עזרה: איך נכון לפעול במקרה שלי

salmo 91

New member
עזרה: איך נכון לפעול במקרה שלי

שלום רב, עו"ד אדטו.
במסגרת הליך גירושין, האישה שמה לה למטרה לפגוע בי בכל דרך אפשרית וכל האמצעים כשרים לכך. בין כל הפעולות שלה נגדי, אני רוצה להתייעץ ולשאול דעתך על שתיים מהן, שביצעה תוך כדי ששהיתי בחו"ל:

1- החלפת מנעול דלת הכניסה לבית: אין לי כיום כל דרך להיכנס לביתי. למרות שפגשה אותי, לא סיפרה לי על ההחלפה וכמובן לא מסרה לי כל עותק של המפתח החדש. מה הדרך הנבונה והנכונה עבורי כדי להתמודד עם המצב במקרה הזה? האם תלונה במשטרה תואיל? יחייבו אותה למסור לי עותק של המפתח? האם אני צריך ראייה כלשהי או פשוט לציין שהיא החליפה ואני לא יכול להיכנס?

2- ביטול כרטיסי האשראי שברשותי: האישה פנתה לחברות האשראי ושיקרה שהכרטיסים שלי נגנבו/אבדו והביאה לחסימתם המיידית וליצירת חובות בשלל תחומים, כי ההתחייבויות שלי לא כובדו בבנק. גם במקרה הזה, כיצד המשטרה עשויה לפעול? האם יגישו כתב אישום?

עו"ד יקר, האישה כבר הצליחה במידה רבה להרוס את חיי. שיתקה אותי כלכלית, גרמה לאיבוד מקום עבודתי (לשון הרע), כבר היו מספר תלונות שווא וגרוע מכל- מנסה להרחיק אותי מהבן שלנו המשותף.
אני מנסה למצוא דרך לרסן אותה משפטית ולשים לה גבול שאכן יהיה אפקטיבי.
אשמח ואודה לך מאוד על מענה לשאלותיי.

שלום לך

מדובר במציאות מורכבת - אני מבין שיש הליך גרושים פעיל. כולי תקווה שיש לך עו"ד גרושים טוב שמלווה את צעדייך בצמידות.

בעיני התקשרות לבנק וביטול כרטיסי החיוב - בטיעון שיקרי - מדובר בעבירת מרמה ! האם המשטרה תטפל ? מסופקני - אבל ברור לי שאם לא תגיש תלונה - לעולם לא תדע. (המשטרה עושה הכול על מנת הימנע מתיקים מסוג זה).

בייחס להחלפת המנעול - אני מציע שתתייעץ בעורך דין האזרחי - יצירת מניעה להשתמש בבית יש לה השלכות אזרחיות. ברור שאתה יכול להוציא צווים/לפרוץ - אבל כאן יש שיקולים של עורך הדין של הגרושים.

בייחס ללשון הרע ונזקים שהיא גרמה לך - ברור לי שאתה יכול לתבוע - ושוב זה חלק מהליך הגרושים הכולל (לא חייב להיות).

בהצלחה.

בעבר אמרו לי שצריך לדעת ממי להתגרש - לא פחות מאשר עם מי להתחתן.

למעלה