לא כזה הבנתי איך הם הגיעו לsaints row חחחח.
מאפיה 3 נראה לי מאוד דומה לקודמים וממש שונה מכל החוויה הטריפית והמפגרת של SR חח
במקום להיתפס על מאפיה שהיו מכניסים את FAR CRY הזה הפרה היסטורי, אבל אולי הם לא רצו שזה יראה כאילו הם עושים לינץ ליובי.
מאפיה 3 לדעתי יהיה משחק מעולה, הם תמיד יביאו לgears of war ציון 10, למרות שאלה השוטרים הכי גנרים, ובמאפיה 3 זה פתאום מפריע להם
את ממש אנטי פלטיניום גיימס הא? גם לא התייחסת לצבי הנינג'ה שחשבתי שזה יחזיר לך קצת אמונה לגביהם .... לא מוכנה לשמוע עליהם נראה לי חחחח.
(גם סטאר פוקס זה שלהם הם לא עושים לך את זה כנראה)
ו
NIER לדעתי יהיה אחלה. המשחק הקודם היה דפוק אבל הוא לפחות ניסה לספר עלילה בוגרת. עם סיפור קצת שונה מילד עם חצ'קונים שלא יודע איפה להסתפר.
אם הם ילכו על הכיוון הבוגר הזה עם הכישרון של פלטיניום, אז וואלה בשקט רק ביני לבינך, המשחק יותר מעניין מפפ15. (אותי לפחות)
רוב האינטרנט זועם איפה פיינל פנטזי 15 ברשימה שלהם. לא שאני חושב שפיינל פנטזי 15 צריך להיות ברשימה.
אני גם הייתי מכניס את TLG. לפחות במקום מאפיה 3 או קוונטום ברייק שברור שהם יהיו טובים.
TLG יכול לצאת בסוף כמשחק שמרגיש יותר כמו דמו טכני מאשר כמשחק.
באמת עלול להיות מצב שהוא יידפק כי סוני תרצה להוציא אותו בכל מצב גם אם הגיימפלי יהיה חלש רק כדי לעמוד בהבטחה שלה להוציא אותו.
יש גם את החשש הזה שמפתחי האינדי כבר חרשו על כל המוטיבים של TLG
אז אין כבר WOW כל כך גדול לגבי מה שהוא מציג.
לדעתי משחקים שחייבים להיות ברשימה...
FAR CRY הפרה היסטורי, כאילו אלוהים יודע איך הם הכניסו לשם את מאפיה 3 לפני הפאר קרי הזה.