• פותח הנושא mia01
  • פורסם בתאריך

mia01

New member
דחוף דחוף!!! דרוש בית להוגו!!

לברדור מעורב בן שנה וקצת מחפש בית בדחיפות. מחוסן ומסורס. מסיים אילוף בעוד שבוע וחייב למצוא בית אחרת יחזור לכלביה....לסוף מר. 054-4313055

קולית1

New member
דחוף ביותר עזרה לכלבים בסכנת חיים

נושא : כלובים לגורים מנתב'ג! תיקון להודעה הקודמת. דרושים כלובי תאריך : 06/04/05 09:57 מחבר/ת : עליזוש רשת מתקפלים . (לא כלובי הטסה).כלובים אלו מותאמים לכמה גורים ונוחים מאד לטיפול. כל כלוב עולה 700 ש'ח. אפשר לקנות אותם ב"הית ארז" ד'ר אור זקוקה להם בדחיפות, הגורים אמורים להיות מטופלים אצלה . לפרטים נוספים להתקשר 050-4555088 לעליזה. לכל מי שיעזורנושא : זוהי הודעה מהדקות האחרונות מטעם אתי אלטמן: תאריך : 06/04/05 00:58 מחבר/ת : מיכל דואר אלקטרוני : [email protected] האטימות חוגגת אתי אלטמן: "השירותים הווטרינריים מסרבים לדבר עם היועץ המשפטי של תנו לחיות לחיות, עו"ד קובי סודרי ומסרבים לנדב כל מידע. אמרו לנו לפנות ליועץ המשפטי של משרד החקלאות, אך אין מי לדבר שם בשעה זו. הווטרינר של שדות התעופה מסרב גם הוא לנדב כל פיסת אינפורמציה. המצב של הגורים לא טוב. הם זקוקים לטיפול רפואי והם מתים מרעב. בית החולים בבית דגן מוכן לקלוט אותם בכל עת, אבל אין עם לדבר בשירותים הווטרינריים. אני מבקשת לפוצץ מחר במיילים את משרד החקלאות, משרד המשפטים וכל גורם רלוונטי שיוכל לעזור לנו בהצלת הגורים. מה שיסייע זה לחץ ציבורי מסיבי. כל אוהבי החיות, אנא, התגייסו לעזור. "מחר יש המשך דיון בבית משפט השלום בראשון לציון על גורל הגורים. עדיין לא נקבעה שעה". _____________________________________ עד כאן הודעתה של אתי אלטמן. אני יוצאת עכשיו לחצי שעה נסיעה מהעבודה הביתה. אחזור למחשב מהבית. אין לי סוללה בסלולרי. מיכל

goolo123

New member
בקשת עזרה../images/Emo53.gif

למי שלא יודע...אז קצת היסטוריה..מתנדבי רחובות אוהבת חיות החלו לפעול לפני כחצי שנה,מהר מאוד הם הבינו שקצב מסירות הכלבים לא מתקרב לקצב ההרדמות..ד"ר אור מכלביית לוד נחלצה לעזרה, והציעה להקצות 2 תאים בכלביית לוד לטובת הצלתם של כלבי רחובות,זה אומר 6 כלבים שחייהם ניצלים בכל רגע נתון, באופן ספונטני התארגנה קבוצת אנשים בפורום NRG ,שמדי חודש תרמו בסה"כ 1000 ש"ח למימון 2 התאים. כמו שאתם וודאי יודעים פורום NRG כבר לא פעיל,ולכן אני פונה פה לחברים להתארגן לתרומה, ככל שמספר האנשים יהיה גדול יותר הנטל יהיה קטן יותר ונוכל להציל עוד כלבים.החודש השגנו כבר 300 ש"ח, עדיין נותרו 700 ש"ח שאנחנו צריכים להשיג.בלוד נימצאים כרגע כלבים של רחובות ואנחנו חייבים להשיג כסף עבור שהותם שם. אני מודה לכולם על קריאת המודעה..ומקווה שנצליח לגייס את התרומה לטובת הכלבים!! את התרומה יש להעביר ישירות לד"ר אור טלפונית או כרטיס האשראי, או לתת לאור מזומן (למי שמזדמן לכלביה..) או לשלוח אלינו (כתובת במסרים) ואנחנו נעביר לאור. תודה אנשים...

ronagg

New member
צריך עזרה דחוף ../images/Emo53.gif

נמצאו ארבעה גורי חתולים כבני שבועיים בשקית ניילון . חייב להמצא מישהו שיכול לטפל בהם עד מחר בערב אחרת הם מודמים
... יש להם לתת פורמולה של חלב...לחתולים ,אבל יש להם חמישים חתולים ולא יכולים לטפל יותר... מבטיחה לעזרה במציאת משפחות מאמצות ..לאחר מכן. (אנחנו תפוסים גם עם גורים באמבטיה..) בבקשה דחוףףף.

סיביון

New member
../images/Emo53.gif גורים יונקים בסכנת המתה

בהמשך להודעה של ronagg: אני מעתיקה לכאן את ההודעה המפורטת יותר מפורום חתולים: "מחר מרדימים כנראה 4 גורים יונקים אני מצטערת אם אתם שומעים הרבה הודעות כאלו,אבל אין לנו פתרון. זרקו לאדם 4 גורים בשקית(!) בני שבועיים בערך,ויש לו חמישים בחצר,הוא אמר שלא יוכל לטפל בהם ולכן אם לא ימצא פתרון הם הולכים מחר בערב להרדמה. לי אסור להכניס חיות,ואף אחד אחר לא יכול.אולי מישהו כאן,אולי אפילו מישהו עם חתולת חצר או משהו עם גורים,יוכל להציל אותם? בבקשה... הטלפון שלו הוא 046220312 קרנית".
בבקשה עזרו להציל אותם. הגורים כבר בני שבועיים. מדובר רק על שבוע עד שבועיים של הנקה עד הגמילה. הייתי לוקחת אותם בעצמי אבל כבר יש לי 4 גורים יונקים אצלי
מי שיכול לקחת אפילו את חלקם יציל את חייהם.

ronagg

New member
תודה רבה רבה למיכל מהב לב ושותפתה!!

שלקחה את השישיה (כן נמצאו עוד 3 גורי בני שבוע באותו מקום,ואחד ה'גדולים' שהינו חלש במיוחד נשאר אצל המוצאים) למרות שיש אצלה כבר 10 גורי כלבים יונקים!!! תודה לכל מי שהציע והראה נכונות,ונעדכן בהמשך בעזרת מיכל. ואנחנו נעזור לה במציאת בתים...לכולם ..נכון? .. בחורה מדהימה

ronagg

New member
טובבב כדי שלא יחסר ..לי..

הגיע אלי היום ארגז חדש עם גורי חתולים ..
,מהכלביה.. אמרו ארבעה הגיעו...חמישה..פיצים אבל יותר גדולים (קצת) מהגורים של אתמול..שזה טוב כי אני לא רגילה להתמודד עם גיליים כאילו .. (היו לנו בעבר בגיל שלושה שבועות בערך..) אחד נראה יותר גדול וחזק...בצבע מיוחד ..אפור בהיר כשיש לו כתמים אפור כהה בראש קצת והזנב גם אפור כהה..כולו ..ונראה לונג הרי .. הוא נמסר לבחור שרצה עוד אתמול גור..אבל הם היו קטנים מידי.. ועוד ארבעה..שניים נראים קצת חלשים ..שמו אותם סתם בארגז שם בכלביה .. בטח לא היו שורדים ... אבל הם ..חמודים ..חבל"ז..(מקווה לישון קצת הלילה ..
. בינתיים אני מניקה אותם, קיבלתי חלב גורים ..מאותו אחד שאתמול נתן לנו את הגורים ..ונקווה לטוב.

katam

New member
עדכון הגורים - תוקף הצו הוארך

עד יום ראשון ב9:30 הסתיים הדיון בבית המשפט. צו המניעה יהיה בתוקף עד יום ראשון בשעה 09:30 בבוקר, אז יתקיים דיון נוסף בבימ"ש השלום בראשון לציון (רחוב ישראל גלילי 5). אנא בואו בהמוניכם היום הגיעו אולי שלוש בנות הכלבים בבית דגן, ואפילו השופט התעניין בשלומם כל מי שרוצים לאמץ כלב, אנא קודם כל - בואו והילחמו את מלחמת הגורים. בואו ביום ראשון, לדיון בבית המשפט, שם ייקבע גורלם.

למעלה