חמישיייי
S shmickey New member 27/10/16 #4 בא לי סיאסטהההההההההה החצאית הזו טיפה פחות מסתדרת לי עם הסניקרס האלה, הוייב שלהם קצת מנוגד לטעמי .. אבל הצבעים משתלבים בול. איזה כיף שחמישי!!
בא לי סיאסטהההההההההה החצאית הזו טיפה פחות מסתדרת לי עם הסניקרס האלה, הוייב שלהם קצת מנוגד לטעמי .. אבל הצבעים משתלבים בול. איזה כיף שחמישי!!
R Rosie52 New member 27/10/16 #8 סיאסטה טיים אני אוהבת את שילוב הצבעים הזה. אוהבת מאוד את החצאית וגם החולצה הקלילה הזו מתוקה מאוד. קראתי את מה שכתבה שמיקי לגבי הסניקרס, לי זה מסתדר (אמנם לא לוק מיליון $ אבל מסתדר). אולי סנדלים?       רוזי
סיאסטה טיים אני אוהבת את שילוב הצבעים הזה. אוהבת מאוד את החצאית וגם החולצה הקלילה הזו מתוקה מאוד. קראתי את מה שכתבה שמיקי לגבי הסניקרס, לי זה מסתדר (אמנם לא לוק מיליון $ אבל מסתדר). אולי סנדלים?       רוזי
S shmickey New member 27/10/16 #3 Sleepy on the bottom, Party on top מתלבטת לגבי המחשוף, יש צורך בגופיה בצבע גוף מתחת?
H Happy Goth New member 27/10/16 #5 בשום פנים ואופן לא אפשר או את הגופיות בצבע גוף שלך?   בואנה, את הפגזת פה בלוק משגע, לא צפוי וכ"כ מדליק ומחמיא. עוד עוד עוד!!!!  
בשום פנים ואופן לא אפשר או את הגופיות בצבע גוף שלך?   בואנה, את הפגזת פה בלוק משגע, לא צפוי וכ"כ מדליק ומחמיא. עוד עוד עוד!!!!