סיפור חווית הלידה הקיסרית הפעילה (
) שלי

סיפור חווית הלידה הקיסרית הפעילה (
) שלי

ילדתי ב- 26.10.14 באיכילוב, בדיוק היום לפני שישה שבועות. ילדתי בלידה קיסרית מתוכננת. ובגלל שהיא היתה מתוכננת - אכן התכוננתי אליה. התכוננתי פיזית, נפשית וגם מעשית. היתה לי תכנית לידה (כן כן, גם אם זו לידה בניתוח קיסרי) והתכוננתי שזו תהיה לידה קיסרית פעילה - רציתי להיות שותפה פעילה בלידה, שיסבירו לי מה עושים, שיגידו לי לפני שמוציאים את הילדה לאוויר העולם כדי שאוכל לברך אותך, ושיתנו לי אותה לכמה דקות לפני שמעבירים אותה לכל שרשרת הטיפולים.

[רציתי, התכוננתי ו - קיבלתי (כמעט) את כל מה שרציתי! - הצוות היה מכבד ומתחשב, הציגו לי את הצוות, הסבירו לי כל שלב ושלב מה עושים לי, הרופאה המנתחת עצרה רגע לפני שהוציאה את התינוקת ואני יכולתי לברך אותה, נתנו לי להיות איתה עשר דקות בבונדינג, שרנו ביחד כל הצוות בחדר הלידה ועוד ... אני חושבת שבזכות שהיתה לי תכנית לידה ושהייתי מכוונת מטרה, וגם בגלל הדולה המדהימה שלי (קצת פרוטקציה בחדרי לידה אפעם לא הזיקה) - תכנית הלידה שלי יצאה לפועל כמעט אחד לאחד.

בעקרון כתבתי בהרחבה ובפירוט את כל יום הלידה וגם קצת אחרי (בהתאוששות במחלקה) - אני מזמינה אתכן לקרוא בבלוג שלי:

תכנית הלידה האצילית שלי

סיפור חווית הלידה האצילית שלי

חשוב לי להביא את סיפור הלידה שלי כדי שגם מי שמיועדת ללידה קיסרית תדע שאפשר אחרת - אפשר שלידה קיסרית תהיה חוויה מעצימה ומרגשת, אפשר שתהיי שותפה מלאה ללידה, אפשר לבקש מהצוות הרפואי שיזכרו שמדובר בלידה שלך, ברגע המרגש ביותר שקיים! אני חפרתי בפורום הזה ובשאר המקומות באינטרנט, מצאתי מעט מאוד סיפורים כאלה אבל אלה שמצאתי חיזקו אותי מאוד שזו זכותי לבקש ושזה אפשרי!

אני מאחלת לכולכן המשך הריון תקין ובריא ולידה מעצימה ומרגשת אם יש למישהי שאלות - אשמח לענות

כל כך מודה לך השיתוף!!!

קודם כל - מזל טוב ענקי, מאחלת לך המון אושר עם הקטנה!
וזה כל כך חשוב - לדעת להוציא מכל סיטואציה את הטוב ביותר עבורך, לפעול למטרה זו ולצאת מועצמת .
ישר כח,
ושוב - תודה על השיתוף, מקווה שרבות תקראנה אותו.

רוצה לאחל שוב מזל טוב.

שמחה בשבילך שהכל קרה כמו שצריך היה לקרות.
זוכרת את תוכנית הלידה הקיסרית שלך

גידול נעים.

is this real

New member
את מהממת !!

המון מזל טוב

ותודה רבה לך על השיתוף המדהים והמרגש
העתקתי ובהחלט הולכת להשתמש בזה בגירסא שלי
מלא מלא תודה

למעלה