פרקים 11 +12
פרק 11

סאל והבנות – האמת המתעלפת הייתה סבבה. סאל היה נחמד וג'קס בביצוע הכי חלש שלה עד כה. שתי האחרות שמעו רק ברקע. לא ברור לי למה הדיחו את סאל ואלקסיס נשארה. אבל היא לא תשאר הרבה אז לא נורא.

רביעיה של אנשים לבנים – הברונטית הייתי מעולה, הבלונדינית שהייתה חולה הייתה סבירה מינוס אבל מתקבלת על הדעת עם המחלה, הבנים לא שמעו המון אבל הם היו סבבה. מגיע להם לעבור.

רביעיית בלמאונט – קודי פריי, רייבון אוון, פייפר ג'ונס ועוד אחת שאפילו לא מראים לנו את שמה. רייבון בלט מאד. פייפר הייתה פחות טובה מהאודישן הקודם שראינו.

קבוצת בנות שרבו – אדנה דורו הייתה מעצבנת. סינדי מסלוב הייתה סבבה. השתיים האחרות היו לא רלוונטיות והיה ברור לחלוטין שייחתכו.

קבוצת בנים שההפקה מאוהבת בהם – האמת הם לא היו זוועה. סביון היה ממש טוב. כאילו ניסו לבנות מתח שמישהו מהם יעוף? נו באמת. ארבעתם יהיו בטופ 24.

אלקסיס גומז, לורן לוט וקוונטין אלכסנדר פשוט עוברים בלי שאפילו נראה מי איתם בקבוצה. עריכה אתם עושים עבודה נהדרת
.

הקבוצה שהתעללה ב'גרנייד' – הייתי מעיף את כולם. אבל אוקי, לא קריטי לי.

הקבוצה עם ההרמוניות -
נהנתי המון. לאבי הייתה מצוינת, ג'ס הייתה מטורפת. אני ממש אוהב אותה. חששתי לרגע שיחתכו אותה.

קבוצה של רוקי – הייתי משוכנע שהוא יהיה כאן הרבה זמן.

מונטאז' של אנשים שהולכים הביתה... סינדי ג'ו
.

קבוצת בנות עם דרמה – לא אכפת לי מכן ומהשטויות שלכן בכלל. האמת הן שרו טוב, חוץ מזאת עם האודם הסגול. קארמה איז אה ביצ'!

מונטאז' של קבוצות שחצי נשארים וחצי הולכים... למי אכפת? תנו לשמוע אותם שרים.

עוד קבוצה ששרה גרנייד
- מאדי ווקר נשארת. שיהיה.

הבחור העיוור והזמרות ליווי – אני מקווה שהם גם שרו ולא רק עשו לו הרמוניות
. אה הוא הלך הביתה?! איזה מפתיע.

קבוצה של בנות מוזרות – ג'ואי קוק
איזה שועלה. לפחות היא שרה את המילים המומצאות בלי לזייף. שאנון הייתה גם טובה אבל קצת פחות מעניינת. הגבוהה הייתה סבבה אבל אני לא רואה אותה ממשיכה הרבה.

זהו!

פרק 12

לורן לוט – Skyfall
ציפיתי לשנוא את זה אבל זה היה מרשים. לא מאד שאניקווי. מזכירה קצת את אמבר הולקומב.

דניאל סיבי – I See Fire
אפשר שתעלם כבר מחיינו? אי אפשר להתקדם בחיים על להיות חמוד. מצד שני, ג'סטין ביבר. לא יודע.

מראים לנו את ריקי עובד עם המתחרים, שזה נדיר. אני שמח שסופסוף עושים את זה, טיפה מאחורי הקלעים. וצועק על ביג-רון.

ביג רון – Let's Get It On
זה היה מבדר. לא מהמם, אבל מבדר. ואז הוא מלכלך על ריקי. לא טוב. יאללה הביתה.

שי סקוט - All I Could Do Is Cry
הדבר היחיד שהיה טוב באודישן הזה זה שראו טיפה את אדם למברט בהתחלה. היא התנשפה עליי ולא בקטע טוב. והיא בטוח עוברת כי היא מקבלת כל תוכנית זמן מסך נרחב. נתראה בטופ 24
.

אדם אשר/ג'ימי פאלון – Free Fallin'
לא אהבתי את השיר כשסיג'יי שר אותו, וגם כשג'ימי, שהוא מתמודד שאני אשכרה בעדו, שר את אותו שיר, לא אהבתי את זה. אז יש מצב שזה השיר שלא עושה לי את זה.

אדם הולך הביתה?!?! אני מזועזע. היה לי ברור שהילדון ו-שי יעברו, אבל היה לי ברור גם שאדם יהיה בטופ 24. אני ממש בשוק.

קוונטין אלכסנדר – Riptide
אני לא ממש אוהב את השיר המקורי אבל הביצוע שלו היה נהדר.

מדי ווקר – שיר קאנטרי בנאלי
היא תהיה הנערת קאנטרי השנה? לא מתלהב ממנה יותר מדי. מעדיף את אלקסיס.

טרבור – שיר סינגר-סונגרייטר בנאלי
הוא חמוד אבל אני לא רואה אותו ממשיך הרבה. יש WGWG הרבה יותר מוצלחים ממנו.

אלכסיס המתעלפת שרה ואני אפילו לא טורח לחפש איך נקרא השיר. זה לא היה מקצועי בכלל. יאללה הביתה.

ברקע של העזיבה שלה יש גרסה נהדרת לLet It Be', שמסתבר שג'קס שרה. אני די משוכנע שהיא תהיה איתנו לעוד הרבה זמן.

מייקל סימיון - שיר בוי-בנד כלשהו
יש מצב שזה שיר רציני אבל כל פעם שהוא שר לבד זה נשמע כמו אודישן לוואן דיירקשן.

ניק פרדיאני – Babylon
דוהטרי משהו. בקטע טוב. שמח שהוא פה.

קת'רין סקינר / קרייזי קאט ליידי - Alone
אוי זה כאב לי. יאללה הביתה.

לפחות היא עפה. עוד שנה שנתיים יעשו לה רק טוב.

מונטאז' של אנשים שעפים... ג'ס! לאאאאא
אפילו בלי לשמוע אותה שרה. אייג'יזם! פייפר גם?!

קלארק בקהם – Try A Little Tenderness
הוא וג'קס יגיעו רחוק בתחרות הזאת.

מארק אנדרו – שיר במלמול
זה היה בסדר. מקווה שיעבור.

נאומי המשוגעת – צועקת עליי וממלמלת.

אלכסיס גומז בשניה וחצי ששמענו אותה הייתה נחמדה.

נאומי הולכת הביתה אבל השאר נשארים. נחמד. טורחים לציין את שאנון וקת'רין ווינסטון שעוברות גם למרות שלא שמענו אותן שרות.

ג'ואי קוק – Across The Universe
שתי נקודות על בחירת השיר. הביצוע לא היה בשמיים אבל מספיק כדי להשאיר אותה עוד טיפה לפחות.

לאבי ג'יימס הייתה סבבה. טיונה גם. רייבון היה פחות מרשים מקלארק בשיר הזה. החיקוי של קית' היה משעמם רצח אבל יעבור כי הוא צעיר וחתיך.

כולם עוברים, חוץ מלאבי?? הזיה.