הסקר של יום שני

abarak88

New member
הסקר של יום שני

העתקתי סקר מאיזה פורום [ברשות כמובן] כל יום שני נשים כאן סקר תענו עליו ואתם מוזמנים להוסיף כמובן
אם היית מציל, היית מעדיף להיות מציל בים או בבריכה?
מה עדיף? אהבה או סקס?
מה בחיים לא תעשה לאמא שלך?
איזה דיסק בתכנון שלך לקנות?
באיזה יום אתה דווקא כן אוהב ללכת לבית ספר? (כל מי שהשאלה לא נוגעת לו- בעיה שלכם...תציעו שאלות אחרות!)
עם איזה מפורסם\מת בחיים לא תצא\י?
ועם איזה כן?
מה הכי לא איכפת לך?
ממה הכי איכפת לך?
איזה זמר אתה לא יכול לשמוע? (חוץ ממאיה בוסקילה)?
אוהב לקנות בגדים? נעלים?
אתה רחמן או לא?
אוהב תכשיטים?
איזו חיה בחיים לא תכניס הביתה?
מהו המשפט הכי מטומטם ששמעת לאחרונה?
מה מעדיף? שרשרת או טבעת?
מה מעצבן אותך כרגע? (ואם אין כלום- תמצא משהו שעיצבן אותך בעבר.)
מה אתה צריך לעשות ולא עושה?
אתה קורא תשובות של אחרים לסקרים?
מה הדבר הכי עצוב שקרה לך לאחרונה?
איך היה השבוע?
מה אתה מאחל לעצמך לשבוע הבא? שבוע מקסים לכולם

אוקי...

מה עדיף? אהבה או סקס? אהבה
מה בחיים לא תעשי לאמא שלך? אני בחיים לא ארביץ לה, אני מניחה
איזה דיסק בתכנון שלך לקנות?
באיזה יום את דווקא כן אוהבת ללכת לבית ספר? שלישי, יש לי תאטרון
עם איזה מפורסם\מת בחיים לא תצאי? צביקה פיק
ועם איזה כן? שילה פרבר
ממה הכי לא איכפת לך? כרגע, מעצמי
ממה הכי איכפת לך? אבא שלי, שמת לפני שבועיים בערך.
איזה זמר אתה לא יכול לשמוע? (חוץ ממאיה בוסקילה)?כל זמר ששר מזרחית...
אוהב לקנות בגדים? נעלים? ממ... בגדים כשמתחשק.
אתה רחמן או לא? אכן כן.
אוהב תכשיטים? בעיקר את אלה שאני מכינה
איזו חיה בחיים לא תכניס הביתה? עכבר
מהו המשפט הכי מטומטם ששמעת לאחרונה? 'משתתפ\ת בצערך' - יותר מדי
מה מעדיף? שרשרת או טבעת? שרשרת
מה מעצבן אותך כרגע?לא קשה למצוא, כרגע- שאבא שלי מת
מה אתה צריך לעשות ולא עושה? להירגע
אתה קורא תשובות של אחרים לסקרים? בד"כ לא
מה הדבר הכי עצוב שקרה לך לאחרונה? אבא שלי מת
איך היה השבוע? חרא
מה אתה מאחל לעצמך לשבוע הבא? שבוע רגוע

שבלולה2

New member
מצטערת לשמוע

לא יודעת אני עוד איכשהו הסתדרתי עם "משתתף בצערך" יותר הציק לי "תהיה חזקה" (אבא שלי נפתר לפניי שנה וחצי) בכל מקרה בכל זאת צר לי לשמוע.

abarak88

New member
הסקר שלי!

מה עדיף? אהבה או סקס? אהבה. אם אפשר שניהם אז שניהם מה בחיים לא תעשה לאמא שלך? לא יודע, לא הבנתי את השאלה?! איזה דיסק בתכנון שלך לקנות? מצ'מורה-להקה ב"שית באיזה יום אתה דווקא כן אוהב ללכת לבית ספר? (כל מי שהשאלה לא נוגעת לו- בעיה שלכם...תציעו שאלות אחרות!) רביעי! ללמוד רק שעתיים!!! עם איזה מפורסם\מת בחיים לא תצא\י? אנה ניקול סמית ועם איזה כן? אנג'ילינה ג'ולי מה הכי לא איכפת לך? אנשים מגעילים שלא אכפת להם ממני ממה הכי איכפת לך? חברים ומשפחה איזה זמר אתה לא יכול לשמוע? (חוץ ממאיה בוסקילה)? שרית חדד בעעעע אוהב לקנות בגדים? נעלים? למה לא? אתה רחמן או לא? רחמן רצח אוהב תכשיטים? למה לא איזו חיה בחיים לא תכניס הביתה? נחש מהו המשפט הכי מטומטם ששמעת לאחרונה? "מה אתה חש" מה מעדיף? שרשרת או טבעת? שרשרת מה מעצבן אותך כרגע? (ואם אין כלום- תמצא משהו שעיצבן אותך בעבר.) הלימודים בעעעע מה אתה צריך לעשות ולא עושה? לארגן את המגירות אתה קורא תשובות של אחרים לסקרים? אם הם ירשמו... מה הדבר הכי עצוב שקרה לך לאחרונה? לא יודע ארגגג איך היה השבוע? מלא לימודים!!!!! בעעע מה אתה מאחל לעצמך לשבוע הבא? שבוע מקסים ומלא חוויות

tipeshet

New member
אני..

מה עדיף? אהבה או סקס? אהבה מה בחיים לא תעשה לאמא שלך? שומדבר אלים.. איזה דיסק בתכנון שלך לקנות? כשיצא-אפרת גוש (בקרוב!) ויוני בלוך (בקרוב אחרי זה
) באיזה יום אתה דווקא כן אוהב ללכת לבית ספר? (כל מי שהשאלה לא נוגעת לו- בעיה שלכם...תציעו שאלות אחרות!) יום רביעי- ארבע שעות גרפיקה. עם איזה מפורסם\מת בחיים לא תצא\י? אבי ביטר אני חושבת.. ועם איזה כן?יוני בלוך
מה הכי לא איכפת לך? באיזה צבע הנעליים של בת דודה שניה במצד אבא של סבתא של אחות של חברה שלי.. ממה הכי איכפת לך? שיתייחסו אליי כאל בנאדם.. איזה זמר אתה לא יכול לשמוע? (חוץ ממאיה בוסקילה)? מזרחית למינהם. פשוט להשתגע ולהפתחלץ, אני פקעת עצבים. אוהב לקנות בגדים? נעלים? לא כל כך אוהבת לקנות בגדים אבל אם זה משהו יפה אני מתלהבת.. אתה רחמן או לא? אני מניחה שכן אוהב תכשיטים? שרשראות שחורות בלי תליון נחשב? יש לפעמים איזה צב או משהו חמודי בקצה.. איזו חיה בחיים לא תכניס הביתה? אני חושבת שפיל לא יצליח להכנס.. אבל גם עכבישים לא מוזמנים אליי. מהו המשפט הכי מטומטם ששמעת לאחרונה? כשלמדנו על התלמוד והמשנה אז ידיד שלי שאל אותי "מי זה התלמוד הזה? זה איש?" מה מעדיף? שרשרת או טבעת?שרשרת מה מעצבן אותך כרגע? (ואם אין כלום- תמצא משהו שעיצבן אותך בעבר.)הסקר הזה
מה אתה צריך לעשות ולא עושה? לסיים לכתוב פה:] אתה קורא תשובות של אחרים לסקרים? כן אם זה משעשע אותי
מה הדבר הכי עצוב שקרה לך לאחרונה? הייתה לי הופעה בתופים, והייתי בלחץ היסטרי, ולא הצלחתי לנשום, ומזה שלא הצלחתי לנשום התבלבלתי וטעיתי והמצאתי מעברים.. איך היה השבוע? חרא. מה אתה מאחל לעצמך לשבוע הבא? שלא יהיה כמו השבוע הזה..
Tam VeNishlam

abarak88

New member
פשששש מעניין בהחלט !

מזרחית בעעעעעעעעעעעעעעעע זה גורם למישהו כיף לשמוע את זה ?!?!? אני לא מבין... אבל בכיף כל אחד וההנאות שלו

green sheep

New member

מה עדיף? אהבה או סקס? אה...אהבה מה בחיים לא תעשה לאמא שלך? אפגע בה...?... איזה דיסק בתכנון שלך לקנות? אין כזה כרגע... באיזה יום אתה דווקא כן אוהב ללכת לבית ספר? אין יום כזה... עם איזה מפורסם\מת בחיים לא תצא\י? חחח אלן דג'נרס... ועם איזה כן? אריק זאבי... מה הכי לא איכפת לך? "לעשות פאדיחות" ממה הכי איכפת לך? המון דברים... איזה זמר אתה לא יכול לשמוע? (חוץ ממאיה בוסקילה)? חחח שרית חדד דפנטלי אוהב לקנות בגדים? נעלים? הכי בעולם! אתה רחמן או לא? כן... אוהב תכשיטים? הכי בעולם! איזו חיה בחיים לא תכניס הביתה? חרקים,נחשים וכל החרא... מהו המשפט הכי מטומטם ששמעת לאחרונה? לא זוכרת אבל סביר להניח שאני אמרתי אותו... מה מעדיף? שרשרת או טבעת? אה...אותו דבר מה מעצבן אותך כרגע? (ואם אין כלום- תמצא משהו שעיצבן אותך בעבר.) ממש הרגע...יוו אני אשבור את האינטרקום!
מה אתה צריך לעשות ולא עושה? לישון... אתה קורא תשובות של אחרים לסקרים? כן,מדי פעם... מה הדבר הכי עצוב שקרה לך לאחרונה? איך היה השבוע? נחמדי מה אתה מאחל לעצמך לשבוע הבא? חגיגה שאלון צולע,חחח אבל תודה ברק...
לל"ט

abarak88

New member
חחח כן יש מצב ...:)

כל יום שני מישהו אחר יעשה שאלון! ובשבוע הבא -את !

joey22

New member
כן גם אני...

קודם כל אני משתתפת בצערך על אובדן אביך.. והחלטתי לענות על הסקר שנראה לי מגניב ביותר.. אז ככה: אם היית מציל, היית מעדיף להיות מציל בים או בבריכה? בים שכל כך הרבה יותר שווה. מה עדיף? אהבה או סקס? אהבה (וסקס) זה בא יחד לא?!? מה בחיים לא תעשה לאמא שלך? לא ארביץ לה נראה לי תשובה טובה.. איזה דיסק בתכנון שלך לקנות? depeche mode-remix אוסף חדש של 2004 באיזה יום אתה דווקא כן אוהב ללכת לבית ספר?יום ד'. עם איזה מפורסם\מת בחיים לא תצא\י? חח...צביקה פיק נשמע די טוב... ועם איזה כן? לני קרביץ'. וברור שעם אנג'לינה ג'ולי. מה הכי לא איכפת לך? ...... ממה הכי איכפת לך? שאנשים שאני אוהבת סובלים. איזה זמר אתה לא יכול לשמוע? (חוץ ממאיה בוסקילה)? חח..מאיה בוסקילה...ומומי לוי. אוהב לקנות בגדים? נעלים? אהה לא משש...כאילו אני ממש אוהבת בגדים ונעליים חדשים, אבל לא ממש אוהבת לעבור את תהליך הקניה זה מייאש מדי.. אתה רחמן או לא? חצי. אוהב תכשיטים? מאוד, בעיקר טבעות וצמידים-פשוטים.לא משהו היסטרי איזו חיה בחיים לא תכניס הביתה? נחש מהו המשפט הכי מטומטם ששמעת לאחרונה? "אין לי כוח לישון..." מה מעדיף? שרשרת או טבעת? חח...זה בהמשך לסעיף קודם..?.. טבעת. מה מעצבן אותך כרגע? הלימודים מה אתה צריך לעשות ולא עושה? להתחיל לקורא את הספר "רוחות ושדים". אתה קורא תשובות של אחרים לסקרים? לרוב לא. האמת שזאת פעם ראשונה שלי בסקר. מה הדבר הכי עצוב שקרה לך לאחרונה? חוץ מזה שרונה לא מופיעה דווקא שאני הכי רוצה לראות הופעה, שאני לא מצליחה לגרום למישהי לאוהב אותי ואני רק עושה איתה פשלות. איך היה השבוע? הוא רק התחיל, בינתים סביר.. מה אתה מאחל לעצמך לשבוע הבא? שיהיה כמובן טוב יותר.

לירונדה

New member
תורי :)

אם היית מציל, היית מעדיף להיות מציל בים או בבריכה? בבריכה - לא יודעת לשחות בים מה עדיף? אהבה או סקס? שניהם ביחד... מה בחיים לא תעשה לאמא שלך? אהרוג אותה..? אויש זה מזעזע! איזה דיסק בתכנון שלך לקנות? קורין אלאל - הכחול של השמיים באיזה יום אתה דווקא כן אוהב ללכת לבית ספר? ראשון! כי יש שיעור צילום! עם איזה מפורסם\מת בחיים לא תצא\י? הסכמתי פה עם הצביקה פיק! בעעע.... ועם איזה כן? הסולנית של K's Choice! ויש עוד הרבה מה הכי לא איכפת לך? קשה לומר ממה הכי איכפת לך? כשאין צדק והיגיון איזה זמר אתה לא יכול לשמוע? (חוץ ממאיה בוסקילה)? כל מסלסל אוהב לקנות בגדים? נעלים? תשאלו את טלי :) היא תגיד לכם... אתה רחמן או לא? 60% אני חושבת אוהב תכשיטים? פשוטים, מאוד פשוטים איזו חיה בחיים לא תכניס הביתה? אין כזאת מהו המשפט הכי מטומטם ששמעת לאחרונה? אני אמרתי "לא בא לי שוקולד..." מה מעדיף? שרשרת או טבעת? שרשרת מה מעצבן אותך כרגע? דברים שאני לא יודעת למה הם קורים מה אתה צריך לעשות ולא עושה? ללכת לישון אתה קורא תשובות של אחרים לסקרים? רק אנשים שנראים לי מעניינים מה הדבר הכי עצוב שקרה לך לאחרונה? חברה שלי נפרדה ממני איך היה השבוע? נחמד ביותר! מה אתה מאחל לעצמך לשבוע הבא? שיהיה כייפי וקל!

abarak88

New member
אתם כל-כך מקסימים! ../images/Emo99.gif

קראתי את כל השאלונים! ובאמת שהתאהבתי! כמה שאפשר ללמוד על בן אדם מסתם כמה שאלות!!! :)

למעלה