כן בטח למזלי ניתן לראות באפליקציה של הכוכבים, הערוץ המקסיקני
אני רואה למחרת. לא יודעת אם פירסמתי פה אבל היה צ'אט לייב עם זוג שחקנים שמגלמים זוג גיי בטלנובלה והייתי שם וגם ענבל הפגנו נוכחות ישראלית. אנדרס זונו הוא אחד מבני הזוג שיחק בתשוקות והשני ראול קורונדו את מיגל החתיך מבאה מאהבה. הם התלהבו שיש מישהי מישראל ושסיפרנו שחיים כפולים של אסטלה קריז'ו משודרת פה והבנתי שהוא מכיר את ישראל אנדרס זונו.

לגבי מאייטה וסבסטיאן בינתיים הם קצת התקרבו למרות שעדיין נמרח ואפילו לא הייתה נשיקה ביניהם. נפטרנו מהמחזר של דמותה של מאייטה אבל הדמות של ורוניקה מונטס הונצואלנית נכנסה לתמונה ושמה עין על סבסטיאן ולפי הטריילר לא נראה לי שהחיים בין הראשיים יהיו קלים אבל קודם שיגלו שהם מאוהבים אחד בשני כי זה עדיין לא קרה. יש את הסיפור של עו"ד שעובד אצל דמותו של סבסטיאן והוא קתולי ומרובע שלא בדיוק מת על הזוג הגיי שנכנס לשכונה שלו, הוא ועוד שכן שלו שהוא חברו הראו התנהגות הומופובית לנוכחות של הזוג. אגב היה הרבה רעש סביב הזוג הזה. היה קמפיין הומופובי שרצה שיורידו מהשידור את הטלנובלה בגלל זה כי זה משודר בפריים טיים וזה פונה למשפחה בקהל הצופים. למרבית ההפתעה לא צינזרו נשיקה בטלויסה כמו שעשו עם חיימה קמיל וחוסה רון בגרסה המקסיקנית לזוג פלס.

ונ.ב הטלנובלה זוכה לרייטינג טוב היא ממש מובילה בראש הטבלה היא והגרסה המקסיקנית לאהבה שאחרי, הם הכי מצליחים שם במקסיקו. בינתיים היא תהיה עד 92 פרקים אבל לא סופי הבנתי שעוד מצלמים ויכול להיות שיאריכו בשל הצלחתה. אני אישית נהנית אפילו מהזוג גיי יותר, נשמע לי מעניין.