דדי אשם או קורבן

דודי0000

New member
דדי אשם או קורבן

האם לדעתכם דדי אשם במצבו או קורבן של הרעים. Tני בעקבות כך שגם איה סבלה בגללו ועשיו התאומים חושב שדדי אשם לגמרי.. אבא נוראי ביותר

dar dahan

Member
לדעתי עדיין לא ברור

ייתכן והוא דווקא במקרה הזה לא אשם ורק נפל קורבן כי בכל זאת אנחנו לא יודעים מה הביא אותו למצב הזה, יכול להיות שהוא היה במצב כלכלי רע אחריי משהו שאולי קרה לדגנית והוא בא למספר אנשים והציע להם המצאות ואז הוא הגיע לאבשלום שחטף אותו או משהו כזה והשתיל בו את הדבר הזה ששולט לו על המוח...

דודי0000

New member
אבל לא תמוה שתמיד הוא נופל קורבן?

כולם פוגעים רק בו? בעונה הראשונה רוברטו, בעונה השנייה "הזקן" שאם זיכרוני אינו מטעה אותי איה נחטפה בגלל שהוא הפך אותו לזקן. הוא רצה להיות צעיר או משהו ודדי רימה אותו בצדק או לא בצדק זה כבר נתון לפרשנות אבל הוא ידע מי האנשים שפגעו בה. בעונה השלישית הוא היה בסדר יחסית ואילו עכשיו התאומים. כמו שלילי אמרה פעם לא הדיוני שתמיד הוא הקורבן אולי גם לא יש חלק באסונות שנופלים עליו ועל הדרך פוגעות גם בילדיו

ny22

New member
מנהל
לא זכרתי את מה שכתבת על העונה השנייה...

Yotam Wolfsthal

New member
איך אפשר לשכוח? מעלליו של דדי עם סקורפיו היו

חלק ממה שהגדיר אותו כדמות ככללותה...

ny22

New member
מנהל
אה, זה היה מיקי גבע, נכון?

(מי שגילם את הדמות).

זכרתי אותו, ועכשיו אני נזכר שהיה משהו כזה שהוא האשים את דדי בגלל שהוא נהיה זקן...

dar dahan

Member
כן כי הזקן הפך את דדי לצעיר

כי הוא הצליח לשים את ידו על התוכניות של הטורבו טיים והזקן לא היה באמת זקן, שדדי היה צריך להפוך אותו לצעיר עם חיי נצח הוא הפך אותו לזקן, ו'הזקן' (מיקי גבע במשחק נהדר לדעתי) נקם בו...

dar dahan

Member
מעלליו בסך הכל הצעירו אותו

ובתמורה הוא הפך את הזקן לזקן, אבל בגלל זה הם גם נקמו בו

dar dahan

Member
במקרה הזה לא ניתן לדעת

ייתכן וזה בעקיפין בגללו, אבל בוודאות אי אפשר לדעת אם זה בגללו או שלא ונשאר לחכות ולראות מה קרה באמת...
וגם אותי זה מעניין מה קרה, כי דיי ברור שיש סיכוי שזה בגלל דדי-עמוס...
(לפעמים אני שוכח שהשם שלו זה בכלל עמוס והוא החליף לדדי אחריי שהוא נהיה צעיר ושינה את עצמו לגמריי)

roeu245

New member
אתה טועה

בעונה השלישית אלכס נקמה בו על כך שכאשר עזב אותה בשביל לילי היתה בהריון והפילה ומאז לא הצליחה להכנס שוב להריון וחטפה את מרי ורונ׳צו מיד אחרי הלידה לכן הוא כן נפל קורבן ושוב נענש על חטא שעשה

למעלה