י יפיופה62 New member 1/7/13 #7 זורחת אבל צריכה ללכת למקום שאני בטוחה שאני יר יראה אתהזריחה למשל הלכתי לים לצלם שקיעה ובסוף השקיעה היתה בצד ימין של הים ולא על הים
זורחת אבל צריכה ללכת למקום שאני בטוחה שאני יר יראה אתהזריחה למשל הלכתי לים לצלם שקיעה ובסוף השקיעה היתה בצד ימין של הים ולא על הים
י יפיופה62 New member 1/7/13 #9 הלכתי לים עם חברה במיוחד לשקיעה וגם להנות עם הילדים אבל שבאתי לצלם את השקיעה היא היתה בכלל בצד ימין ולא הצלחתי לצלם כי השקיעה היתה בצד ימין של הים זה היה מוזר
הלכתי לים עם חברה במיוחד לשקיעה וגם להנות עם הילדים אבל שבאתי לצלם את השקיעה היא היתה בכלל בצד ימין ולא הצלחתי לצלם כי השקיעה היתה בצד ימין של הים זה היה מוזר
י יפיופה62 New member 2/7/13 #12 כרגע אין תקציב בע"ה אני +3 שיהיה חתונה באופק נבוא ואני מחכה להזמנה מכל אחד ואחד ד"א בים אפשרי לראות זריחה או רק שקיעה..??
כרגע אין תקציב בע"ה אני +3 שיהיה חתונה באופק נבוא ואני מחכה להזמנה מכל אחד ואחד ד"א בים אפשרי לראות זריחה או רק שקיעה..??
ד דה קומבינה New member 2/7/13 #13 אצלינו הים במערב ולכן שם השקיעה אבל בחו'ל הכל מבולבל,לכן איני יודע