?Trick or Treat
ההתחלה עם יום ההולדת של גדעון הזכירה לי כמה אני שמח שרוב הדמויות הישנות עפו, ושהנותרות עזבו את סטוריברוק.
מעונה 3 עד 6 התרחשו עלילות מעניינות גם בהווה, אבל מספר הדמויות הקבועות גדל, זמן המסך שלהן בהווה גדל בהתאמה, אבל החיים האישיים שלהן נהיו משעממים וסתמיים.
עכשיו בעונה 7, סיפור סינדרלה נכתב עם המון אהבה לדמויות, כמו לדמויות בסיפור שלגיה בעונות 1-2.
בטח הייתי מתרגש מהפרק הזה אם הייתי אוהב את היפה והחיה או אם היה אכפת לי מעוץ לי.
עוץ לי פתאום מוכן לוותר על הכוח? הוא לא עשה את זה בעבר בשביל ביי או בל. לא השתכנעתי מההתפתחות.
הצגה נהדרת של החיים שחולפים עד המות. מזכיר את ההתחלה של "למעלה".
לבל אין מזל עם פתיחת וילונות. בפעם הראשונה זה הוביל לחיים עם האפל, עכשיו למוות.
הטירוף של אליס/טילי הוסיף המון לפרק. ויבר וטילי צמד מפתיע. טילי מבהילה את ויקטוריה ("מי את?"), ויבר מסמם את טילי, טילי מנסה להיזכר ולגרום לויבר להיזכר ("כולנו מטורפים כאן"), ואז יורה בו
תחפושות הלווין! אליס, שלגיה, אלסה ומשפחת סופר על בהייפריון הייטס. בטח פספסתי עוד כמה.
אייבי והנרי נפתחים זה בפני זה ומתקרבים. מעניין עד כמה הם הכירו בעבר, ומה בכלל היה האופי של דריזלה. החיים שלה בטח לא היו קלים, אמא שלה שתלטנית ואחותה מתה.
ויבר נזכר מי הוא, טילי חוזרת לתרופות ("שקטה כמו נמנמן"), רוג'רס משחק איתה שחמט וכמובן מזיז את הצריח. צריח, מגדל, בת שבויה, הכל מתאים לרפנזל.
למה השחמט שחור לבן ולא
אדום לבן? זה היה כל כך מתבקש!