איך היה השבוע שלי?

מסיבות סיום

התחילה עונת מסיבות הסיום: בגן, בחוגים וכד'
כבר מרגישים את החופש הגדול באוויר

(זה בעיני
למרות שעוד לא רשמתי את הילדים לקייטנות
)

משחק כדורגל משפחתי

האיש, שלושת הילדים ואני נגד ארבעה תלמידי כיתה ו' שהגיעו במקרה לאותו מגרש.
היה כיף לא רגיל על אף שהפסדנו.
בדרך כלל כדי שיהיו כוחות אנחנו מתפצלים בין הקבוצות.
הפעם יצא לנו לשחק כולם ביחד ובהרכב מלא.

כ"כ נהנתי אז הילדים אמרו תשתפי את החברות שלך

<עכשיו צופים ביחד במשחק בטלביזיה....>

debby12

New member
מנהל
גדול
- אם הבנתי נכון

אתם הייתם 5 (כולל 2 מבוגרים) נגד 4 (ילדים) - הם לא התלוננו שזה "לא כוחות"?

אנחנו התלוננו שזה לא כוחות

ראית לאחרונה איך נראים ילדים בכיתה ו ???
לנו היה שחקן בן 5 ואישה (אני).

עדיקים

Active member
שני דייטים זוגיים עם האיש

היו לנו שתי יציאות שלא יכולנו לא ללכת וטוב שכך. היה כל-כך כייף בשתיהן.
הילדים כבר גדולים ובוגרים ומחכים לבייביסיטר שתבוא לשמור עליהן, היה ממש מוצלח גם מהבחינה הזו. נרדמנו בקלות.
באחת מהן ישבנו בבר עם חברים, מוזיקה טובה וקצת אלכוהול, כל-כך הרבה זמן לא היה לנו את זה, זה בהחלט היה מוצלח ביותר.

האמת שהשבוע הזה ממש טס

בשבת הייתי עם ידיד טוב במחזמר "שיער", שאגב לא ממליצה עליו. לפני זה הלכנו לארוחת ערב בבנדיקט שבמרכז שרונה כך שאתן יכולות לתאר איך אתמול הקפיץ את שנינו...

&nbsp
חוצמזה, היה הרבה בייביסיטר ,רופא שיניים שביאס לאללה כי נשאר רק משהו אחרון אבל זה תלוי במעבדה וזה יגיע כשהוא ייצא לחופש-מה שאומר שאני צריכה לחכות לזה עד ל-20 לחודש וממש קיוויתי להיות אחרי הטיפולים כבר... לפחות חלה התקדמות.
&nbsp
קניתי את הזריקות של טיפולי הפוריות-3000 הכי מהירים שהוצאתי בחיי וזה לא הכל. הבעיה שבארץ נוהגים לקרר את כל הזריקות משום מה, גם כאלה שלא מקררים בארה"ב כך שנוצר מצב שצריכה לנסוע עם קופסה ענקית שומרת קור ובה כל הזריקות-יש לנו כמובן מכתב מהרופא אבל מקווה שלא יעשו לנו בעיות. זה קצת מלחיץ...
&nbsp
וחוצמזה, בעיקר הכנות לקראת ההגעה של האחיינים והתרגשות לקראת ההגעה של הבעל בעוד פחות משבוע...
&nbsp
והחלטתי בעקבות האירוע אתמול לקחת על עצמי אתגר של אופטימיות ונקודות אור בכל יום שאפרסם בפייסבוק כך שאזכור את חצי הכוס המלאה ולא רק אדפוק את הראש בקיר כל פעם שמסתכלת על הזריקות

&nbsp
&nbsp

אמן

האמת שמתחילה להלחץ מכל זה, כבר הספקתי לשכוח את הכיף של הזריקות של לפני...ופתאום כשרואים כמות כזו גדולה זה מלחיץ בטירוף.

debby12

New member
מנהל
No news is good news (לפחות ברמה האישית
)

הייתי בעיר מגורי

הופעת הסיום האחרונה של השנה - באלט וריקוד מסוגים שונים - בכיכובן של שתיים משלוש ילדות הבית הסתיימה בהצלחה. במהלכה היו כמה דקות של "חור" בהופעה מכיון שהילדות הגדולות היו עסוקות בלהחליף תלבושות בין ריקוד לריקוד. מכיון שכך, התנדבה/הציעה צעירת בנותי יוזמה של "ריקוד חופשי" מטעם הקבוצה של הקטנות. המורה הסכימה בשמחה - וכך זכה קהל הצופים לש-3 הדקות הכי שמחות ועליזות בכל ההופעה (2 מחברותיה לקבוצה הקטנות הצטרפו כשהיא בראש, הילדה הרביעית התביישה ולא הצטרפה).

נשאר עוד טקס סיום בצופים וזהו.

חמי וחמותי הגיעו לבקר ויהיו לנו אורחים משפחתיים במהלך ה 7 וחצי השבועות הקרובים (בתחלופה - כל פעם אחרים). אני צופה נסיעות עבודה באמצע לאיוורור הולם.

וברמה ה"לאומית" התעוררתי עכשיו לקרוא על פיגוע טבח איום במועדון גאה באורלנדו
. נורא.

שבעה שבועות של אורחים נשמע די מתיש

סבתא שלי (שגרה בקיבוץ) היתה מספרת שכשחמותה היתה באה ומתארחת אצלם למשך שבוע, אז היא (סבתא שלי) תמיד כשהיתה מגיעה הביתה אחרי העבודה דבר ראשון היא היתה נכנסת לרבע שעה לשירותים לנוח

רק בערב התבררו לי מימדי הטבח .

נוראי. אין מילים.
האסוציאציה שלנו היתה הטבח במערת המכפלה.
בדיווחים הבוקר ברדיו, סיפרו כי הגופות עדיין במקום האירוע כי אין לאן לפנות אותן.
מקווה שלפחות לנושא הזה ימצאו פתרון מהיר.

עדיקים

Active member
עמוס עמוס עמוס

סופשנה בפתח והכל כל-כך עמוס. האיש לא מצליח להגיע בשעות נורמליות והכל עליי ואני פשוט קורסת. מחכה כבר לחופש שיהיו בקיטנות בלי חוגים, שיעורים ומבחנים ויהיה לי קצת שקט ואחה"צים פחות עמוסים.

למעלה