| 10 סדרות משחקים שצריכות למות.

| 10 סדרות משחקים שצריכות למות.

GT עשו כתבה על 10 סדרות משחקים שצריכות למות כבר ולהיעלם מהעולם, או לכל הפחות צריכות ממש לנוח כמה שנים ולקבל רייבוט רצחני.

אתם מסכימים עם הבחירות שלהם? איזה סדרות אתם הייתם רוצים לראות נעלמות או מקבלות רייבוט?

צפייה מהנה.

PlayGirl3

New member
אני יכולה להסכים עם חלק, אבל הכתבה עצמה די גרועה

אני יכולה להסכים עם Saints Row ו-AC (או כל סדרה של יובי לצורך העניין), אבל להכניס לשם את טיילס שכל כותר בסדרה הוא מעין ריבוט זה די טיפשי. אפשר להגיד אותו דבר על פיינל פנטזי או כל סדרה בסגנון, אבל אין בזה הרבה הגיון. מעניין גם שפתאום הם אומרים ש-Xillia היה משעמם וגרוע עם כתיבה גרועה (מה שכל מי ששיחק בו רבע שעה היה יכול להגיד), כשבזמנו כל אתר בעולם כולל אותם שיבחו והיללו אותו משום מה (
), אבל פתאום הם מודים שהם אפילו לא סיימו אותו... מעיד הרבה על האמינות שלהם.
הרבה דברים שם לא מעניינים אותי בכלל כמו סוניק, נפטוניה, סימס וכו'.

סדרות שאני חושבות שצריכות למות או לעבור טיפול 10000:
פוקימון (לצערי זה לא יקרה לעולם)
God of War (צריך לתת לקרייטוס למות בכבוד ולעבור הלאה לגיבור חדש ומיתולוגיה אחרת. מיצינו.)

אורלי אני באמת לא מבין למה את חושבת שפוקימון צריך רייבוט.

פעם הייתי בדעה הזו כמוך,אבל יש למשחק אונליין מאתגר רצח, אם את רוצה אתגר ועומק אני מציע לך לנסות להתחרות אונליין, אני מבטיח לך שאפילו סדרת SMT לא תביא לך אתגר כמו שפוקימון אונליין מציע. יש לי אינדקציה סיימתי את המשחק שנחשב הכי קשה בסדרת SMT.

אם את רוצה כמוני סינגל מושקע יותר, אממ אז יש לזה שם למשחק שאת ומחפשת
קוראים לזה יוקאי וואץ וזה יגיע לויטה/PS4 בעתיד הקרוב

בנוגע לטיילס. כל משחק חדש הוא אולי reboot, אבל כל משחק מאז וספיריה הוא רייבוט גרוע.

אני מסכים שטיילס G הביא מערכת קרב מעניינת מאוד אבל רוב האנשים לא יכלו לסיים אותו ולהחזיק בו מרוב שכל השאר בינוני. אני לא הצלחתי להחזיק בו הרבה זמן.

אבל אני מסכים בהחלט שיש לו מערכת קרב פגז.

למעלה