אז זהו, שבסוף היא לא קרתה
אבל אם היתה קורית, זה בטח היה קורה בערך ככה -
מטגנת המון בצל בכמות נדיבה של שמן עד שהוא מזהיב, מוסיפה הרבה שיני שום שלמות, חתיכות גסות יחסית של תפו"א וגזרים, מוסיפה פנימה ביחד עם אזוקי שעבר השריה של 12-24 שעות. מוסיפה מים לכיסוי פלוס עוד קצת, ומערבבת בצד קצת מים עם תערובת תבלינים לפי הטעם (פפריקה, מלח פלפל, סילאן, אפשר עלה דפנה או שניים) ומערבבת פנימה. מבשלת כשעה ברתיחה עדינה ואז מעבירה לתנור לאיזה שעתיים נוספות על חום בינוני (ובודקת תוך כדי השלבים איך הכל מתקדם..).
 
אבל כאמור, לא הספקתי להכין מה שרציתי, ולכן האזוקי המושרית עברה להקפאה ותופשר להמשך טיפול ביום אחר...