מה הטיפים שלכן לאימונים בימים שכאלו?

מור שלז

New member
מה הטיפים שלכן לאימונים בימים שכאלו?

עוד סופשבוע חם, שרבי ולח מצפה לנו, וזו רק ההתחלה.

ובדיוק הבוקר בריצה, חשבתי לעצמי כמה טוב שלמדתי להכיר את עצמי ואת הגוף שלי לאורך השנים
למדתי איך לרוץ בחום ומתי (ולא פחות חשוב - מתי לוותר על הריצה)
איך לתדלק תוך כדי הריצה ולא פחות חשוב - לפני הריצה ואחריה
ולמה לשים לב תוך כדי

וזה כל כך אישי ואינדיבידואלי, וכל אחת מאיתנו צריכה ללמוד על עצמה

אז מה דעתכן לשתף כאן המלצות וטיפים שעבדו לנו - מה אתן עושות בימים חמים שכאלו?
אתן מתאמנות?
אם כן אז מתי?
ואיך אתן נערכות לחום?

מור שלז

New member
ואני אתחיל: מלח,מים,מלח,מים,מלח

לא לשכוח לשתות הרבה, וגם להמליח מעט יותר את האוכל - למי שמאבדת הרבה מלחים בזעה כמוני.
למעשה למי שמוצאת את עצמה מתאמנת אימונים ארוכים, כדאי מאוד לשקול תוספת מלחים גם בזמן האימון - לי המלחים עשו הבדל עצום גם באימון וגם בהתאוששות אחריו.

וזה גם מרחיק דבורים

חטיף האנרגיה שלי לרכיבות בימים אלה: תמר מגולען, בתוכו מפזרת מלח ים אטלנטי.
באופן משונה כלשהוא (נגיד, לחובבי ז'אנר הבייגלה עם שוקולד), זה אפילו טעים.

המנעות, מחשבה ובירה קרה

אתחיל מזה שאני מגיבה מאוד לא טוב לחום, עד רמה שאני מגיעה לחוסר יכולת לתפקד ולכן מקפידה על אימון בשעות מאוד מוקדמות או בשעות הלילה (נדיר). גם האימונים בבוקר, בעיקר הארוכים בהם נעשים עם הרבה מחשבה: הרבה מים לפני, מחשבה על הביגוד בו אסבול כמה שפחות וחישוב המסלול כך שיכלול כמה שיותר צל.
ובריצות לילה אין דבר יותר טוב להתאוששות מהחום מאשר לסיים עם בירה קרה....הוכח רפואית?! חחח

ואם כבר שירשור בנושא טיפים - אני מרגישה שככול שאורך האימונים שלי גדל התזונה שלי לפניהם גועה ביותר, בעיקר שמדובר באימוני בוקר. מה שהספיק לי בעבר כבר לא מספיק היום. חברה טוב לוקחת ג'ל פני וכמובן גם במהלך, אני לא התנסתי בג'ל לפני רק בזמן האימון. לא אוהבת את זה יחד עם זאת ברור לי שאני צריכה לעשות שינוי - יש המלצות גם כאן? מה לאכול פני אימון שנמשך מעל שעה וחצי ועד שלוש שעות?

סטייק!

אני הייתי אוכלת פרוסת לחם או שתיים עם ממרח ולי זה היה מספיק. אבל את זאת את אז... תצטרכי כנראה לברר בעצמך. מה לגבי ארוחת הערב שלפני? היא גדולה מספיק?

להוריד הילוך

חם בקיץ, עוד כמה חודשים יהיה ספטמבר והכל יהיה בסדר...
אז לקחת את זה בקלות ולא לדפוק את הראש בקיר.
וגם - accuweather - נותן תחזית לפי שעה.
ושבועיים ראשונים של הקיץ הם גיהנום, אחר כך מתאקלמים וזה נהיה קל יותר.

לצאת לרוץ ב5:00 בבוקר

אתמול בערב רציתי לצאת והיה פשוט דביק.
היום יצאתי בחמש וחצי בבוקר, היה חם, היה לח, אבל היה הרבה יותר יעיל לגוף שלי מאשר בשעות הזויות של חום

למעלה