שת"פ תפוז וחוות דעת

natasha391

New member
המלצה של אמא- פעילות של תפוז

שלום לכולם,

אני רוצה לשתף אתכם בחוויה המדהימה שלי, הפכתי להיות אמא, זה עדיין מאוד מוזר לי להגיד את זה אבל כשעוברים הימים אני מעכלת את זה לאט לאט.
לילות ללא שינה, הרבה דאגות, חששות ופחדים וימים מאוד מורכבים אבל יש לי בן, והוא לגמרי שלי ועכשיו כשהפכנו מזוג לממש משפחה אין דבר שיותר מדהים מזה.
קיבלתי מתפוז הזמנה להיות נסיינית של האגיס, חברות שלי המליצו לי גם על האגיס וגם על חברה אחרת אבל שמחתי מאוד להתנסות ולכתוב על החוויה שלי כאמא טרייה.
אז מדובר בחיתול שמתאים ממש לשבועיים הראשונים של התינוק, הוא במידה הכי קטנה – ממש לרך הנולד.

להגיד את האמת אני אף פעם לא החלפתי חיתול לפני זה, אני הבת הבכורה במשפחה אז אין לי עדיין אחיינים וגם לא ממש היה לי חיבור לילדים לפני שנולד ליאם שלנו.
אז החיתול של האגיס מאוד ידידותי למי שאין לה ניסיון .... ויש לו תכונות מיוחדות ובלעדיות להאגיס
מדובר במוצר לתינוק אז ברור שיש לו מגע רך ונעים שמתאים לעור התינוק ומעטפת חיצונית שמסייעת במניעת פריחות למיניהן כתוצאה מחיתולים.
יש לחיתול גם פתח לחבל הטבור, אני טיפה חששתי מחבל הטבור, שאני לא יהרוס שם משהו
אז זה נחמד שיש את הפתח שנותן הגנה נוספת
ועוד "פיצ'ר" של החיתול זה סמן הרטיבות לאמהות חסרות ניסיון כמוני (אמא שלי צחקה עליי כשסיפרתי לה את זה)
סמן הרטיבות משנה את הצבע שלו כשהחיתול רטוב ואז אפשר לדעת מתי צריך להחליף... חמוד ממש
החיתול התאים לנו ממש להתחלה כי הוא חיתול מאוד קטן וצר ולכן הוא לא מתאים לתינוקות שנולדים במשקל כבד יותר.

תודה לתפוז על ההתנסות ועל החבילה שהגיעה בול בזמן.
בחבילה הייתה גם חבילת מגבונים וגם שלט מאוד חמוד לאוטו

למעלה