פריז על הבוקר

• פותח הנושא bali
  • פורסם בתאריך

bali

New member
מנהל
פריז על הבוקר

קצת לפני חג השבועות, הציעו לי בתפוז במסגרת הנסיינים לקבל משלוח של לחמים ובאגטים מסדרת CRUST של מאפיית בונז'ור.

כמובן ששמחתי על ההצעה וחלמתי בהקיץ על כל השנביצים וארוחות הבוקר שמחכות לי עם לחמים שווים

אז הגיע אליי לעבודה שליח נחמד עם שקית ענקית מלאה בלחמים ובאגטים טריים מכמה סוגים. כולם איכותיים, רובם מדגנים מלאים, ולכולם קראסט קשיח ומתפצפץ, כיאה ללחמי מחמצת בסגנון הצרפתי.

אז מה היה בחבילה:

באגט מחמצת לבן
באגט מחמצת עם דגנים מלאים
באגט מחמצת שיפון עם חמוציות ואגוזים
לחם מחמצת מקמח מלא עם גרעיני חמניה
לחם מחמצת בתוספת דגנים מלאים מכמה סוגים

מה אני אגיד לכם, הסנדביצ'ים שלי מעולם לא היו כאלה טעימים וגם לא ארוחת הבוקר של שבת.
הלחמים נהדרים, פריכים מבחוץ ורכים ואווריריים מבפנים. גם אלה שעשויים מקמח מלא אווריריים ולא מכבידים על הקיבה.
למרות שהרבה פעמים לחמי מחמצת מרגישים חמצמצים, ולא תמיד זה כייף, הלחמים הללו של בונז'ור אינם חמצמצים, וטוב שכך.

גם בני המשפחה שלי, שכיבדתי בחגיגת הלחמים, נהנו מהם מאד מאד.
הלחמים והבאגטים הולכים נהדר עם גבינות, חמאה או סתם ככה בלי כלום. בעצם, הם יכולים ללכת עם כל מה שאתם אוהבים.
האהוב עליי ביותר היה הבאגט מהשיפון עם החמוציות והאגוזים. כל כך נחמד ומיוחד לקבל בס מתקתק באמצע הסנדוויץ', שממש לא חייב להיות מתוק כמובן.

מכיוון שהיו לי כל כך הרבה לחמים ביום אחד, הקפאתי חצאי כיכרות לחם ובאגטים שנשארו כדי שלא יתייבשו. גם אחרי ההפשרה כל המאפים היו טעימים ביותר. אם רוצים לשמור על הקראסט, עדיף להפשיר מחוץ למקפיא ולחמם אותם טיפונת בטוסטר אובן או תנור על חום נמוך ולא במיקרוגל, כי מיקרוגל ידוע כמשמיד פריכות.

את הלחמים של בונז'ור, מהסדרה הזו ובכלל, אפשר למצוא במחלקת המאפים ברשת "מגה" ובמאפיות פרטיות.

תודה רבה לתפוז ולבונז'ור על פינוק אמיתי

בונזור

למעלה