"שניצל ולתנור" של קנור

  • פותח הנושא bali
  • פורסם בתאריך

bali

New member
מנהל
"שניצל ולתנור" של קנור

במסגרת חבורת הנסיינים של תפוז, קיבלתי מחברת קנור מוצר חדש. פירורי לחם להכנת שניצלים בתנור. המוצר נקרא "שניצל ולתנור".
פירורי הלחם מתובלים מעט, מכילים בתוכם מעט שמן (2/3 פחות שמן ממה שהיה אם היינו מטגנים את השניצלים) ונותנים ציפוי אחיד ויפה לשניצלים.
כל שקית של פירורי הלחם מספיקה לציפוי 700-800 גרם חזה עוף.
כל מה שצריך לעשות זה לפרוס את השניצלים, לטבול בביצה טרופה, לצפות בפירורי הלחם, להניח על נייר אפייה בתבנית של התנור ולאפות את השניצלים בחום של 200 מעלות למשך 20-25 דקות. לא צריך להוסיף מלח, פירורי הלחם מלוחים מספיק, וגם העוף עצמו כיוון שהוא מוכשר. אני הוספתי לביצה תבלינים כמו שום ואורגנו יבש, ולפירורי הלחם הוספתי גם קצת שומשום.

התוצאה טעימה, פריכה ולא שמנה. אני ואחי נהנינו מאד מארוחת שניצלים בתנור ופסטה.

תודה רבה לקנור ולתפוז על הטעימה הטעימה


מצורף דף המוצר של קנור:
http://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/SOS/Article-bc38033ca410b41006.htm



 
למעלה