שאלות, חדשות, בקשות

elall

Member
מנהל
שאלות, חדשות, בקשות

כל מה שקשור לטלנובלות ושחקני טלנובלות לכאן
שבוע טוב לכולם

Rene Zeitune

New member
וואי ראול קורונדומשחק טוב את השובב לאחר שני תפקידים של רציני

הלוואי וייבחר לתפקיד הראשי

evglev1

Well-known member
מנהל
אפשר היה לצפות לזה כשבעונה הראשונה

בפרקים המתקדמים לקראת סיום העונה, קרטל הסמים נכנס חזק לסדרה וכשהצלע השלישית במשולש האהבה שקוע עד צוואר בקרטל הסמים.

faery18

New member
המחליפה של הכח לאהוב לא ברזילאית

הייתי בטוחה שהפעם כן נזכה לשתי משבצות ברזילאיות. חבל, מצד שני גם ככה אין לי זמן כרגע לעוד טלנובלה

&nbsp
המחליפה היא הארגנטינאית "100 ימים"

https://www.facebook.com/vivatv.il/

evglev1

Well-known member
מנהל
גלובו מאוד יקרים

היה צפוי שאם ההיצע של טלמונדו וטלוויסה לא משהו, יחזרו לז'אנרים אחרים כמו ארגנטינאיות, צ'יליאניות ואולי בעתיד קולומביאניות ולגבי ונצאוליות אני לא יודע אם אנחנו עדיין יכולים לרכוש אותן לאור השלטון שם. אם היא באתר רוסי גיליתי שיש עוד חברות ברזילאיות שמפיקות טלנובלות, אבל ויוה נעולים על גלובו.

אם כי עדיין יש אפשרות שהשידור החוזר במקום תשוקה וכוח יהיה ברזילאי.

tami129

New member
אפשר עוד מידע על הסדרה

כרגע רק ידוע על שניים מהשחקנים וזהו...לא יודעת אם כדאי לצפות בה

keren dvir

New member
בטח

מסופר על שתי חברות ילדות, לאורה (קרלה פטרסון) ואנטוניה (ננסי דופלא) ששתיהן נשואות כבר 18 שנה ויש להן ילדים וכו'. נקודת הפתיחה היא ששתיהן מוצאות את עצמן נפרדות מבעליהם שלהן. ואז גסטון (חואן מינוחין) בעלה של לאורה מציע לה לחתום על חוזה של הפסקה למשך 100 ימים.

עוד משחקים פה: לוסיאנו קסטרו, חואן מינוחין, פבלו ראגו, חואן חיל נבארו, חורחלינה ארוזי, מנואלה פאל, מישל נוהר, לודוביקו דה סנטו, מאיטה לאנטה, אוסבלדו לפורט.

מצורף טריילר להתרשמות.

Don Nirtin

New member
עוד פעם לוסיאנו קסטרו?

הוא משעמם ומעצבן!
&nbsp
והוא גם הסיבה שלא אצפה בסדרה.

Rene Zeitune

New member
כרמן ויאלובוס(כוכבת לאהוב את לולה) מגיעה לפה עם בן זוגה

בחסות People en español

evglev1

Well-known member
מנהל
לא ייאמן

ויוה הביאו הודעה דומה למה שרנת ביקשה שהם שואפים להביא סדרות שלמות, אך לפעמים עונות מצולמות והם יביאו בהמשך. וטוקבקים ניצלו את הפוסט כדי להגיד שהקוריאניות מיותרות ושיביאו יותר טורקיות כי הקוריאניות מיותרות ועוד יש להם החוצפה לקבוע שאף אחד לא צופה בהן. מזל שהתגייסו גם להגן על הז'אנר הקוריאני.

מילא שביום חמישי מישהי חפרה בכל פוסט כמה קשה לה עם זה שאין טורקיות ביום חמישי וכמה שזה לא הוגן, לפחות היא לא ירדה על הקוריאניות, עכשיו הגיע השלב הבא. ממש רחמנות על אוהבי הטורקיות שלוש טורקיות חדשות ואחת חוזרת ארבע פרקים בשבוע, כבוד כזה או מעבר לו היה רק לארגנטינאיות כשהערוץ היה בחיתוליו, מעולם לא היו שלוש מקסיקניות חוזרות ואחת חוזרת, גם לא טלמונדו ובטח לא ז'אנרים אחרים. ובאמת כמה הם מסכנים ששלושה ימים בשבוע אין פרק טורקי, לעומת אוהבי הקוריאניות המאושרים שמקבלים רק שני פרקים בשבוע ביום אחד שני פרקים ומחכים שבוע להמשך זה הרבה פחות מהשלושה ימים שאוהבי הטורקיות צריכים לחכות מהפרק של יום רביעי לפרק של יום ראשון.

Rene Zeitune

New member
הם אגואיסטיים

גם יש ערוץ נוסף שמשדר טורקיות הם הכי לא מקופחים שיש. הם מתנשאים חושבים שבגלל שלדעתם טורקיות הן איכותי יותר אז הם בזים לשאר ומתייחסים בזלזול. הפעם הקוריאנים הם הקרבן וכל הזמן באים בדרישות שכחו שהטורקים באו אחרונים לערוץ. אהבה וחטא לדוגמה לא כזאת איכותית יש שם משחק גרוע ועלילה של הדרום אמריקאית שיש סיפור משנה על החלפת תינוקות שמזכיר את אזמרלדה. ויוה פלוס לא מצאתי מה לראות שם אבל צופי טורקיות רובם באים בבוז כלפי ז'אנרים אחרים הפעם הקורבן היה קוריאה.

faery18

New member
מסכימה איתכם גם אני הופתעתי מהחוצפה שלהם

הקוריאניות הגיעו הרבה לפני הטורקיות ותמיד יהיה להן מקום של כבוד בערוץ וקהל נאמן. אבל לדחוק אותן מהערוץ ולהפוך את הערוץ לטורקי לגמרי? נדמה לי הם התבלבלו בערוץ..ויוה זה מגוון ז'אנרים שיתמודדו

אגב אתם יכולים לכתוב לויוה שם שהפורומים מושבתים? נראה לי הם בכלל לא מודעים לזה

Rene Zeitune

New member
סבסטיאן רולי יככב בפרוייקט חדש

סבסטיאן רולי יככב בסדרה El ultimo Dragon לפי החשבון של הסדרה באינסטגרם. לא ידוע באופן רשמי מי השחקנית שתככב לצידו. מדובר בעלילה מקורית עם אקשן.

למעלה