לפני שבוע בערך הציעו לי מתפוז לנסות את סדרת השוקולדים המרירים של ספלנדיד. אני מאד אוהבת שוקולד מריר, ואם הוא 70% ומעלה אני ממש בגן עדן.
הגיע אליי שליח עם שקית ובה ארבע חפיסות שוקולד. מריר 85%, מריר 70% נקי, מריר 70% בטעם קפה ומריר 70% עם פירות יער.
אני בחורה נדיבה אז הבאתי את השוקולדים לארוחת ערב משפחתית כדי לכבד את כולם (ורק את השוקולד 85% השארתי לעצמי, גרידית שכמותי).
השוקולד שניצח והתחסל הכי מהר היה השוקולד עם פירות היער. השילוב של שוקולד מריר עם טעם של פטל בעיקר הוא שילוב שבכל פעם מחדש אני מגלה כמה הוא נהדר.
במקום השני היה השוקולד עם הקפה. מי שאוהבים קפה ושוקולד מריר יתענגו עליו מאד. הקפה מוסיף לניחוח המריר של השוקולד וזה נותן בוסט טוב.
אני, שאוהבת שוקולד מריר וכמה שיותר התענגתי מאד גם על השניים האחרים. המשפחה השאירה את המריר 70% הרגיל בשבילי. אני מבינה אותם, הטעמים גורמים לסקרנות גדולה יותר.
אם בחבילה היה גם מריר עם תפוז, הוא היה נעלם לפני שהייתי רואה אותו. אני די בטוחה שיש כזה של ספלנדיד כבר ממזמן.
לאור זה שאומרים ששוקולד מריר, ורצוי עם אחוזי מוצקי קקאו גבוהים כמה שיותר, הוא גם בריא ונחשב ל SUPER FOOD, אכלתי מהשוקולדים ללא רגשות אשמה. מה, זה בריא!!!
שימח אותי מאד ש"עלית" (או כיום שטראוס-עלית) עומדים בסטנדרטים מאד גבוהים באיכות השוקולד המריר שלהם, ובהחלט נותנים פייט רציני לשוקולדים תוצרת חוץ המקבילים, והמחיר שלהם אטרקטיבי יותר כי הם תוצרת הארץ ונחסכים ענייני עלות הייבוא.
אין לי ספק שבפעם הבאה שאחשוק בשוקולד מריר, אבחר באלו של ספלנדיד. הם ממש ספלנדיד, תרתי משמע!
תודה רבה לתפוז ולשטראוס עלית על התענוג!