איך היה השבוע שלי

פגשתי את הצוציק שראיתי יומיים אחרי שנולד

בן של חברה מניו יורק,כיום בן שנה. הם בביקור בארץ ולא ראיתי אותם מעל חצי שנה כי עברו למקום אחר והיה כל כך כיף לבלות איתם ואני בטוחה שהוא לא זכר אותי אבל כן היה נינוח איתי ומבסוט עליי כך שאני מרוצה
הוא כל כך גדל!

עדיקים

Active member
ממשיכה לרדת
ובילוי זוגי

במסגרת הדיאטה שהתחלתי אחרי פסח ירדתי שוב השבוע בשמחה גדולה למרות הפיתוי שעמד בפניי כשיצאנו לאירוע משפחתי. יצאנו בזוג (למרות שחלק באו עם הילדים), היה כייף לפגוש את כולם ולדבר עם כולם. אוהבת את המפגשים האלה.

אירוע בית ספרי - בבית הספר של הגדול (בי"ס יסודי)

כחלק מהפעילות המקשרת בין הורים, תלמידים ובית ספר ולקראת סוף השנה
הוזמנו מורים, תלמידים, הורים ואחים של תלמידים לצפות בהצגה (הצגה של תאטרון לילדים). בכיתות הנמוכות היתה התייצבות כמעט מלאה בכיתות הגבוהות היו בודדים.
קינחנו בפיצה משפחתית שעשתה לילדים שמח (בעיקר כי נאכלה בפיצריה ולא בבית...)

מאוד נהננו מהביחד ומההצגה.

שבוע סופר פעיל

התקדמנו משמעותית עם טיפולי השיניים, כנראה אסיים עד שבעלי יגיע וזה מעולה-ישאיר זמן לכל התיזוזים שמחכים לנו על ידי המשפחות

&nbsp
אחרי שקצת הייתי בבאסה מזה שלא יוצא לי להיפגש עם חברות וכו' כי הן עובדות וכו' פשוט החלטתי לנצל את הזמן שיש לי (הטיפולים הם לרוב בצהריים/אחה"צ) ופשוט להנות ולהסתובב לבד אז הלכתי למוזיאון ארץ ישראל ברמת אביב וממש נהניתי מבוקר של תרבות בקצב שלי ולפי מה שמעניין אותי

ונסעתי להסתובב בכל מיני מקומות.
&nbsp
הייתי בהרצאה מאוד מעניינת על שפת הג'ירף-למי שמכירה

ואתמול ניצלתי את ההזדמנות שהתור לרופא שיניים התבטל וביליתי יום שלם עם חברה נהדרת שהכרתי דווקא בניו יורק והבן שלה- הם עברו למקום אחר ובמקרה גם הגיעו לארץ

&nbsp
היום הולכת לסדנת יצירה של הכנת ספר שקט...
אתמול במשך שעתיים בלילה עשיתי הכנה לסדנא כדי להיות מוכנה מבחינת התוכנית שלי מה להכין. הולכת להכין ספר שירים עם הפעלות שתוך כדי המפגש אני אשתמש בזה. לדוגמא בשיר "שעון בין חיל" יהיה שעון שהילדים יוכלו להזיז ונקבע מה השעה, בשיר "אצבעות לי יש" יהיה זוג ידיים עם מספרים מעל והילד יצטרך למספר את הידיים לפי הסדר- כל מיני כאלה דברים -מעין ספר הפעלה למפגש

נדחפת לרגע...

שפת הג'ירף היא תוכנית לתקשורת לא אלימה, שעושה שימוש בסיפורים, שירים ודמויות קבועות על מנת ללמד ילדים (ומבוגרים) להתנהל נכון יותר מבחינה חברתית, לפתור קונפליקטים, להימנע ולמנוע אלימות. תראי פה: http://s-giraffe.com/
(אין לי קשר אליהם, רק התנסות נפלאה עם השפה המיוחדת הזאת בגן שלי)

מדויק

אני שמעתי על התוכנית הזו בעבר ומאוד אהבתי ולכן היה לי חשוב להצטרף לסדנת החשיפה לתוכנית שהייתה וזה לגמרי משהו שהייתי רוצה לשלב בגן שאעבוד בו.

עדיקים

Active member
איזה יופי, שמחה שאת כבר בסוף הטיפולים

שמחה שאת מוצאת דברים מעניינים לעשות בזמנך הפנוי.

כן, ממש מרגישים את הסוף

ומחכה בקוצר להגעתו של הבעל
וגם אחותי והאחיינים מגיעים בעוד שבוע אז בכלל...

&nbsp
זה לא קל לי להיות פה מהרבה סיבות אבל מנסה להיות כמה שיותר פעילה ולהנות ולא רק להיות סביב הטיפולים. גם זה שלקחתי על עצמי את הבייביסיטר זה מעולה כי זה מעביר את הזמן ונחמד

&nbsp
אני כל כך מאושרת שהלכתי לסדנא הזו של יצירת ספר פעילות- כל כך נהניתי!
מצרפת תמונות של הספר שהכנתי

זה היה דווקא הכי פשוט

אני עדיין בהלם שהצלחתי לעשות את זה ולסיים ספר שלם בסדנא.
&nbsp
עכשיו כשראיתי כמה שזה לא ביגדיל (רק הרבה עבודה וקצת בלאגן) ושאני יכולה-נפתח עולם שלם של יצירה בפניי

washi CA

New member
האחיינית שלך חמודה להפליא

והיא שיחקה אותה בהצגה של בית הספר השבוע. היה לה תפקיד ראשי!
&nbsp
תמשיכו ליהנות. שמחה שהסוף של הטיפולים קרוב.
&nbsp

היא מהממת!

ותכף מגיעים לארץ גם אז בכלל...מחכה בקוצר רוח ועם מלא מתנות עבורם כיאה לדודה

&nbsp
תודה

עדיקים

Active member
עמוס מאוד

היה שבוע עמוס עם הילדים, האיש חזר כל יום מאוחר מהעבודה וכשלא מהעבודה ממשימות משפחתיות שהיו לו. עם הילדים היה עמוס ביותר, אירחנו חברים, התחלנו חוג שחיה בנוסף לחוג שהקבוע.
עכשיו רוצה רק לנוח ומקווה שבקרוב יתנו לי כמה שעות של שקט כי אפילו אתמול לא הצלחתי לקבל אותן.

למעלה