קובעים מועד סופי למפגש פורום פסח!

N o R i K o

New member
קובעים מועד סופי למפגש פורום פסח!

מתי:
חול המועד פסח
היכן:
כנס עולמות 2012, הכנס השנתי למדע בדיוני ופנטזיה, אשכול פיס ת"א
בתוכנית:
דסקוסים, חפירות, הרבה שטויות, התפאנגרלות... וגם תחרות טריוויה שהזוכה בה יקבל כוס של משחקי הרעב! (בחסות קרן
)

אז בגלל שהתקשינו במציאת תאריך, אני פשוט אשרשר לכאן את שני התאריכים האופציונליים, ופשוט שרשרו
לתאריך המועדף עליכם
בעניין השעה נדון אחר כך!

pennylane11

New member
עדיף לי בהרבה...

אני אבוא אחר כך להתפקד (אני פשוט בצפון אצל חברה ונהייתי חולה וברגע שהם יתעוררו אני הולכת לרכבת לחזור הביתה :<) אבל בכל מקרה בשני אני ממש עסוקה, יש לי הרצאות ומשמרת כמעט back to back מ12 בבוקר עד 11 בלילה
בראשון גם יש לי משמרת אבל היא ב6 בערב אז אם לפני אין לי בעיה ואם בערב אז תבואו לפונדק להגיד שלום D:

פאנגירל

New member
בהחלט מעדיפה :\

יום ראשון יש לי יום הולדת (עאהעאהעה הכי כיף להשוויץ בזה!) אז ממש אין דרך שאני אגיע לעולמות... לעומת זאת ביום שני אני אשמח :)

Ayelet 363

New member
אני לא בטוחה מתי אבוא

ואז גם כנראה לא אוכל לבוא ליום מאשר להגיד שלום וללכת. נראה. אני באה עם חברה. מקווה להספיק גם להגי עלכל המפגשים שאני רוצה...

בכל אופן, בקיצור- זה ההסבר למה אני לא בוחרת יום. בכלל לא בטוח שאגיע...

Ayelet 363

New member
טוב, ביום שני אהיה במילא

אז מקווה שאוכל לבוא גם למפגש, למרות שיש לי כבר תכנונים לאותו היום.
דרך אגב- החברה ההיא מבריזה, אז אוכל לבוא ליותר זמן אם אבוא.

אולי אהיה גם ביום ראשון אם המפגש או כל דבר אחר ייצא לי שם. לא בטוחה.

pennylane11

New member
אז יודעים מתי זה?

כי יש לי המון דברים לעשות, אז פשוט תגידו מתי, אפילו יום שני, רק תגידו שאני אדע לתכנן כי הכנס עוד יומייםXD

pennylane11

New member
מגניב

אני באה לה"פ בכל מקרה אז לא כלכך משנה לי, אני רק צריכה למצוא דרך להעביר זמן מהסוף של המפגש כשכולם ילכו להרצאה על לונה עד תחילת המשמרת שלי קצת לפני ששXD

למעלה