נשנושי אמצעשבוע

ladybug6

New member
נשנושי אמצעשבוע

אני ביום עמוס ונגמרו כל השאריות מהסופ"ש, אז כדי לא לטחון סתם פיתות עם חומוס קנוי, אידיתי במיקרו שלל ירקות - ברוקולי, גזר גמדי, אפונה עדינה, כרוב ניצנים וחופן גדול של עדשים חומות מונבטות. אחרי האידוי תיבלתי בקצת רוטב סויה, שום כתוש ומעט שמן. לצד זה פתחתי פחית של עלי גפן ממולאים

בהשריה לערב/מחר יש מיקס של שעועית אדומה ומנומרת, והמון ירקות טריים, כולל 2 סלסלות של פטריות ועוד בנוסף פורטבלו שככל הנראה ייצלו במחבת פסים לארוחת ערב לצד סלט גדול.
עדיין חוככת בדעתי לגבי הקינואה...

מה אצלכם?

Gidi Shemer

New member
הנשנוש שתיארת (מינוס פחית הממולאים)

הוא בדיוק מה שמכלכל אותי ברוב הימים. מאד אוהב לזרוק שפע ירקות למיקרוגל. האמת היא שאני אפילו לא מתבל, אני אוהב אותם כמו שהם.

תענוג.

לגבי ההתלבטות הקינואית, בתור אוהב קינואה אני חושב שהבישול שדומה לבישול אורז (ואותו אני בדרך כלל מכין) יהיה יותר "קינואי" בטעם, אז אולי כדאי לך לנסות דווקא את הבישול סטייל פסטה.
יותר חשוב, היות ויש לך טראומות קינואה, הייתי "מטביע" את הקינואה בירקות שאת אוהבת ורואה איך זה יוצא.

ladybug6

New member
פשוט שמתי את הירקות בקערה עם טיפונת מים

וכיסיתי עם הכיסוי הזה שמיועד למיקרו, והפעלתי את המיקרו לכמה דקות

זו הדרך העצלנית והמהירה שלי לארוחה מהירה ומזינה (ולא מכבידה).. ואם אני רוצה משהו קצת יותר משביע אני מערבבת קוסקוס מלא אינסטנט כזה עם קצת מים רותחים בקערית ומכסה, ועד שהירקות מסיימים במיקרו גם הקוסקוס מוכן, ויש לי ארוחה שלמה :)

למעלה