טגן שלושה בצלים מקוצצים בשמן
הוצא לקערה
באותו מחבת טגן שלוש עד ארבע סלסלות פטריטצ פרוסות דק עד שישחימו, ערבב עם הבצל
לתערובת בזו הוסף חצי כוס שבבי תפוחי אדמה, חצי כוס קמח חומוס וחצי כוס מים. מלח פלפל שחור גרוס, כפית שטוחה קסנטן גם.
ערבב היטב, אפשר להוסיף גרידה טריה של אגוז מוסקט או לחילופין עשבי תיבול מקוצצים. שטח את העבודה בתבנית משומנת קלות. אפשר לפזר על השמן פרורי לחם או קמח תירס גס או שקדים טחונים גס.
מעל הפשטידה מתאים לזרות שמרי בירה.
ךתנור בערך חצי שעה.
על הקרקעית אפשר לחילופין להניח פרוסות דקות של תפוח אדמה.