יום רביעי רביעי
ל להעלות ליגה New member 25/1/17 #3 נחמד.. קליל כמו שאני אוהבת אני לא מצליחה לקנות בחנות הזאת תמיד הכל נראה לי כל כך יקר או מבולגן
ל להעלות ליגה New member 25/1/17 #5 2 סניפים יש ולא משנה מתי אני הולכת אני לא מוצאת כלום אולי אני צריכה להצטרף אליך
H Happy Goth New member 25/1/17 #6 יאללה בכייף! קניון ביאליק בר"ג. אני מציצה בסניף הזה כמעט פעמיים בשבוע וקונה משהו פעמיים בעונה בערך
S shmickey New member 25/1/17 #8 צבע!! משהו שהוא לא אפור או שחור! Thank god!! אז כמו שאת מבינה אני שמחה שבחרת בקצת צבע. זה מחמיא ומקסים, והג'ינס הזה עושה לך קצת hips אנד איי לייק איט!!
צבע!! משהו שהוא לא אפור או שחור! Thank god!! אז כמו שאת מבינה אני שמחה שבחרת בקצת צבע. זה מחמיא ומקסים, והג'ינס הזה עושה לך קצת hips אנד איי לייק איט!!
S shmickey New member 25/1/17 #7 הלוק הזה מוקדש להאפי טייץ דמוי עור (החלק האחורי שלו זה בד) וחולצה עם מחשוף
H Happy Goth New member 25/1/17 #9 Sandy move over כמה יפה לך!!! תתחדשי! והשילוב עם החולצה הזו ממש ממש יפה, רק לא בטוחה שהעליונית הזו הכי מסתדרת לי כאן.  
Sandy move over כמה יפה לך!!! תתחדשי! והשילוב עם החולצה הזו ממש ממש יפה, רק לא בטוחה שהעליונית הזו הכי מסתדרת לי כאן.  
S shmickey New member 25/1/17 #10 עם מה היית מציעה לשלב? הייתי חייבת איזושהי עליונית, בלי זה לא נראה טוב ומעט פרובוקטיבי למשרד. אני חושבת שבמציאות היא זורמת טיפה יותר טוב, אבל אשמח להצעות לשילובים אחרים!!
עם מה היית מציעה לשלב? הייתי חייבת איזושהי עליונית, בלי זה לא נראה טוב ומעט פרובוקטיבי למשרד. אני חושבת שבמציאות היא זורמת טיפה יותר טוב, אבל אשמח להצעות לשילובים אחרים!!