מי שרוצה לראות מירוץ מותח מתחילתו ועד סופו

סטילהוק

New member
מי שרוצה לראות מירוץ מותח מתחילתו ועד סופו

שיצפה בעונה השנייה של המירוץ למיליון אוסטרליה / The Amazing Race Australia. בעונה הזאת יש הכל, ואתם לא תשעממו אפילו לרגע. זו עונה חזקה, מצחיקה, מרגשת, מאוד תחרותית ובעיקר מותחת מתחילתה ועד סופה. חלק מהמקומות והמשימות בה יזכירו לכן עונות ישראליות של המירוץ, כולל העונה הנוכחית, וחלק יזכירו לכן עונות של המירוץ למיליון האמריקאי, אך בנוסף יש בה גם משימות מקוריות שלא היו עדיין באף מירוץ אחר.

זו עונה אפילו יותר טובה וחזקה מהעונה הראשונה שלהם, ששני לגים שלה התנהלו אצלנו בישראל. ואגב, ייתכן שהמירוץ למיליון אוסטרליה זה גם המירוץ היחיד עד כה שכלל גם את ישראל. כי לא המירוץ למיליון האמריקאי על כל 28 עונותיו ולא המירוץ למיליון קנדה הגיעו עדיין אלינו לישראל. אך ייתכן שגם המירוץ למיליון אסיה, שעדיין לא יצא לי לצפות בכל עונותיו הגיע אלינו. בכל מקרה מה שבטוח שהאוסטרלים היו הראשונים, והם עשו זאת כבר בעונה הראשונה שלהם.

אשמח מאוד לקבל לינק

בחיפושי הגעתי לאתרים שמדברים על המירוץ, אבל לא לאתר שמאפשר לצפות בו.

גם לא באתר הרישמי.

אולי זה פשוט ישן מדי ולא מופיע ברשת.

תודה בכל מקרה

סטילהוק

New member
לא יודע אם זה מותר מעל גבי הפורום עצמו

בכל אופן, תשלח לי בקשה במסר פרטי ואני אתן לך לינק לאתר שיש בו אפשרות לצפות בכל הפרקים של כל העונות של גרסאות המירוץ למיליון שנערכו ברחבי העולם, מלבד המירוץ הישראלי. אתר שיכול להעביר את הזמן בכיף לכל חובבי הריאליטי בכלל ולחובבי TAR והמירוץ למיליון בפרט.

JAMES DEAN

New member
סטילהוק, הצטרפת אלינו לא מזמן וכבר דיברנו על זה

אין מה להשוות כי אכן TAR באמת יותר טובה מהעונות הישראליות.
אני בטוח שאם היה תקציב גדול כמו בחו"ל אולי גם אנחנו היינו ברמה כזאת.

אגב נכון בעונה הראשונה (לא יודע אם זה עדיין מראים את זה) יש אחת מהצופים זכתה בפרס?
אז חיפשתי אותה בפייסבוק בזמנו ושלחתי לה הודעה ואיחלתי לה ברכות על הפרס.
היא הייתה מופתעת שמישהו מישראל מכיר אותה ורואה את העונה הזאת.

פרארי1

New member
ההבדלים לא נובעים בהכרח מגודל התקציב

המירוץ הישראלי הוא יותר תכנית בידור מאשר תחרות וזה לגמרי עניין של החלטה.
תקציב גדול יכול לאפשר יעדים יותר יוקרתיים, משימות יותר יקרות להפקה וכולי, אבל אפשר גם בתקציב נמוך לעשות תחרות מעניינת ומותחת, לצמצם לחצי את כמות הטסטות בהן הזוגות מנסים להצחיק בכח ולעשירית את הכפילות בהקראת המשימות.

סטילהוק

New member
לג זה קטע המירוץ בין פיטסטופ לפיטסטופ

בכל מירוץ יש 12 לגים, שלא בהכרח מתחילים ומסתיימים באותה מדינה, למרות שרובם כן. אצלנו כל לג מתפרש על פני 3 פרקים, בעוד שב-TAR ובשאר גרסאות המירוץ למיליון ברחבי העולם כל פרק זה לג, וכל 12 פרקים זו עונה שלמה.

למעלה