
הכנתי את הסלט והשינוי היחידי במתכון הוא שבישלתי 5 דקות את רסק העגבניות עם השמן ומעט מים.
הכנתי כמות כפולה.
יצא טעים מאוד
המרכיבים:
1 בצל לבן חתוך לקוביות קטנות
חופן פטרוזיליה קצוצה
1 גבעול בצל ירוק חתוך לטבעות דקות
1 פלפל אדום קטן-בינוני חתום לקוביות קטנות
מיץ מ-1/2 לימון
4 כפות שמן צמחי (תירס/חמניות/סויה)
1/2 כפית כמון
1 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור
1/4 כפית סוכר
1 קופסא קטנה של רסק עגבניות פריכוז (100 גרם בריכוז 28-30)
אופן ההכנה:
1. לערבב את כל המרכיבים בכלי שניתן להכניס אטום למקרר.
2. לטעום ולתקן תיבול אם נדרש.
3. לחייך
