The Reuty

New member
הוגו מרחובות זקוק לעזרתכם

הוגו עבר מהכלבייה ברחובות לכלביה בלוד. שם הוא נלקח לבית אומן, הוא שהה בבית האומן שבועיים ומשם הוא אומץ. המשפחה שאימצה אותו הביאה אותו אליי כי הוא השתולל להם בחצר. הוגו אצלי כשבוע שבמהלכו התגלה שהוא סובל מחרדת נטישה. בתחילת השבוע הזה, לקחתי אותו לאבנר (הלוחש לכלבים) הנפלא. בהתייעצות איתו התחלתי אילוף הוא לאט לאט התחיל להשתפר. אני עושה שירות לאומי בנתניה, ואני גרה בתוך מעון. היום בבוקר אם הבית התקשרה אליי וביקשה ממני שהכלב ילך כי זהו אינו מקום לכלבים. אינני יכולה להמשיך את האילוף אצלי. יש שתי אפשרויות. האחת להחזיר אותו לכלביה - וברור לכולנו מה יקרה לו. האפשרות השניה היא אילוף אצל אבנר. אבנר התנדב לאלף אותו אצלו, אך עדיין צריך לשלם על הפנסיון (הפנסיון לא שייך לו). אנא מכם, כל מי שיכול לתרום - בבקשה תתרמו, כל סכום יתקבל בשמחה. אנו צריכים לגייס 800 ש"ח. אפשר לפנות במסרים ל: אליי mia01 lironli או בטלפונים: דפנה - 054-4313055 לירון - 050-7627262 הוא כלב יפה תואר ומסורס בן שנה וחצי ואין ספק שיימצא לו בית במהירות ברגע שיסיים את האילוף, אך כרגע המצב הוא כזה שהאילוף הוא האופציה היחידה למצוא לו בית תמידי.

goolo123

New member
אנא עזרתכם!18 כלבים..

כידוע "תנו לחיות לחיות" במצוקת מקום, לכן האגודה מחזיקה בתשלום 18 כלבים בפנסיון משק דרור.העמותה במצוקה כלכלית וחייבת כסף רב לפנסיון. מהפנסיון הודיעו שבשעה הקרובה הם מוציאים את 18 הכלבים!!! תנו לחיות מפוצצת, התאים מלאים וכלבים רבים קשורים בחצר,ולכן מצוקת 18 הכלבים קשה ביותר!! תנו לחיות לחיות מבקשים בתחינה ,אנא צרו קשר וקחו כלב כמשפחה אומנת!! אנא עזרתכם. פנו לתנו לחיות לחיות 036241776

WTR

New member
../images/Emo32.gifדחוף! נמצא חתול בן יומו

נמצא חתול בן יומו בנתניה (אפשרות להגיע אליכם) אשר זקוק לטיפול מסור של 24 שעות אני מפרסמת את ההודעה בשם חברה שלא יכולה לטפל בו (היא בית אומן לכלב בעייתי ובנוסף יש אצלה גם גורה. ואסור לה להחזיק בעלי חיים במקום בו היא נמצאת) מישהו מוכן לקחת אותו לטיפולו? לפרטים 0502127520 0544776511

enbalush

New member
../images/Emo108.gifרוצים לאמץ כלב/חתול../images/Emo35.gif../images/Emo107.gif

האתר שמאגד את כל העמותות בישראל תחת קורת גג אחת ומאפשר חיפוש יעיל של חתול או כלב אשר מחפשים ברגעים אלו בית חם. כתובות אינטרנט נילוות: האתר

etialtman

New member
מצוקת מקום חמורה במתקן תלל

27/3/05 עקב מצוקת מקום חמורה בבית המחסה של "תנו לחיות לחיות" העמותה יוצאת בקריאה לציבור הרחב לאמץ כלבים בסוף השבוע האחרון נחתו בשורות קשות על פעילי עמותת "תנו לחיות לחיות": 18 כלבים שהתגוררו בפנסיון לבעלי-חיים הוצאו מהמקום והובאו לבית המחסה של העמותה בשל חוב כספי. מנהלי הכלבייה עמדו חסרי אונים מול הכלבים שהגיעו למקום, 18 כלבים שמלכתחילה לא נשלחו לבית המחסה העמוס ממילא. עם מצוקת המקום התמידית הזו מתמודדים בשנה האחרונה מתנדבי העמותה, ומתקשים למצוא לה פתרון. מספר האימוצים שהולך ויורד באופן קיצוני, מול מספר הולך ומתעצם של פניות אנשים המבקשים את עזרת העמותה בטיפול במקרי התעללות והזנחה של כלבים - הופך את המצב לבלתי אפשרי. מחד, העמותה שמה לה למטרה לעמוד לרשות כל אדם המבקש להציל בעל-חיים שעבר התעללות, ולמנוע ממנו חיים של סבל וייסורים, ולעתים אף מוות. מאידך, מספרם ההולך ומתמעט של האימוצים בנוסף למדיניות העמותה היוצאת באופן נחרץ נגד הרדמת בעלי-חיים למוות, גרמו לכך שבית המחסה של העמותה מלא עד אפס מקום. זו הסיבה לכך שהעמותה משלמת כסף רב לפנסיונים פרטיים אליהם מועברים הכלבים, וזו גם אחת הסיבות המרכזיות למצבה הכספי הקשה של העמותה. יש לציין כי מדינת ישראל, על מוסדות האכיפה שלה, דוגמת המשטרה והשירותים הווטרינריים, לא מעונינת לשמש ככתובת לפניות של אזרחים מודאגים המדווחים על מקרי התעללות והזנחה. בלית ברירה "תנו לחיות לחיות", עמותה פרטית שכמעט ואינה מתוקצבת על-ידי המדינה, לקחה על עצמה את התפקיד כפוי הטובה הזה מתוך הבנה שאיש לא יתנדב לכך פרט לאנשי הארגון. וכך, מידי יום אנשי "תנו לחיות לחיות" מוצאים עצמם מתמודדים עם משימה בלתי אפשרית. עשרות אלפי ישראלים רואים בעמותה את הכתובת הבלעדית לטיפול ברווחת החיות, אך מנגד אין הם מסוגלים לממש את המשימה המשמעותית כל-כך שלקחו על עצמם בשל מצוקת המקום הבלתי נסבלת בבית המחסה. "אני מרגישה שהגענו למבוי סתום, נקלענו למצוקה שאנחנו לא יודעים איך להתמודד אתה, ואני פשוט נואשת", אומרת בכאב אתי אלטמן, דוברת ומייסדת "תנו לחיות לחיות". "אילו היינו מצליחים לגרום לאנשים לאמץ את הכלבים, המצב הזה לא היה נגרם מלכתחילה. וזה, בעצם, כל מה שאנחנו מבקשים. אני קוראת לציבור הרחב לבוא ולאמץ אחד מעשרות הכלבים הנפלאים שמחכים למשפחה אוהבת בכלבייה שלנו. אני מתחננת בפני כל אוהבי החיות: תנו לנו להמשיך לעשות את מה שאנחנו יודעים הכי טוב, לעזור לבעלי-החיים בישראל. תנו לנו לשמש כמצפון שלכם, זה תפקידנו ואנחנו עושים אותו באהבה אינסופית". מספר הטלמסר של עמותת תנו לחיות לחיות : 2224477-057 ; מספר הטלפון: 6241776-03 ומספר הטלפון של אתי אלטמן, דובר ומייסדת העמותה: 5358421-050

goolo123

New member
קריאה נואשת לציבור בבקשת עזרה!!

מדובר בכלבים גדולים/קטנים מכל הסוגים...מעולם לא ביקשו עזרה בנושא זה מהציבור,תמיד עזרו ככל יכולתם לכל פנייה, אנא עזרתכם!!!

בזוקה10

New member
משפחה אומנת זה אומר

שהמשפחה לוקחת הביתה כלב, מטפלתת בו ודואגת לו - עד למציאת בית עבורו.

WTR

New member
אפשר להתקשר למספרים שמופיעים למעלה

והוא עדיין לא עבר אילוף, תרומות יעזרו בינתיים

mia01

New member
בוודאי שאפשר. את מוזמנת להתקשר

אליי 054-4313055 או לפנות אליי במסרים לפרטים נוספים.

Noaal

New member
../images/Emo124.gif הודעה מטעם תל"ל

עמותתת "תנו לחיות לחיות" הגישה תלונה למשטרת יבנה על נטישה של 4 גורים: היום בשעה 15:30 הגיעה למשרדינו תלונה שבצומת על יד הית העלמין בגדרות נעצרה מכונית לבנה מסוג מזדה שמספרה 50 - 214 - 92. מהרכב הושלכו 4 גורי לברדור. עד שאותו אדם שראה את המקרה חזר לחפש את הגורים הם לא נמצאו. מי שיכול לתת פרטים נוספים על המקרה ו/או הנוטשים, או שמזהה את מספר הרכב מתבקש לצור קשר בדחיפות עם אתי אלטמן 5358421 - 050 כמו כן אם יש מתנדבים שיכולים להצטרף לצביקה תמוז בחיפושים אחר הגורים, הם מתבקשים לצור איתו קשר ב - 2293436 - 052. עמותת "תנו לחיות לחיות" ביקשה מהמשטרה את התערבותה ואת מצוי הדין המלא עם הנוטשים.

למעלה