
מתכון ותיק של עוגה מצוינת
שיניתי קצת את הבצק, כך שיהיה פחות דביק ויותר פריך
3 כוסות קמח
1/2 שקית א. אפיה
3/4 כוס סוכר
1 ביצה
כף תמצית וניל
200 גר' חמאה
- להכניס את כל החמרים לקערה לפזר מעל 200 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות וללוש בצק אחיד,
היות ואפיתי בתבנית תנור גדולה
הגדלתי גם את כמות הקרם
200 גרם חמאה לא מלוחה רכה מאוד
1/4 1 כוסות סוכר
כף תמצית וניל
6 גביעי שמנת חמוצה של פעם ורק היא, היא פשוט יציבה יותר.
פה
