סיכומשבוע!

Sigal H

New member
סיכומשבוע!

כי סופ"ש זה סופ"ש :)
סכמו את השבוע שעבר עליכם:

הטוב
הפחוטוב
איך היה הכאב
איש/יצור השבוע
רגע של הומור שחור חסר בושה
ברכה משונה לשבת/לשבוע החדש

שתהיה לנו שבת יפה, מוארת ונטולת אנשים מעצבנים

Sigal H

New member
סיכומשבועיים

הטוב: שבועלדת! הגעתי לגיל המופלג 24, אני רואה בכך הישג אישי מדהים. היו הרבה חיוכים, כל כך הרבה שהייתי זקוקה לשבוע חופש להתאושש מהם. Que me quiten lo bailao
ארבעה ימים (חלק בהפתעה) של אנשים, חמש עוגות, שלל עוגיות, מתנות. מרגישה כמו ילדה קטנה. תגידו, באיזה גיל נפסק הקטע של המתנות? בחיי שגם בלעדיהן ועם עוגת שוקולד אחת בלבד הייתי מאושרת לא פחות. בענווה, אני כבר עכשיו עשירה - לא ממה שיש לי אלא ממי שיש לי, ואת זה לא חייבים להנציח בחפצים כדי לזכור ולשמוח. כפי שניסח זאת נתן יונתן: “יש לנו רב. הגת מלאה. / אותה חדווה, אותה בת צחוק בלחי אהובה.”
חיוכים נוספים: התקדמתי בחיוך הגופני (לפני כל הבלגן הנ"ל או בשלבים קטנים עם הפסקות מנוחה ארוכות בין לבין) ולא רחוק היום שאחזור למצב טרום חורף; השתפרתי בהקראה וכתופעת לוואי הדחתי מישהי לחבב את דוד אבידן.

הפחוטוב: שבועלדת זה דבר מתיש. במיוחד ההפתעות, שבאות בלי שאוכל לאגור לעצמי כוחות מבעוד מועד. הייתי צריכה שבוע שלם להתאוששות וגם זה לא לגמרי. והיה הרגע ההוא, נשוך-השפתיים, עת הודעתי בפייסבוק מראש ש"הטלפון שלי יצא להפסקה, אם תרצו ליצור קשר יש שלל דרכים כתובות אחרות", ובזמן שאנשים בריאים חשבו שמשהו קרה לטלפון, ידעתי שזה רק כי אין לי אוויר לזה. ייאמר לזכות אופי העוגות המשפחתיים שלא הביאו נרות לכבות

איך היה הכאב: אנ'לא זוכרת. לא משהו.

איש/יצור השבוע: אבא.

רגע של הומור שחור חסר בושה: אוי למי שיעז לאחל לי "עד מאה כעשרים", העשרים שלי לא היה משהו.
(כתבתי את המשפט הנ"ל, פניתי לעשות משהו אחר, חזרתי לסכמ"ש ולרגע רציתי לתקן, זו לא המאה העשרים – זו המאה העשרים ואחת. רגע, מה? אה.)

ברכה משונה לשבת/לשבוע החדש: שנסגרל זו מילה נחמדה. חשבו על זה כששואלים אתכם מה שלומכם.

חופן חיוכים,
סיגל

מזל טוב :) פה רציתי לשים מלא איקונים למיניהן אבל פתאום

היה הנראה לי שזה עושה רעש בעיניים. (לא יודעת אם זו תחושה שלי או תחושה בעקבות מה שכתבת).
אז דמייני מלא אייקונים צבעוניים ומחוברים בסרט.

הקטע של ההומור הצחיק אותי בקול רם ממש, הסוגריים קרעו

ועוד הרבה דברים שמחים.

אני כבר במצב הזייתי, ועוד לא טרחתי לקחת את התרופות.
אז בשלב זה קבלי כמתנת יום הולדת את הערך ויקי של
:
http://he.wikipedia.org/wiki/חיוך

מאלה אני מאחלת לך עד בלי די.
וגם מאחלת שככל שתתרחקי מגיל 20 כך יהיה לך יותר טוב מכל בחינה שהיא, עד שתימצאי גיל שתרצי להשאיר אותו בפריז.

למעלה