חמישי! מה לובשות?
R Rosie52 New member 7/4/16 #4 עד הגומיה לשיער הכל משתלב בהרמוניה נפלאה תתחדשי על הג'ינס it looks awesome החולצה מתוקה ואני ממש מבסוטה ממנה והעליונית האפרפרה ממש אהובה עליי. את נראית שיקית, חתיכית ושמחה בלוק שחיברת וזה הכי שווה בעיניי (שאת שמחה). רוזי
עד הגומיה לשיער הכל משתלב בהרמוניה נפלאה תתחדשי על הג'ינס it looks awesome החולצה מתוקה ואני ממש מבסוטה ממנה והעליונית האפרפרה ממש אהובה עליי. את נראית שיקית, חתיכית ושמחה בלוק שחיברת וזה הכי שווה בעיניי (שאת שמחה). רוזי
S shmickey New member 7/4/16 #10 יא!! איך יפה לך!!! ואיזה לוקיישן מואר! הלוואי עלי למצוא מקום כזה לצילומים מאוד מאוד מאוד אוהבת את השילוב ואת הג'ינס החתיכי הזה!
יא!! איך יפה לך!!! ואיזה לוקיישן מואר! הלוואי עלי למצוא מקום כזה לצילומים מאוד מאוד מאוד אוהבת את השילוב ואת הג'ינס החתיכי הזה!
ל לי וולף New member 7/4/16 #16 את צריכה להיות הפרזנטורית שלהם! הכל כל כך יפה עליך! (וכן... מה עם הגומיה?? שימי בכיס )
L La Milagrosa New member 7/4/16 #3 באשמת בעלי יצא לי תחת שמן בתמונה כי הוא התעצל לקום, וצילם אותי ליד הראי. בגלל זה התמונה לעולם לא תעלה לפייסוש, אבל פה אני לא מתביישת.
באשמת בעלי יצא לי תחת שמן בתמונה כי הוא התעצל לקום, וצילם אותי ליד הראי. בגלל זה התמונה לעולם לא תעלה לפייסוש, אבל פה אני לא מתביישת.
R Rosie52 New member 7/4/16 #6 הלוק כל כך נפלא שהחלטתי... לנסות לעזור לך. אני אוהבת את הלוק כל כולו מאלף ועד תו רוזי
S shmickey New member 7/4/16 #9 נהדרת! טוסיק שמן זה דבר נחשק מאוד היום! למרות ששלך לא מתקרב אפילו ללהיות שמן... לבושה נהדר. עושה לי חשק לחזור ולהתלבש מחמיא בעצמי
נהדרת! טוסיק שמן זה דבר נחשק מאוד היום! למרות ששלך לא מתקרב אפילו ללהיות שמן... לבושה נהדר. עושה לי חשק לחזור ולהתלבש מחמיא בעצמי
H Happy Goth New member 7/4/16 #12 גברים. אי אפשר לסמוך עליהם פיייייי איזה נעליים! יפות מאד ככה בלי גרביונים כהים. זו החולצה מאתמול? מתי הספקת לעשות לה ניקוי יבש?
גברים. אי אפשר לסמוך עליהם פיייייי איזה נעליים! יפות מאד ככה בלי גרביונים כהים. זו החולצה מאתמול? מתי הספקת לעשות לה ניקוי יבש?
ל לי וולף New member 7/4/16 #18 מאיתנו באמת לא צריכה להתבייש והאמת - הטוסיק שלך מעולה וממש לא "תחת" גם הלוק מוצלח
S shmickey New member 7/4/16 #5 בוקר טוב! בג'ינס כתום בגזרת קולוט וסוודר כיפי. גדול ונוח, גם אם פחות מחמיא
R Rosie52 New member 7/4/16 #7 על הקולוט ועוד על הנעליים מסכימה איתך שגודל הסוודר מבחינת הלוק קצת פחות מחמיא אבל היי העיקר שנח לך. רוזי
על הקולוט ועוד על הנעליים מסכימה איתך שגודל הסוודר מבחינת הלוק קצת פחות מחמיא אבל היי העיקר שנח לך. רוזי
H Happy Goth New member 7/4/16 #11 ממש כל יום אחרות ביום חמישי חייב להיות נוח, זו הדרך היחידה להתמודד עם השבוע הארווווך הזה. אז בפעם אחרת כשיהיה לך כוח, תשלבי את המכנסיים המאגניבים האלה עם טופ אחר  
ממש כל יום אחרות ביום חמישי חייב להיות נוח, זו הדרך היחידה להתמודד עם השבוע הארווווך הזה. אז בפעם אחרת כשיהיה לך כוח, תשלבי את המכנסיים המאגניבים האלה עם טופ אחר