ציוד ורכש לשבוע חדש

the witcher

New member
עגלות! מחפשת המלצה

עוד לא עשינו סיבוב בחנויות אבל חוששת שלראות את כל המגוון רק יבלבל אותי וחשוב לי להגיע לחנויות עם איזשהו מושג בעיקר כדי שלא יקשקשו לי יותר מידי שטויות.... אשמח המלצה לעגלה (אמבטיה כי מתוכננת ללדת בחורף וטיולון, סלקל כנראה אוותר ואקנה כיסא בטיחות מגיל 0), הריון ראשון, קומה רביעית עם מעלית אבל היא קטנה יחסית, שנינו בגובה ממוצע (אני 1.62 הוא 1.73),מעוניינת בידית אחת ולא שתיים, באגאז' גדול ברכב שלי וקטן בשלו אבל סביר שרוב הזמן זה יהיה עם שלי, מעוניינת שהטיולון יהיה לשני הצדדים... כיוון? תודה!

11ונילה11

New member
יש לנו בייבי ג'וגר סיטי מיני

אומנם לא מתהפכת לשני הכיוונים אבל אני מאוד מרוצה ממנה. שירתה אותנו כמה שנים.
ממליצה לך להסתכל על סרטונים ביוטיוב שתדעי פחות או יותר מה את אוהבת

חיפאית88

New member
אחרי לא מעט בדיקות

וחוות דעת מחברות הכי טוב פג פרגו (בעיקר סדרת ה"בוק" לדעתי), הן אמנם מסיביות אבל אם יש מעלית זה לא סיפור. אבל פשוט מעולות. אמינות נוחות ומרווחות לתינוק ומאוד נוחות ל"נהיגה" ותפעול עבור ההורה.
הבעיה שהן תמיד באות בחבילה יקרה עם סלקל ואי אפשר להפריד....
עוד אפציות טובות וזולות יותר: גרקו איבו, סולה/ארמדילו פליפ XT של מאמאס&פאפאס.

הייבי

New member
לגבי הפג

אני לא יודעת איך הן היום אבל כשאני בדקתי אותן לפני 3 שנים הן היו עגלות כבדות יחסית. צריך לזכור שבחנות את מסיעה בלי שום משקל. אם העגלה יחסית כבדה אז עם 6-7 קילו ילד בטיולון ותיק זה מתחיל להיות כבד לדחוף. בנוסף כאשר עולים/יורדים מדרגות או שצריך להכניס ולהוציא מהרכב למשקל הבסיסי של העגלה יש חשיבות.

mommytobe

New member
לנו יש את הפג פרגו בוקלייט

זולה יותר וקלה יותר מאחיותיה למותג.
אנחנו עוד לא בשלב הטיולון אבל מאוד מרוצה מהעגלה בשילוב האמבטיה- לא כבדה, יורדת יחסית יפה מדרגות, נכנסת לבגאז' קטן (יש לי קיה פיקנטו) ולמעלית קטנה.

elator

New member
אני קניתי עכשיו

טאי טאי, היא מאוד דומה לבייבי ג'וגר, גם לא מתהפכת לשני הצדדים
אבל אנחנו ממש מרוצים. התינוקת עוד לא נולדה אבל הגדולה כל הזמן מבקשת לשבת בה בנתיים
יש לה ידית אחת, מחיר טוב, יש מצב שכיבה וכיסוי לחורף (אפשר להוסיף אמבטיה אבל אני לא חושבת שנקנה), היא קלה, נוחה לפתיחה וסגירה ונוסעת טוב.
&nbsp

הייבי

New member
אפשר לשאול שאלה?

אני מבינה מההודעה שקניתם עכשיו עגלה חדשה אבל כבר יש לכם ילדה גדולה יותר. אפשר לשאול מה הסיבה? יש לי את העגלה של הגדול שאולי לא מבריקה וחדשה כמו שהיא היתה לפני 3.5 שנים אבל בהחלט שמישה. ורציתי לדעת אם יש איזשהו שיקול משמעותי לטובת עגלה חדשה?

elator

New member
בטח

לגדולה קיבלנו עגלה משולבת של קוויני והיא הייתה לי כבדה ומסורבלת
אח"כ קנינו טיולון ממש פשוט ב-300 שקל והיום הוא כבר לא במצב טוב ולא נוח להסיע
אז הפעם רציתי משהו שיהיה לי באמת נוח

הייבי

New member
ברייטקס בי אגיל

מבחינת העיצוב דומה לבייבי גוגר. היתרון שלה מבחינתי היה אמבטיה מרווחת יותר, הגובה שלה קצת יותר נמוך (אני 1.57 ובעלי קצת מעל 1.7 והיתה נוחה לשנינו) ונכנסה בבגאז קטן ומעלית קטנה של בניין ישן. אני חושבת שהיום גם יש לה דגם שהטיולון הוא לשני הכיוונים. בכל מקרה לדעתי שווה לבוא עם האוטו הקטן מהשניים ולראות איך אתם מסתדרים עם להכניס ולהוציא מהבגאז את העגלה שבחרתם לפני הקניה.

Arirel18

New member
למכירה נדנדה

מוכרת את הנדנדה שלנו..כמו חדשה עם כל האוויזרים וגם הקופסא עוד שמורה.. פרטים בפרטי

hatalya

New member
מישהי מכירה את עגלת cybex?

ראינו בחנות בראשון לציון וממש התרשמנו לטובה. אשמח לשמוע אם מישהי מכירה? הזמינ? משתמשת בה?

הייבי

New member
מכירה. לא קניתי בסוף

השיקול העיקרי שלי נגד היה הקיפול שלא היה לי נוח. למיטב זכרוני האמבטיה גם דיי צרה. תלכי לחנות ותיתנסי.

pinkkit

New member
איזה דגם?

לנו יש סייבקס איירס. ממש נהניתי איתה בתקופת האמבטיה וגם הטיולון אחלה, נוח, מרווח, נוסע בקלות, מתקפל בקלות....
בכל זאת בהזדמנות הראשונה עברנו לטיולון קל וקטן כי זה עדיין בובמה להתניידות יומיומית עם הרבה קיפולים ומעברים במהלך היום (כמו כל עגלה מהסוג הזה)

היתה לי סייבקס קליסטו בילד הראשון. זוועה.

לא יודעת לגבי הדגמים החדשים שלהם,
אבל ממה שראיתי שמנגנון סגירת העגלה הוא אותו הדבר.
עם גב כף הרגל, שזה נחמד כשבודקים את זה עם נעליים בחורף,
אבל בקיץ עם כפכפים וסנדלים זה פשוט סיוט.
אחת הסיבות שמכרתי את העגלה.

tamitamar

New member
למכירה 2 סלקל Be safe איזי גו. נקנה לפני שנה. מצב חדש 350 ש"

למכירה 2 סלקל Be safe איזי גו. נקנה לפני שנה. מצב חדש 350 ש"ח כל אחת
נקנה ב 650
את הבסיס ל isofix - מוכרת ב 250 במקום 500
הנה הפירוט שלו באתר:
http://www.toyland.co.il/items/655050

למעלה