סיכומשבוע

Sigal H

New member
סיכומשבוע

אין לי משהו פסאודו-מצחיק לומר, אז דמיינו שאתם מחייכים ולכו לסכמ"ש!

תקציר בשלוש מילים
הטוב
הפחוטוב
איך היה הכאב
איזה איבר אתם רוצים להעמיד בפינה שיחשוב על מה שעשה?
איש השבוע
מאכל השבוע
ספר/סרט השבוע
קישור/ציטוט/כל-דבר-נחמד לשבוע החדש
ואם כבר מדברים, מה בשבוע הבא?

שתהיה לנו שבת טפופת חיוכים,
סיגל

פנינה21

New member
סיכום שבועי/ אני לא מאמינה שהשבוע הזה נגמר

מה שלום כולם?
שבת שלום

תקציר בשלוש מילים:
קור
תאונה
מדבקות
הטוב: 1. מצאתי עבודה לימי שישי הכסף יממן את הפגישות אם המאמנת האישית שלי / תחליף פיזותרפיה
2. השכר בחברת האבטחה עודכן בשעה טובה בעוד 2 שקלים לשעה (זה יוריד כמה שעות מהכמות שאני צריכה לעבוד כדי לשלם את החובות שלי)
3. רואפת המשפחה המדהימה שלי והצוות במכבי פארם בחורב בחיפה והצוות באסותא וכמובן אבא שלי לא הייתי עוברת את זה בלי העזרה שלהם.
הפחוטוב: מהרגע שהתחילה הסופה יד ימין שלי פשוט תקועה נפוחה צבעים תחושת נימול או בקיצור מישהו עדין לא בטוח לגבי כיוון ההתפשטות של התסמונת?!
אתמול עשיתי תאונה ניסתי לעלות למטרונית עם העגלת דואר שהייתה מלאה אתמול בבוקר ולא הצלחתי בניסיון הראשון איבדתי שליטה ונפלתי קדימה זה היה מזעזע כל המטרונית מלא אנשין מבוגרים ואני הצעירה לא יכולה לעלות בלי ליפול?! עדין כואב לי אבל כבר קצת פחות לקח לי כמה שעות להפסיק לבכות מכאבים .

איך היה הכאב: עם מדבקה 6 בלי מדבקה בין 8 ל10. הכאב שלי שונא קור ושנה לקום מוקדם ושונה מחסור בשינה וגאנק פוד או בקיצור את הבעיה הלוגסטית שלא השבוע האחרון. קיבלתי עוד סוג של מדבקות יותר חזקות הרופאה אמרה שאחרי כמה ימים אפשר להשתמש בשני הסוגים ביחד
איזה איבר אתם רוצים להעמיד בפינה שיחשוב על מה שעשה? יד ימין , מה זה הקטע הזה התעוררתי בוקר אחד השבוע והיא הייתה כמו רדומה חשבתי יעבןר , אבל לא.
איש השבוע:אבא שלי , הלוואי והייתה מסוגלת להסיבר לו כמה הוא עוזר לי - אתמול בתאונה שעשיתע נסעתי במטרונית עד התחנה שמול המשרד שלו בדרך שלחתי לו הודעה שיגיע לתחנה ושיעבור בבי מרקחת להביא תחבושת אלסטית ודבק הוא הגיע וכל היום הוא דאג ובדק מה שלומי (הוא כל כך דאג שלא אכל צהורים מדאגות אב זכר לדאוג לי לכריך ואין כמו הכריכים שאבא מכין הוא צריך להקים מסעדה קטנה בפנסיה).
מאכל השבוע: קיבלתי המון מחמאות על האורז עם עדשים שהכנתיאני לא בדיוק יודעת איך עשיתי אבל באמת יצא טעים ומלא טעמים לעומת מה שבדרך כלל מכינים במטבח ביתי - אולי זה בגלל שהתעקשתי לעשות בישול בשלבים הפעם? וטיגנתי ממש עד צליה את הבצל והעדשים ... בכל מקרה היה מאוד טעים והיה כיף לקבל מחמאות.

ספר/סרט השבוע:לספר קוראים הרשימה ממש רק התחלתי לקרוא ואני אומנם עדין לא יכולה להסביר בדיוק על מה זה אבל קשה להנייח את הספר מהידים.
קישור/ציטוט/כל-דבר-נחמד לשבוע החדש:
קישור שמעתי את השיר הזה השבוע ישן ואפטימי באופן חסר תקנה- מטרייה בשניים - אני לא יכולה להפסיק לזמזמם כשאני בחוץ בגשם זלעות שירד השבוע- מאחלת לכולנו חורף של גשמי ברכה (ולא של הצפות - זה גשם שלא ניתן לאגור את המים והנזקים עולים על התועלת).

ואם כבר מדברים, מה בשבוע הבא? משבוע הבא יש לי שוב שלושה מקומות עבודה - יש לי ארבע ימים של שתי משמרות השבוע וביום שישי עבודת שישי חדשה מחוץ לעיר , מודה שאני קצת מתרגשת. חוץ מזה אני מקווה לתקן סוף סוף את המדרסים השבוע (אני לא מאמינה שאני שוב צריכה לשנות את התור!) ובמקביל תקופת עומס הלימודים של הסמסטר התחילה.

Sigal H

New member
הלו שלום

תקציר בשלוש מילים: ארבע רוחות המצפון.

הטוב: היה שבוע יעיל מעל למצופה, על אחת כמה וכמה במזג האוויר שהיה... אמנם הייתי מנוטרלת-מחשב זמן מה, אבל היו מתמטיקה, חיוך גופני ואפילו ציירתי קצת. חיוכים קטנים.

הפחוטוב: אני. החוץ. הפנים. ומה שקורה בארץ הזו...

איך היה הכאב: אני דופקת לעצמי ברך אחת ביודעין ובעקביות, כי החלופה היא ליפול. איך אני אוהבת win-win situation :)

איש השבוע: אמא, על היצירתיות והחום.

וכל השאר מחר-כך אולי. עייפתי, עוד לילה נגמר לפני השחר... עכשיו עם קנביס מספר שתיים, אולי אצליח להשלים כמה שעות

חופן חיוכים ושיהיה לנו שבוע שמח,
סיגל

למעלה