שבוע חדש-מתלבשים ומתלבשות
H Happy Goth New member 4/3/18 #2 חם! ותמונה משעשעת משבת, הקטן מזכיר לי את ג'ורג' קונסטנסה בפוזה הזאת https://goo.gl/images/FDz9vk
ע עוגת תפוזים New member 5/3/18 #3 הדמיון אכן מדהים, אבל שלך הרבה יותר חמוד ואהבתי, אגב, את ההתאמה בין העיגול הורוד על הפרצוף ובין הורוד בבגד לבין הכרית שעליה הוא התיישב. סטייל
הדמיון אכן מדהים, אבל שלך הרבה יותר חמוד ואהבתי, אגב, את ההתאמה בין העיגול הורוד על הפרצוף ובין הורוד בבגד לבין הכרית שעליה הוא התיישב. סטייל
R Rosie52 New member 5/3/18 #4 חייכת אותי החמודי מתוק כמו תמיד. התמונה שלכם יחד מקסימה. שניכם לבושים בטוב טעם. למרות החום, אוהבת את השילוב בין הסריג לשמלה. יצרת לוק מאוזן ונעים לעין.
חייכת אותי החמודי מתוק כמו תמיד. התמונה שלכם יחד מקסימה. שניכם לבושים בטוב טעם. למרות החום, אוהבת את השילוב בין הסריג לשמלה. יצרת לוק מאוזן ונעים לעין.
S shmickey New member 6/3/18 #9 חחחחחחחחח הכי ג'ורג'!!!!! אדיר! ואת יקירתי, נראית נפלא. פעם הבאה בלי הטישירט מלמטה, תודה.
S shmickey New member 6/3/18 #10 את החולצה הזו, גברת היית צריכה ללבוש היום, נראה שיש בה עוד מקום להתרחבות שניכם מתוקים ואני מבסוטה על הסניקרס האלה שלך שתמיד נראות כמו חדשות
את החולצה הזו, גברת היית צריכה ללבוש היום, נראה שיש בה עוד מקום להתרחבות שניכם מתוקים ואני מבסוטה על הסניקרס האלה שלך שתמיד נראות כמו חדשות
S shmickey New member 6/3/18 #8 Honey! I'm home! שבתי בכוחות מחודשים. היום לובשת את אותו הדבר שלבשתי אתמול ביום החופש שלי: ג'ינס וחולצה חדשים מפולין
Honey! I'm home! שבתי בכוחות מחודשים. היום לובשת את אותו הדבר שלבשתי אתמול ביום החופש שלי: ג'ינס וחולצה חדשים מפולין
H Happy Goth New member 6/3/18 #12 SOOOOO Pretty!!! כמה החולצה יפה לך!!! פסים עם פרח בדש. לאבלי! והג'ינס פגז! שחור או כחול כהה? תתחדשיייייי  
SOOOOO Pretty!!! כמה החולצה יפה לך!!! פסים עם פרח בדש. לאבלי! והג'ינס פגז! שחור או כחול כהה? תתחדשיייייי  
N Nightingale5 New member 7/3/18 #15 כמה שלי לא יודעת מתי שינו את השם של הפורום אבל טוב שכך שזה שם יותר כללי במיוחד שזה פורום האופנה היחידי שנשאר בתפוז לא רואים כל כך איזה יפה הסריג קרופ הזה עם הרוכסן מאחורה אבל אני מאוהבת בו
כמה שלי לא יודעת מתי שינו את השם של הפורום אבל טוב שכך שזה שם יותר כללי במיוחד שזה פורום האופנה היחידי שנשאר בתפוז לא רואים כל כך איזה יפה הסריג קרופ הזה עם הרוכסן מאחורה אבל אני מאוהבת בו