אורני אורני
New member
אני אוהבת להכין לפי המתכון הזה של יעל גרטי. כמובן אפשר לוותר
על הפסיפלורה ולהמיר אותה בכל פרי/רסק פרי/סלט פירות
קינוח קל הכנה - ואפילו פרווה. טפיוקה היא סוג של עמילן, המופק מצמח בשם קסאווה, שמוצאו בדרום אמריקה ומרכזה. בבישולן מסמיכות פניני הטפיוקה והופכות חלקלקות, דמויות ג'לי. לא כולם אוהבים את המרקם הג'לי של הטפיוקה, ולכן לא מומלץ להכין את הקינוח שלהלן כקינוח יחיד לסיומה של ארוחה אם אינכם יודעים בוודאות שכולם אוהבים טפיוקה. ניתן להשיג טפיוקה בכל חנות טבע, במחיר של 7 שקלים ל-500 גרם. אל נא תתפתו לרכוש מוציאים מן המקרר, מערבבים עם חלב קוקוס ומחזירים למקרר, למשך שעה לפחות.
הגשה: יוצקים פודינג לכוסות זכוכית נאות או קעריות, יוצקים לכל כוס/קערית 3 כפות תוכן פסיפלורה ומגישים.
על הפסיפלורה ולהמיר אותה בכל פרי/רסק פרי/סלט פירות
קינוח קל הכנה - ואפילו פרווה. טפיוקה היא סוג של עמילן, המופק מצמח בשם קסאווה, שמוצאו בדרום אמריקה ומרכזה. בבישולן מסמיכות פניני הטפיוקה והופכות חלקלקות, דמויות ג'לי. לא כולם אוהבים את המרקם הג'לי של הטפיוקה, ולכן לא מומלץ להכין את הקינוח שלהלן כקינוח יחיד לסיומה של ארוחה אם אינכם יודעים בוודאות שכולם אוהבים טפיוקה. ניתן להשיג טפיוקה בכל חנות טבע, במחיר של 7 שקלים ל-500 גרם. אל נא תתפתו לרכוש מוציאים מן המקרר, מערבבים עם חלב קוקוס ומחזירים למקרר, למשך שעה לפחות.
הגשה: יוצקים פודינג לכוסות זכוכית נאות או קעריות, יוצקים לכל כוס/קערית 3 כפות תוכן פסיפלורה ומגישים.