אני דווקא אוהבת את אימא של ריטיניה
אני לא רואה אותה אלימה, אני חושבת שהיא דמות קומית ולא צריך לקחת אותה ברצינות. היא סוג של פרודיה, לא באמת באו להציג פה אימא רשעית שמתעללת בבת שלה. כל האיומים שלה לא אמיתיים, זה רק ביטויים שהרבה זורקים לאוויר כאשר עצבניים, אבל זה בטח לא אומר שהיא תפשוט לה את העור באמת. ובטח גם אין מה לרחם על ריטיניה. היא לא ילדה קטנה חסרת ישע, היא אישה בוגרת ולכן אימא בכלל לא אשמה שהיא ברחה לה. היא אישה גדולה ואף אחד לא צריך לעשות לה ביבייסיטר ולשמור עליה. אם כבר, אז ריטיניה מתנהגת ממש בחוסר אחריות , בורחת ככה , יודעת שאימא דואגת ועדיין ממשיכה לשקר, לגרום לחברות שלה לשקר ולשחק את המשחקים שלה. לא עושים דבר כזה לאימא, ובטח אפשר להבין אימא שמתחרפנת ולא יודעת איפה הילדה שלה ומה קורה איתה. ואני דווקא חושבת שריטיניה באמת צריכה אימא קשוחה שתאפס אותה קצת.

רוביניו אמנם נראה ממש רומנטי, אבל יש שם משהו מסריח. הוא דואג להקסים אותה בכל דרך אפשרית, אבל לתת לה את הדברים הבאמת חשובים כמו קורת גג הוא לא מסוגל. זה נראה לי מוזר שזוג צעיר לא מצליח לשלם שכירות אפילו בשכונה ענייה. אני מבינה שברזיל מדינה יחסית ענייה, אבל עדיין.... זה לא שיש להם הוצאות מיוחדות, הילד חולה וצריך תרופות יקרות או משהו כזה... משפחה בריאה ונורמטיבית. אפילו אימא שלה מבוגרת יחסית ולבדה מסתדרת ולא חיה ברחוב. כנראה רוביניו עצלן שכמעט לא עובד, וביבי צריכה לפרנס לבד את המשפחה. מכאן לא קשה לדמיין איך הוא ילך לחפש דרכים קלות להרוויח כסף.

קשר של סילבנה וקאיו:
קאיו הוא בן דוד של אאוז'ניו ואאוריקו, וסילבנה היא אישתו של אאוריקו.

השחקנית שמשחקת את אימא של ביבי שחקה בהרבה טלנובלות- הלוחמת, אימפריה, האחד, ללא ספק ועוד...