אני קניתי את החשמלי ובסה"כ שמחה. אבל לכמויות גדולות
אני שונאת לגרד על פומפיה בייחוד דברים קשים כמו גזר
וגם כאשר יש כמות גדולה של גירוד אפילו של דברים שאולי קל יותר לגרד, זה עדיין בעייתי בגלל הכמות. היד שלי מתעייפת
ולכן קניתי את הפומפיה החשמלית
היא מעולה בייחוד כאשר יש כמויות יותר גדולות. גזר. קישואים לפשטידת קישואים וכדומה
וכל מיני אפשרויות סכינים ועובי
וחותכת גם דק דק דק לגראטן שאני לפחות לא ראיתי במעבד מזון רגיל. אבל אולי יש ואני לא מודעת
היתרון הנוסף שהפיה היא כזו שאפילו תפוחי אדמה גדולים (אולי לא ענקיים אבל בפירוש גדולים) נכנסים ללא צורך לחתוך, אבל גם יודעת להתאים את עצמה לדברים קטנים עם סדרת פיות שנכנסת אחת בתוך השניה ואת בוחרת באיזו להשתמש כאשר שאר הפיות היותר קטנות הופכות להיות המוט איתו את דוחפת את הירק פנימה
וכמובן שהיתרון העיקרי הוא שזה חשמלי. צריכים לציין שצריך ללחוץ כי ברגע שלא לוחצים המכשיר מפסיק, כלומר זה לא אוטומטי שאפשר לשים וללכת, דבר שאני יודעת שמישהי כאן ציינה כחסרון, אבל לי זה פחות מפריע.
הבעיה העיקרית היא בדיוק מה שכתבתי למעלה. בדרך כלל אני מוציאה את הפומפיה החשמלית לכמויות יותר גדולות.
לסלט אישי או זוגי לא מוציאה. כי בכל זאת אחר כך צריכים לשטוף את כל החלקים...
ולכן גם אני, כמו אורני מהססת אולי כדאי לצרף למטבח.... לא זול אבל גם לא יקר מדי. ובדקתי עוד סרטים נוסף לסרט שמופיע באתר ששירה הביאה. לדוגמא סלט ירקות כולל עגבניות מלפפונים גזר פלפלים וחסה או עוד סרט על סלט עגבניות מלפפונים ובצל סגול. שם גם הוא חתך שניצל, אבל לדעתי קצת יותר מדי, עשיתי עושה פחות... לפחות לפי הסרטים , ועוד יותר בנוסף למה ששירה כתבה שעוד יותר חשוב בעיני, נראה שכדאי. אנחנו עכשיו בתוך עניין של הגברת כמות ירקות, וזה נראה לי ממש מוצלח. אולי לקנות שניים??
והנה עוד (כפתור עריכה. איזה כיף!)
סלט עגבניות גזר ובצל סלט עגבניות בצל חסה