באהבה אין חוקים

בפרקים של השבוע אלחנדרה עשתה דרמה קווין

והחליטה להסגר לאהבה כי ריקרדו החליט לנתק עימה את הקשר ולהשאר כעמיתים לעבודה בלבד. אין לי כח לקיטשיות הזאת בגלל זה אוליביה מעצבנת כל כך עכשיו החליטה שהיא רוצה הפריה מלאכותית בלי בן זוג וגם לאונרדו מתעקש עם ההסגרות לאהבה רק כי אישה אחת בגדה בו. נו באמת איזה שטויות כאילו הנשים אותו הדבר, אוליביה ננעלה על לאונרדו ומרוב שחיפשה גבר עם מילים יפות היא נפלה בפח. ועוד בכלל למה היא הלכה לשכב איתו? לא מבינה את הנשים של היום שישר נותנות על ההתחלה סקס. בגלל זה גברים לא מכבדים את הנשים כי הן מתמסרות מהר כל עוד יש כוונה לקשר רציני ולא סטוץ. אני שומעת על מקרים כאלו בקבוצה פייסבוק שנשים נכנסות מהר למיטה. לא פלא שהיום גברים לא רציניים כלפי נשים טוב אולי ארתורו לא דוגמה טובה כי הוא בכלל נוכל שלקח ממנה את כספה והכה אותה אבל סתם בכללי אני רואה כיום נשים שלא מכבדות את עצמן ועוד היו בנות בשכבה שלי בחטיבה שכבר לא היו בתולות. אני לא אומרת שצריך לחכות אחרי החתונה אבל גם לא למהר כאילו אין מחר. צריך להכיר את הבנאדם אם המטרה לקשר רציני.אני אישית לא הייתי מבזבזת את חיי בסטוצים. אבל אם לא טוב קשר מחייב אז שיהיה אבל אם יש מטרה לקשר רציני אז סקס בדייט ראשון לא מראה רצינות לפחות לא לי.
&nbsp
האונס של אלכסה היה מזעזע מה נסגר עם טלויסה שעכשיו כמעט ולא מצנזר אונס והראו את הבחורים מפשיטים אותה. האונס שהכי זיעזע אותי זה באדונית בגן עדן בכיכובה של קייט דל קסטיז'ו שבאמצע המקלחת נאנסה באכזריות ולא צינזרו את הכאב שלה כאילו הצופים נכחו במקום ובזמן האונס.
&nbsp
אלטאיר חארבו הדמות היחידה שלא מאכזבת היא וריקרדו זה מוזר שהפעם אין ביניהם קשר רומנטי כמו בתהום של תשוקה וטלנובלה של רוסי אוקמפו שלא שודרה פה.
&nbsp
גוסטבו וקרלוס כאלה אובססיבים מעניין איך היו מגיבים אילו הנשים שלהם היו בוגדות בהן ובכלל גוסטבו הכי חצוף גם היה תחת שבועה של נאמנות ביום חתונתו וגם החזיק מאהבת תקופה.
&nbsp
מוזר שרואים את גיז׳רמו גרסיה קנטו טוב ואצילי נראה לי רק באקסיה היה אנושי אבל פה הוא מתפקד כעו"ד אצילי בעל אתיקה ומוסר.
&nbsp
סיקרן אותי לדעת איך הגרסה הקולומביאנית, גם שם הגאלנים חתיכים אבל כל השאר מכוערים וגם הכניסו פן קומי. לא הראו את קרלוס ואלחנדרה שזכו לשמות אחרים ביחד ועד ערב הרווקים שלהם אף אחד לא תיאר לעצמו עם מי הראשית עומדת להתחתן. היה גם הכרות ראשונה ספונטנית בין הראשיים עוד לפני שהגיע הראשי לחתונה שלה דבר שלא קרה בגרסה הזאת ובעקבות המפגש איתה הוא התעכב להגיע לגירושין שלו וכמעט ופיספס אגב קרולינה אסבדו מגלמת את אלנה ובינתיים לא הרשימה אותי כאישה קנאית ממורמרת ואובססיבית יכול להיות שאני רגילה לתפקיד שלה בהכל או כלום כרוזי. עוד משהו, לא היה ברור אם קרלוס שכב עם פטריסיה כי לא הראו את הסצינה. כנראה הראו אותה בזכרונות בשאר הפרקים.

evglev1

Well-known member
מנהל
אוליביה כבר נכנסה לסרט שהיא וארתורו עוד שנייה מתחתנים

ולכן גם נפלה בפח שלו ומילא לשכב, אבל להזמין אותו לבית שלה.

אני בפרק 33 אבל גם ריקרדו עם כל הכבוד ראה כמה פעמים את אלחנדרה עם קרלוס וכבר החליט שהם יחזרו וגם כשקרלוס אמר שהיא ארוסתו ושהוא מתכוון להשיב את הדירה שבה התכוונו לגור ובטוח שהם ימשיכו בתוכניות החתונה, ישר מאמין ושומר מרחק מאלחנדרה ואלנה מנצלת את ילדיה כדי שריקרדו יבלה איתם כל הזמן כאילו הוא עדיין גר איתם בתקווה להשיב אותו, לא שריקרדו סובל הוא שמח להיות עם הילדים יותר.

באמת האם קרלוס היה מבין שאלחנדרה הייתה שיכורה ושכב עם חשפן במסיבת רווקות והיה רואה בזה מעידה קטנה כמו שהוא מצפה שאלחנדרה לא תעשה עניין. וגוסטבו בכלל, חושב שאם הוא החליט לעזוב את המאהבת אז צריך לסלוח לו הכול וזה לא רק בגידה, הוא גם שיקר שהוא בעבודה ויש לו עומס ונמנע מלהיות עם אישתו ובנו כדי להיות עם המאהבת.

evglev1

Well-known member
מנהל
בכלל מפתיע לראות את אלטאיר חראבו מאופקת

ולמרות שהיא מאוהבת, היא שומרת מרחק מרודף השמאלות, בניגוד לסדרות אחרות שאו שהייתה אובססיבית או שבתשוקה וכוח הייתה כנועה לגבר עלוב. פה היא מאוד שומרת על כבודה, אף פעם לא ראינו אותה בתפקיד כזה.

Don Nirtin

New member
45 או משהו

ריקרדו מאכזב, אלחנדרה מעצבנת שלא מצליחה להעיף את קרלוס לכל הרוחות, קרלוס מעצבן, וחצי קאסט מעצבן/מייגע..
&nbsp
מזל שאלטאיר חראבו בסצנות המעטות שהיא כן טורחת להופיע מצילה את הסדרה מלצלול למוות מוחי ללא החייאה.
&nbsp
ו.... במצעד תפקידי האורח - אלפרדו אדמה (הכל בשביל האהבה, שקרים המחודש, בדרך אל האושר) צץ כהוגו, ידיד של מריאנה (ליסט מוראלס, פני מלאך) שמספר שבתו נאנסה ע"י דודן וחבריו. זה היה נוראי והסצנה עצמה הייתה עוצמתית ופולשנית כמעט בלי ניתוח הרדמה.
&nbsp
אה וכן גיירמו גרסיה קנטו כמעט ולא נוכח בסדרה.

למעלה