סליחה על הבלבול! זו לא את - זו אני!
גם אותי הפתיעה ההערה שלה לגבי הערבול הממושך, אך שמעתי בקולה וערבבתי עד שנראה היה חלק.
בעוגה הספציפית הזו יש הרבה יותר מים משאני רגילה (לא כמו עיסה של בחושות שיוצאת די כבדה וסמיכה) - כנראה שבגלל הרכב השונה, להבדיל מבחושות רגילות, העירבוב הממושך לא הזיק.
סליחה על הבלבול לגבי הציפוי.
אני בטוחה שזה של פירגה הוא נפלא, אך הוא חלבי ורציתי פרווה. ואם פרווה - רק של יעלה! של פירגה הוא נוזלי ואמור להספג בעוגה. השארתי אותו כי כך במקור.
לאחר המתכון המקורי בשלמותו, הבאתי את הציפוי של יעלה. יעלה מייחסת למעלה לאפשרויות המרה של מרגרינה/חמאה בשמן ולכן יש התאמות (לחלופת השמן) מעל המתכון המקורי שהוא עם מרגרינה/חמאה.
עכשיו יותר מובן?
גם אותי הפתיעה ההערה שלה לגבי הערבול הממושך, אך שמעתי בקולה וערבבתי עד שנראה היה חלק.
בעוגה הספציפית הזו יש הרבה יותר מים משאני רגילה (לא כמו עיסה של בחושות שיוצאת די כבדה וסמיכה) - כנראה שבגלל הרכב השונה, להבדיל מבחושות רגילות, העירבוב הממושך לא הזיק.
סליחה על הבלבול לגבי הציפוי.
אני בטוחה שזה של פירגה הוא נפלא, אך הוא חלבי ורציתי פרווה. ואם פרווה - רק של יעלה! של פירגה הוא נוזלי ואמור להספג בעוגה. השארתי אותו כי כך במקור.
לאחר המתכון המקורי בשלמותו, הבאתי את הציפוי של יעלה. יעלה מייחסת למעלה לאפשרויות המרה של מרגרינה/חמאה בשמן ולכן יש התאמות (לחלופת השמן) מעל המתכון המקורי שהוא עם מרגרינה/חמאה.
עכשיו יותר מובן?
