המפיק חואן אוסוריו הרס את משפחתו של בעלי
ענקי
בפרק ששודר אתמול במקסיקו
הדמות של גבריאל מתה
שנייה אחרי שדניאלה יולדת את השלישייה שלהם
אומנם ידעתי שחוסה פבלו מינור לא ימשיך לעונה השלישית שצריכה לעלות בקרוב אבל ממש לא העלתי על דעתי שהמפיק יעיז להרוג דמות כל כך בולטת ומצחיקה במסגרת טלקומדיה! דניאלה וגבריאל הם הזוג השני בחשיבותו(los osos!
)אחרי הזוג הראשי. איתם היו הקטעים הכי מצחיקים והדמויות שלהם היו כל כך אהובות עד שהמפיק אפילו חשב בהתחלה להפוך אותם לראשיים בעונה הזו.
ממש ממש חבל שהמפיק האריך את העונה השנייה. למה הוא היה חייב להמשיך את העונה הזו אם הוא ידע שלא כל השחקנים יכולים להמשיך במחוייבות לטלנובלה? התוצאה היא שבנוסף לעובדה שהראשיים יוצאים לפני סיום הנובלה הורגים דמות דומיננטית ואהובה! פשוט מעצבן. הוא לגמרי ראה את השיקולים הכלכליים האישיים שלו הרבה מעבר לציפיות הקהל. הסתחרר מההצלחה של הטלנובלה. בוז עליו
ממש מוציא את החשק לצפות.
בדיוק שלחתי אתמול בקשה לפורום הוט שיעלו אותה לVOD כי אני לא יודעת אם אוכל להספיק לעקוב אחרייה בזמן הקרוב. אבל האמת כרגע אני בכלל לא בטוחה ששווה לי להתאמץ ולמצוא זמן אלייה. סתם הרס סדרה יפה. על הדרך גיליתי עוד דברים שהספיק להרוס שם. העונה הראשונה שהייתה מבוססת על הקוריאנית הייתה מושלמת
ככה שעדיף באמת שחואן אוסוריו יתרכז רק ברימייקים
אם הקוריאנים היו יודעים מה הוא עשה מהסדרה שלהם
אגב
העונה השלישית הולכת להיות עוד יותר הזויה הראשיים יהיו גבריאל סוטו ועוד שחקנית לא ממש מוכרת פה קרלה קריז'ו..סדרה אחרת מה הקשר בכלל בין זה לעונה הראשונה
מצרפת גם כתבה בנושא
https://laverdadnoticias.com/espect...-lloran-en-las-redes-VIDEO-20181121-0192.html
שמציינת גם את המעריצים המאוכזבים. אגב קראתי תגובות ביוטיוב ומלא זועמים על המפיק שהרס את הטלנובלה ואומרים שלא יחזרו לצפות ומאחלים לו ירידת רייטינג
אמן