האם הגיע הזמן שמייק וסוני יפסיקו לחלק משחקים חינם?

האם הגיע הזמן שמייק וסוני יפסיקו לחלק משחקים חינם?

המאמר הזה מעורר גלים ברשת
http://www.shortpause.com/blog/is-i...with-gold-and-the-ps-instant-games-collection

מאמר שווה קריאה בעיני בעיקר בגלל העובדה שגם סוני וגם מייק קוראים אותו ולכן
יכולות להיות השלכות מעשיות.

מה דעתכם על כל העניין שהולך בפלוס?
את הדעה שלי בעניין כולם מכירים כבר כאן, אני דווקא רוצה לשמוע מה אנשים אחרים חושבים על כל העסק, ושתהיה לנו תמונה ברורה מה הקונצנזוס בקרב הגיימרים בעניין הזה :)

דסקסו!

עטלפוני

New member
הסיבות שהוא נותן לא מספיק טובות

א. אנשים, בעיקר באינטרנט, תמיד יתלוננו. הסיבה לתשלום על פלוס/גולד בדור הזה היא גישת און-ליין (אם זה הוגן או לא, זה דיון אחר). כל דבר נוסף זה בונוס. אני לא אומר שאי אפשר להתבאס, אבל כל השחיטה בבלוגים (גם של האקס בוקס זה ככה) מיותרת. פשוט להתעלם מאנשים כאלה.
&nbsp
ב. זה לא מוריד מערך המשחק, ההפך. זה חושף את השחקנים לחברות חדשות. אהבתי משחק אינדי קטן שחולק בחינם, אדע לשים עין על הפרוייקט הבא של המפתחים. אצ'פר את עצמי ואותם ברכישת dlc. אני מודה שהרבה ממשחקי הגולד לא הייתי רוכש, אבל חלק מהם הפתיעו אותי לטובה (סתם דוגמא: מאוד נהנתי מ toy soldiers: cold war שחולק בחינם, ורכשתי בעקבות זה את המשחק השלישי שיצא לא מזמן, ואם יצא משחק נוסף מהיוצרים של child of light, בהחלט אבדוק אותו).
&nbsp
ברור שלא כל אינדי מיד אומר שזה איכות, בדיוק כמו שיש חרא גם ב aaa - אבל בזכות הגולד קיבלתי משחקים שלא הייתי קונה, ומבחינתי זה בונוס נחמד. מן הסתם אקנה את ac4 (במחיר מלא/הנחה/יד שניה/וואטאוובר), אני לא צריך את הגולד בשביל זה.
&nbsp
בתמונה הכללית, יש חודשים חלשים ויש חודשים חזקים, אבל הרעיון הכללי נחמד מאוד ועובד לדעתי.

איזה משחק מגניב האסטרטגיה צעצוע הזה.

חבל שאין לPS4 אני בהחלט לא הייתי מתנגד לקבל אותו בפלוס.את רוב המשחקים שמקבלים בפלוס משהו כמו 99.9% מהם לא בא לי אפילו לנסות "בחינם"

מישהו 2

New member
זאת לא השאלה הנכונה

הגיע הזמן שסוני ומייקרוסופט יפסיקו לקחת כסף על משחק באונליין. אבל אם אי אפשר להימנע מזה... אז לפחות אני מתנחם ב- shitty games שלהם כבונוס.

אם לוותר על המשחקים אומר אפשרות לא לשלם על אונליין, אז ברור שכן ובלי לחשוב פעמיים

PlayGirl3

New member
"מאמר" טיפשי. דעת הכותב מוטה.

הוא אחד מהפנבויז של פלייסטיישן שיאכלו עם כפית כל אינדי זבל שסוני תגיש לו.
הטענה העיקרית שלו שהשחקנים יתלוננו לא משנה מה יתנו להם שגוייה מיסודה. שיסתכל על התגובות בבלוג משנת 2013 למשל כשהמשחקים שקיבלנו בשירות היו מצויינים לכל הדעות. אנשים שיבחו והיללו את השירות ומנהלי הבלוג לקחו חלק פעיל והגיבו לשאלות והצעות של הגולשים. הוא נותן רשימה של משחקי פלאפון שניתנו בשנה האחרונה שכביכול היו אמורים לספק אותנו ומכניס לשם את Injustice שאף אחד לא התלונן עליו, סתם כדי לחזק את הטענה שלו.

כל עוד יש מספיק אנשים שכן מעוניינים בשירות הזה אין סיבה לבטל אותו. אני לא מעוניינת גם במולטיפלייר אז אני אישית לא מתכוונת לחדש את השירות עד שיחזור לרמה שהציבו לפני בוא ה-PS4.

אני גם חושב שהוא מגונן מעל ומעבר על סוני.

יש נימה של "סוני לא חייבת לכם כלום, תודו לאלוהים כל יום על זה שהם נותנים לך משחקי אינדי"

כמו שאמרתי בעבר, לדעתי הפיתרון למצב הוא ביצירת שני פלוסים שונים.
פלוס אחד מוזל לאונליין משהו כמו 20$ ופלוס פרימיום יקר יותר ונפרד, משהו כמו
80 -90 דולר שסוני תפציץ אותו במשחקי AAA כל חודש.

המחיר היקר יותר יקרוץ למפיצות ולמפתחות. אני בטוח שרובנו מוכנים לשלם קצת יותר כל שנה בשביל שירות טוב.

למעלה