
אני ביום עמוס ונגמרו כל השאריות מהסופ"ש, אז כדי לא לטחון סתם פיתות עם חומוס קנוי, אידיתי במיקרו שלל ירקות - ברוקולי, גזר גמדי, אפונה עדינה, כרוב ניצנים וחופן גדול של עדשים חומות מונבטות. אחרי האידוי תיבלתי בקצת רוטב סויה, שום כתוש ומעט שמן. לצד זה פתחתי פחית של עלי גפן ממולאים

בהשריה לערב/מחר יש מיקס של שעועית אדומה ומנומרת, והמון ירקות טריים, כולל 2 סלסלות של פטריות ועוד בנוסף פורטבלו שככל הנראה ייצלו במחבת פסים לארוחת ערב לצד סלט גדול.
עדיין חוככת בדעתי לגבי הקינואה...

מה אצלכם?
