצים, מי יודע אולי מזל שאת רואה את עשרת הדברות בערוץ רקורד כי אולי גם רקורד הפיקו גרסה בינלאומית מקוצרת ואם הייתה נרכשת לערוץ ישראלי גם הייתה מקוצצת.

lili1992

Active member
לפני כמה חודשים הסתיים שידור הסדרה בברזיל

במסגרת ערוץ השידורים החוזרים, שידרו שוב את "טרה נוסטרה" בברזיל, אבל את הגרסה המקוצרת של 150 הפרקים, בדיוק כפי ששודרה אצלנו, למעט שינוי אחד.
בפרק האחרון אצלם כן הכניסו את הסצנה המרגשת בה ז'וליאנה מגלה שבנה חואניטו חי, לעומת הגרסה ששודרה אצלנו ובמדינות נוספות.
אם הגרסה המקוצרת של טרה נוסטרה אכן תוחזר לשידור בויוה, אני מקווה שהפרק האחרון ישודר כמו ששודר בברזיל לאחרונה, ושגם יהיה תרגום חדש...

evglev1

Well-known member
מנהל
הדר תתכונני לעוד שבועיים בתשוקת הנצים

פרק 104 זאת הפעם הראשונה של פרנקו ושריתה המקבילים של סמואל ואנדראה ושגבריאלה המקבילה של קייטנה תופסת אותם ופרק 105 הוא הפרק הנורא שבו גבריאלה (קייטנה) מכה את שריתה (אנדראה) בשוט.

Hadar169

New member
כן אני זוכרת שדיברנו על כמה שהסצנה הייתה קיצונית

בהשוואה למילה של כבוד שם האמא רק דחפה את אנדריאה שנחבלה בגב ובתשוקת הנצים היא הרביצה לה, ראיתי את זה בזמנו ביוטיוב. וזה רק מתווסף לעוד סצנות שבמילה של כבוד פשוט עשו אותן הרבה יותר טוב. מילה של כבוד באמת הייתה אחת הלטיניות היותר טובות שיצא לי לראות ממש ברמה של המקסיקניות של טלויסה בשעתה הטובה

keren dvir

New member
אנהי הוציאה סינגל חדש

אנהי הוציאה שיר חדש אחרי 4 שנים של היעדרות מהמוזיקה, המוקדש לבנה מנואל

למעלה