אורני אורני
New member

שאצלם התענגתי על מיטב מטעמי גרוזיה, בעיקר כאלה שמסורתיים לפסח אבל לא רק.
מקווה שבקרוב אצליח לקבל מהם עוד כמה מתכונים מופלאים, כמו למשל מרק אגוזים, סלט סלק עם אגוזים, סלט עוף עם אגוזים וכיו"ב.
והעוגה (שנראה לי שאכין אותה גם לא בפסח, עד כדי כך היא טובה) -
6 ביצים מופרדות
150 גר' קוקוס
100 גר' שוקולד מריר מגורר בפומפייה גסה
1/2 כוס שמן
1 כוס סוכר
3 כפות קמח מצה
1/2 כפית אבקת אפייה
מקציפים את החלבונים עם הסוכר ולאחר שהקצף מוכן, לקפל פנימה את החלמונים.
בקערה נפרדת מערבבים היטב את כל שאר החומרים פרט לשמן. מוסיפים לקערת הביצים ומקפלים בעדינות.
בעזרת כף מקפלים פנימה גם את השמן.
אופים בחום בינוני בתבנית A4