שאלות, חדשות, בקשות

elall

Member
מנהל
שאלות, חדשות, בקשות

כל מה שקשור לטלנובלות ושחקני טלנובלות לכאן
שבת שלום

Renat Zeitune

New member
סבסטיאן רולי הזכיר את טראמפ בטלנובלה שלו

בטלנובלה דמותה של מאייטה נלחמת למען מלגה באוניברסיטה בארה"ב
&nbsp
באחת מהסצינות דמותה סיפרה למאוריסיו שבילבלו במין וחשבו שרנה היא בעצם בחור ולא בחורה מה שבעצם מסבך את קבלתה לאוניברסיטה. מאוריסיו בתגובה היה בהלם ושאל אם זה מעשה מצ'ואיסטי נוסף של טראמפ(שכן האוניברסיטה בארה"ב). לא מפתיע אותי שכן סבסטיאן אחד המפורסמים במקסיקו שכועסים על טראמפ. למעשה פירסמתי בזמנו פה על תגובת מחאה נגדו ככל הנראה על חומה שרוצה טראמפ.
&nbsp
ואני רק חושבת כיצד יגיבו האמריקאים כשייראו את הסצינה הזאת, עוד מספר ימים היא עולה לשידור בארה"ב. תאמת שלא יפתיע אותי אם זה חלק מהתסריט כדי להוכיח את טראמפ שכן בטלנובלות מקסיקניות לאחרונה לא מפספסים הזדמנות למחות נגדו.

faery18

New member
הם צריכים להבין שזה שהם ימשיכו ללכלך עליו זה לא מה שישפר את

מצבם מולו

Renat Zeitune

New member
אני יודעת שכריסטיאן דה לה פואנטה יש זכות הצבעה בארה"ב

והשוויץ שהוא לא מתכוון להצביע לטראמפ

faery18

New member
זכותם לא לאהוב אותו אבל שיעזבו את האיש חח

ארה"ב עשתה את הבחירה שלה שישלימו עם זה

&nbsp
ואפרופו כריסטיאן איך הוא השתדרג והשתפר מאז האומץ לאהוב הוא מדהים באדמה פראית!

Renat Zeitune

New member
אני מבינה אותם

אחרי ההתבטאות הגזענית כלפי המקסיקנים וגם התבטא רעות על אפריקה הבנתי. חוץ מזה שבתור בן אדם הוא לא משהו

faery18

New member
הוא הכחיש את ההתבטאויות שמיוחסות לו במילים שזה פורסם בתקשורת

לגבי מקסיקו הוא גינה רק את ההגירה הלא חוקית והפשיעה, מדובר במיעוט הוא לא הכליל.
אין ספק שהוא מדבר תכלס וישיר הוא לא מנסה להתייפיף ולהתחסד כמו האירופאים הצבועים, לדעתי זה נשיא יחיד בדורו יש לו הרבה מעלות ולנו הוא בכלל נכס

evglev1

Well-known member
מנהל
האמת אני לא מבין איך ארה"ב מאפשרת לצלם בשטחה

גם לטלמונדו וגם לטלוויסה בחיים הכפולים של אסטלה קריו, סצינות שחלק ניכר מהן הוא קמפיין בעד הגירה לא חוקית לתוך ארה"ב.

Renat Zeitune

New member
נראה פצצה

אחרי אבאל'ה אני סוגרת חצי באסטה, נשארת בויוה רק עם אדמה פראית, ושניים מהאינטרנט, זה וPapa a toda madre וכנראה גם עם המחליפה שלה שגם היא תהיה קומדיה.
&nbsp
נ.ב במירוץ למיליון פרשתי, נהיה פחות מעניין שהם ברוסיה.

Renat Zeitune

New member
חוסה רון בטלנובלה חדשה

חוסה רון נבחר לככב בטלנובלה שהיא רימייק לטלנובלה ארגנטינאית Sos mi hombre. לא נבחרה השחקנית שתככב לצידו.

Renat Zeitune

New member
אנג'ליק בוייר ופרננדה קסטיז'ו חברות טובות

מאז הטלנובלה טרסה

faery18

New member
מעניין מאוד
אחלה פוסט!

על הרגישות של ויקטוריה רופו לגלוטן ידעתי, זה צויין באיזו כתבה עלייה באחד הגיליונות של ויוה פלוס שעוד היה קיים

faery18

New member
Deus Salve O Rei התחילה בברזיל עם רייטנג מעולה

של 26.4 אחוז לשבוע הראשון שלה. אין ספק שהיא הבאה בתור אצלי אחרי שאסיים את זמן לאהוב

למעלה