חסרת יכולת סיכמוש
אוף.. חשבתי לתפוס טרמפ על הסיכמוש התקצירי כדי להצליח להגדיר לעצמי משהו, על השבוע על השנה על התקופה...
אבל הכל נכנס לבלתי מוגדר, שהטוב הוא גם רע ולהיפך.. נראה לי שצריכה פרספקטיבה של זמן כדי להבין מה הוא מה. אולי בסוף שנת 2015 אצליח לסכמש את השבוע הזה
וחסר לי גם הומור שחור וגם חסר בושה, כל אחד מהם בנפרד וביחד.
חלק מהקושי שלי לאחרונה זה שנהייתה לי צנזורה (נוספת, לאלו שכבר יש) שאסור לי להגיד שום דבר שחור או שחרחר או אפרפר אפילו, צריכה רק להגיד דברים "אופטימיים", וזה חסם לי לא רק את הפה אלא גם את המחשבות. לא טוב בכלל.
צריכה להצליח להאבק בזה ואפילו ביני לבין עצמי לחשוב מחשבות שחורות חסרות בושה, כי זה ניתק אותי מעצמי.
ומטריות בכיף, הרבה. גשם וריח של גשם זה דבר שמשמח אותי מאד.
נו, אז יצא שעברתי על שני סעיפים בלי לשים לב
הכאבים?!
מגלה שגם רמות של כאב שנראה לך שכבר למדת לא להגיע אליהן, אפשר וגם אפשר, עד רמה של דמעות בעיניים ורחמים עצמיים של: רק שזה יעבור כבר. שיילך מפה ויעזוב אותי.
וזה גם קשור לאינטראקציה עם אנשים אחרים. שגם אחרי שחשבתי שהתקדמתי עם לצאת מהארון עם המחלה, מול אנשים חדשים אני שוב מוצאת את עצמי "משחקת", מסתירה את מה שאני מרגישה (בעיקר כשאומרים לי מפורשות לא להגיד את זה) וגם עושה מאמצים שאסור לי לעשות. והכאב? הוא מחכה שם ומזכיר לך מי אתה ומה אתה. ואני מברכת אותו על זה. באמת, הוא "שומר" עלי ולא נותן לי לעשות שקרים לעצמי. זה מחיר יקר, אבל לשקרים יש מחיר
שיהיה שבוע טוב ושנה טובה